Instalator Sanitar Sector 5 – servicii non-stop de instalatii sanitare, la preturi mici

Instalatori autorizati ANRE

Cauti un instalator sanitar in sectorul 5, Bucuresti? Cu noi, mergi la sigur. Oferim servicii sigure si prompte de instalatii sanitare pe raza sectorul 5 din Bucuresti.

De ce sa alegi serviciile Instalator Sanitar sector 5, Bucuresti

Iata ce avantaje poti avea, alegand firma noastra de instalatii

 • Firma autorizata

Suntem autorizati in domeniul instalatiilor sanitare si lucram doar cu instalatori calificati, experimentati, pregatiti sa intervina imediat, indiferent de dificultatea lucrarii.

 • Profesionalism si seriozitate

Ne deplasam oriunde este necesar, cu maxima eficienta  si nu facem rabat de la calitate si lucrari executate ca la carte.

 • Lucram in regim non-stop

Suntem la dispozitia clientilor 24 de ore din 24 si ne deplasam in cel mai scurt timp pe raza sectorului 5, in caz de urgente la instalatiile sanitare.

 • Estimari gratuite si preturi mici

Estimarea pretului se face gratuit si oferim cele mai mici costuri cu manopera de pe piata instalatiilor din sectorul 5.

 • Lucrari garantate

Lucrarile executate de specialistii nostri beneficiaza de garantie o perioada lunga de timp. Oferim factura si chitanta la finalul unei lucrari.

 • Materiale de calitate si aparatura moderna

Lucram doar cu materiale de calitate  si aparatura moderna pentru eficientizarea lucrarilor.

Instalator Sanitar Sector 5

Instalator sanitar autorizat sector 5 Bucuresti – principalele noastre calitati

Avantajele colaborarii cu firma noastra de instalatii sanitare

 • Firma autorizata in domeniul instalatiilor sanitare, ce acopera inclusiv sectorul 5 din Bucuresti.
 • Servicii non-stop. Instalatorii nostri actioneaza in regim de urgenta, indiferent de ziua din calendar si se deplaseaza pe raza sectorului 5 in maximum doua ore de la solicitare.
 • Echipele noastre sunt compuse doar din instalatori calificati si autorizati in domeniul instalatiilor.Au experienta in a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.
 • Echipamentele moderne si materialele de cea mai buna calitate fac posibila garantarea serviciilor sanitare minimum 24 de luni.
 • Instalatorii nostri au pregatire vasta in domeniu si sunt recunoscuti pentru competentele lor pe piata instalatiilor din Bucuresti.
 • Dam dovada de profesionalism si promptitudine. Nu facem rabat de la calitate si suntem in masura sa eficientizam lucrarile datorita experientei indelungate si materialelor folosite.
 • Avem toate certificatele necesare desfasurarii activitatii de instalator pe raza sectorului 5. Detinem Asigurare de Raspundere Civila si suntem acoperiti in cazul unor situatii neprevazute ce pot sa apara in timpul interventiilor.
 • Oferim gratuit consultanta pentru clientii nostri. Suntem in masura sa rezolvam chiar si cele mai complicate reparatii si lucrari la instalatiile sanitare.
 • Ne oferim serviciile atat persoanelor fizice, cat si firmelor.
 • Lucrarile si materialele utilizate sunt insotite de factura si beneficiaza si de garantie.
 • Pe langa serviciile de reparatii, oferim diferite tipuri de montaje, proiectare, servicii de mentenanta, intretinere si revizii periodice la instalatiile sanitare, de bloc sau casa.
 • Experienta indelungata in domeniul instalatiilor si mesterii calificati in domeniu ne permit sa standardizam lucrarile si sa reducem timpul de executie al acestora.
 • Oferim transparenta costurilor. Clientii nostri primesc estimarea pretului gratuit si reprezinta pretul de pornire al unei lucrari.

Daca vrei o firma de instalatii sanitare in sector 5 Bucuresti si ai nevoie de un adevarat profesionist sa se ocupe de problema ta, contacteaza-ne acum!

Instalator Sanitar Sector 5 – zone de acoperire

Ne deplasam rapid si intervenim in toate zonele din sectorul 5, Bucuresti cu mesteri calificati la adresa sau domiciliul tau

