Instalator Sanitar Sector 4 – Servicii de instalatii non-stop, la preturi mici

Reparatii si montaje la preturi accesibile

Ai o urgenta la instalatii si cauti un instalator sanitar in sector 4, Bucuresti? Lasa astfel de probleme in seama noastra. Urgentele in instalatii sanitare sunt posibile acum cu ajutorul unui instalator sanitar sector 4, ce actioneaza non-stop.

Ce motive ai sa apelezi la serviciile instalator sector 4, Bucuresti

De ce sa apelezi la firma noastra de instalatii sanitare

 • Firma autorizata de instalatii
 • Suntem autorizati in lucrari de instalatii sanitare si colaboram doar cu instalatori autorizati, cu experienta in domeniu.
 • Siguranta lucrarilor
 • Lucrarile noastre sunt garantate o perioada indelungata de timp, in functie de tipul lucrarii. Avem Asigurare de Raspundere Civila pentru situatii neprevazute.
 • Promptitudine si rapiditate
 • Ne deplasam rapid pentru orice tip de lucrare la domiciliul tau, experienta in domeniu ne permite sa eficientizam lucrarile.
 • Profesionalism
 • Lucram doar cu instalatori calificati, cu pregatire indelungata in domeniul instalatiilor sanitare. Instalatorii nostri sunt renumiti pentru serviciile de inalta calitate pe care le ofera.
 • Servicii non-stop
 • Oferim servicii non-stop si ne deplasam in aproximativ o ora, in caz de urgente la instalatiile sanitare, pe raza sectorului 4.
 • Preturi mici
 • Oferim transparenta preturilor si garantam cele mai mici preturi de pe piata instalatiilor din sectorul 4.

Ai nevoie de un instalator pentru servicii de montaj sau interventii la instalatia sanitara? Contacteaza-ne chiar acum!

Principalele calitati ale firme noastre de instalatii sanitare din sectorul 4, Bucuresti

De ce sa soliciti un instalator sector 4 pentru servicii la instalatia sanitara, de acasa sau de la birou

 • Suntem firma autorizata in domeniul instalatiilor sanitare si acoperim tot ceea ce inseamna instalatii sanitare pe raza sectorului 4.
 • Urgentele sunt prioritatea noastra numarul unu, pentru care suntem cel mai des solicitati.
 • Lucram in regim non-stop si actionam in aproximativ o ora pentru urgentele la instalatiile sanitare, pe raza sectorului 4. Suntem la dispozitia clientilor 24 din 24 de ore.
 • Colaboram cu cei mai buni instalatori, recunoscuti pentru profesionalismul lor.
 • Profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea sunt principalele noastre atuuri care ne recomanda pe piata instalatiilor sanitare din sectorul 4.
 • Oferim servicii complete si complexe de instalatii. Mesterii noastri au calificarea necesara sa execute orice fel de lucrare de instalatii, indiferent de gradul de complexitate al acesteia.
 • Garantam servicii sigure. Detinem toate certificatele de functionare.
 • Ne oferim serviciile, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.
 • Lucrarile executate de noi sunt garantate o perioada lunga de timp, in functie de tipul lucrarii.
 • Detinem Asigurare de Raspundere Civila si suntem acoperiti in cazul situatiilor neprevazute.
 • Lucram doar cu instalatori atestati cu calificare in domeniul instalatiilor.
 • Utilizam in exclusivitate materiale de cea mai buna calitate si nu facem compromisuri cand vine vorba de calitatea lucrarilor.
 • Experienta indelungata in domeniul instalatiilor sanitare si tehnica moderna din dotare ne permite sa standardizam lucrarile. Astfel, avem calitatea de a reduce vizibil timpul de executie al lucrarilor.
 • Oferim cele mai mici preturi de pe piata instalatiilor sanitare din sectorul 4, Bucuresti.
 • Atat materialele utilizate in cadrul unei lucrari, cat si manopera sunt insotite de factura si garantie.
 • Facem reparatii, montaje, dar oferim si consultanta, servicii de mentenanta, intretinere sau revizii in domeniul instalatiilor.
 • Lucrarile executate de instalatorii nostri sunt de cea mai buna calitate.

Instalator sanitar Sector 4 – zone de acoperire

Ne deplasam in cel mai scurt timp de la solicitare si asiguram servicii in regim non-stop pe raza sectorului 4

Zonele in care intervenim in Sectorul 4, Bucuresti, cu instalatori sanitari calificati si certificati, la adresa sau domiciliul tau sunt urmatoarele:

 • Cartierul Giurgiului – oferim instalatori calificati inclusiv in zona Soseaua Giurgiului, Strada Toporasi, zona fosta ROCAR, Scoala Nr 188, Strada Verigei, zona Cimitirul Evreiesc, B-dul Pieptanari, etc.
 • Cartierul Berceni – asiguram instalatori autorizati inclusiv in zonele: B-dul Brancoveanu, Parc Brancoveanu, zona Oraselul Copiilor, Str. Nitu Vasile, Piata Sudului, Sos. Oltenitei, B-dul Alexandru Obregia, Str. Turnu Magurele, Drumul Gazarului, Strada Luica, Strada Emil Racovita, Soseaua Berceni, zona ROMPRIM, Strada Alunisului.
 • Cartier Aparatorii Patriei – actionam in cel mai scurt timp in zonele: Strada Ion Iriceanu, Strada Caporal Marin Grigore, Zona Metrou Aparatorii Patriei, zona Serelor, Grup Scolar Industrial Dacia, zona Depou  IMGB.
 • Cartier Oltenitei – acoperim Soseaua Oltenitei,  zona Piata Sudului pana la intersesctia cu DNCB.
 • Cartierul Tineretului si Vacaresti – oferim servicii de instalatii in zona Parcul Tineretului, B-dul Tineretului, B-dul Gheorghe Sincai, Strada Visana, aleea Trestiana, Calea Piscului, Calea Vacaresti, Liceul Petru Rares.
 • Zona comerciala Berceni – acoperim inclusiv zona Selgros, Hornbach, Grand Arena, B-dul Metalurgie.

Instalator Sanitar Sector 4

Alte tipuri de lucrari pe care instalatorii nostri le executa

Iata lista completa de servicii de instalatii

Acoperim atat domeniul instalatiilor sanitare, dar oferim si  servicii de instalatii termice, instalatii de gaze si instalatii electrice, oriunde in sectorul 4 din Bucuresti.

Instalatii sanitare

Efectuam lucrari complexe, reparatii si mentenanta, atat in cazul instalatiei sanitare interioare sau exterioare, in regim casnic sau industrial. Executam lucrari pentru alimentarea cu apa a unei cladirii noi sau vechi, lucrari de canalizare, defundari, montam obiecte si accesorii sanitare de baie, bransamente si orice fel de instalatii de apa. Lucrari complexe de inlocuire a intregii instalatii sanitare dintr-o anumita cladire.

Instalatii termice

Efectuam interventii rapide de montaj si reparatii instalatii termice si intretinere in regim non-stop, insotite de garantie. Rezolvam orice avarie aparuta la instalatiile termice, mentenanta si reparatii la instalatiile termice. Instalam centrale termice, aparate de aer conditionat si facem revizii periodice.Intervenim in caz de avarie la centrale termice de apartament sau calorifere, de orice tip.

Instalatii gaze

Avem experienta si autorizatie in domeniu pentru executarea de servicii de montaj si reparatii la instalatiile de gaze. Instalatorii nostri autorizati ANRE sunt in masura sa ofere consultanta, sa verifice si sa repare toate aparatele care functioneaza cu gaz metan dintr-o casa, centrale termice, pe gaz, aragazuri.

Electrician

Echipele noastre de electricieni se afla non-stop la dispozitia clientilor pentru lucrari de instalatii electrice. Efectuam servicii de montaj, schimbare circuite electrice, montaj corpuri de iluminat, montare protectii la scurtcircuit, inlocuire tablouri electrice si alte interventii la instalatia electrica. Utilizam echipamente moderne ce garanteaza calitatea executiei unei lucrari.

Desfundari tevi si canalizari

Cu noi poti uita de tevi si canalizari infundate. Intervenim pentru desfundari tevi sau canalizari cu materiale si tehnica performante. Materialele si tehnica din dotare ne ajuta sa desfundam orice tip de teava si coloana de scurgere. Desfundam tevi, coloane de scurgere, conducte, WC-uri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

Servicii in regim non-stop

Interventiile in caz de urgenta sunt prioritatea noastra numarul unu si problemele pentru care primim cele mai multe solicitari. Suntem la dispozitia clientului 24 de ore din 24, in orice zi a saptamanii. In caz de inundatii urgente, tevi sparte, surgeri infundate sau alte lucrari urgente la instalatia sanitara sau termica intervenim in maximum doua ore de la solicitare, fara alte costuri suplimentare.  Un instalator urgente ajunge rapid la tine acasa.

Montaj si verificare apometre

Avem autorizatie de la Biroul Roman de Metrologie Legala pentru interventii la apometrele de apa, din gospodarii. In cazul in care apometrul a iesit din garantie, s-a defectat sau nu mai inregistreaza corect consumul de apa calda sau rece, asiguram servicii profesionale de montaj, verificare si sigilare pe toata raza sectorului 4. Fiecare lucrare de montaj, verificare sau sigilare apometre beneficiaza de garantie.

Mentenanta instalatii

Oferim servicii de mentenanta pentru instalatiile sanitare, termice sau de gaz. Asiguram mentenanta pentru instalatii sanitare, reparatii si racordari la coloana de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifoane de pardoseala, reparatii avarie instalatie apa.  Garantam functionarea optima a instalatiilor cladirii, marirea fiabilitatii si performantelor acestora printr-o intretinere preventiva si corecta.

Te confrunti cu o urgenta la instalatia sanitara, ai nevoie de un instalator sanitar in sectorul 4, Bucuresti? Cheama acum un instalator sanitar la birou, la domiciliul tau sau la orice adresa din sectorul 4  Bucuresti, in regim non-stop la numarul de telefon 0771 302 745. Suntem la dispozitia ta in orice zi a saptamanii si raspundem prompt solicitarilor.

Ai nevoie de un instalator pentru servicii de montaj sau interventii la instalatia sanitara? Contacteaza-ne chiar acum!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745