 • Cartierul 13 Septembrie – asiguram instalatori sanitari calificati inclusiv in zona Calea 13 Septembrie, Strada Progresul, Strada Drumul Sarii, Soseaua Panduri, Strada Lt. Col. Constantin Marinescu, zona Prosper.
 • Cartierul Rahova – instalator sanitar calificat disponibil in zonele Calea Rahovei, Soseaua Bucuresti-Magurele, Soseaua Alexandriei, Str. Margeanului, Strada Teiua, Strada Garoafei, Strada Pucheni, Soseaua Salaj, Zona Liberty Center, Soseaua Viilor, Chirigiu, Soseaua Antiaeriana etc.
 • Cartierul Dealu Spirii – acoperim strada Dealul Spirii, zona Palatului Parlamentului, Hotel Mariott.
 • Cartierul Sebastian – zonele deservite de instalatorii nostri sunt: Strada Margeanului, Drumul Sarii, etc.
 • Cartierul Cotroceni  – oferim servicii de instalatii in zona Mall AFI Cotroceni, Strada Prof.  Dr. Ghe. Marinescu, Splaiul Independentei, Strada C-tin Noica, B-dul Eroii Sanitari.
 • Cartierul Panduri  – intervenim pe Soseaua Panduri, Zona Razoare, strada Dr. Dumitru Bagdasar, Strada Capitan Vijelie, Strada Ion Urdareanu.
 • Zona Hotel Marriott  – acoperim zona Dr. Theodor Burghele, Piata Arsenalului, Palatul Parlamentului, Strada Ion Popescu Gopo, Strada Sirenelor.
 • Ghencea – actionam in B-dul Ghencea, Zona Brasov, zona Drumul Sarii, zona Cimitir Militar Ghencea, zona Stadion Steaua Ghencea, Piata Moghioros.

Acoperim si Sectoarele 1, 2, 3, 4 si 6 din Bucuresti.

Instalator Sanitar Sector 5

Lista completa de  lucrari pe care instalatorii nostri le executa

Iata lista serviciilor pe care instalatorii nostri le executa

Suntem firma autorizata in domeniul instalatiilor sanitare, dar oferim si  servicii de instalatii termice, instalatii de gaze si instalatii electrice, oriunde in sectorul 5 din Bucuresti.

Instalatii sanitare

Efectuam lucrari complexe, reparatii si mentenanta, atat in cazul instalatiei sanitare interioare sau exterioare, in regim casnic sau industrial. Executam lucrari pentru alimentarea cu apa a unei cladirii noi sau vechi, lucrari de canalizare, defundari, montam obiecte si accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa. Lucrari complexe de inlocuire a intregii instalatii sanitare dintr-o anumita cladire. Inlocuim si montam tevi din PPR, polietilena, pexal, cupru sau zinc.

Instalatii termice

Instalatia termica de acasa sau de la birou iti face probleme? Realizam interventii rapide de montaj si reparatii instalatii termice si intretinere in regim non-stop, cu garantie. Rezolvam orice avarie aparuta la instalatiile termice, mentenanta si reparatii la instalatiile termice. Instalam centrale termice, aparate de aer conditionat si facem revizii periodice.Intervenim in caz de avarie la centrale termice de apartament sau calorifere, de orice tip.

Instalatii gaze

Avem experienta si autorizatie in domeniu pentru executarea de servicii de montaj si reparatii la instalatiile de gaze. Instalatorii nostri autorizati ANRE sunt in masura sa ofere consultanta, sa verifice si sa repare toate aparatele care functioneaza cu gaz metan dintr-o casa, centrale termice, pe gaz, aragazuri.

Electrician

Echipele noastre de electricieni se afla non-stop la dispozitia clientilor pentru lucrari de instalatii electrice, atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice. Efectuam servicii de montare, schimbare circuite electrice, montaj corpuri de iluminat, montare protectii la scurtcircuit, inlocuire tablouri electrice si alte interventii la instalatia electrica. Utilizam echipamente moderne ce garanteaza calitatea executiei unei lucrari.

Desfundari tevi si canalizari

Intervenim pentru desfundari tevi sau canalizari cu materiale si tehnica performante in cel mai scurt timp. Materialele si tehnica de ultima generatie din dotare ne ajuta sa desfundam orice tip de teava si coloana de scurgere. Desfundam tevi, coloane de scurgere, conducte, WC-uri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

Servicii in regim non-stop

Interventiile in caz de urgenta sunt prioritatea noastra numarul unu si problemele pentru care suntem cel mai des solicitati. Suntem la dispozitia clientului 24 de ore din 24, indiferent de zi. In caz de inundatii urgente, tevi sparte, surgeri infundate sau alte lucrari urgente la instalatia sanitara sau termica intervenim in maximum doua ore de la solicitare, fara alte costuri suplimentare.  Un instalator urgente ajunge rapid la tine acasa sau la birou.

Montaj si verificare apometre

Avem autorizatie necesara pentru interventii la apometrele de apa, din gospodarii. In cazul in care apometrul a iesit din garantie, s-a defectat sau nu mai inregistreaza corect consumul de apa calda sau rece, asiguram servicii profesionale de montaj, verificare si sigilare pe toata raza sectorului 5, in Bucuresti Fiecare lucrare de montaj, verificare sau sigilare apometre beneficiaza de garantie.

Mentenanta instalatii

Oferim servicii de mentenanta pentru instalatiile sanitare, termice sau de gaz. Asiguram mentenanta pentru instalatii sanitare, reparatii si racordari la coloana de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifoane de pardoseala, reparatii avarie instalatie apa.  Garantam functionarea optima a instalatiilor cladirii, marirea fiabilitatii si performantelor acestora prin intretinerea preventiva si corecta a acestora.

Apeleaza acum la un instalator sanitar in sectorul 5, Bucuresti pentru urgente la instalatii. Contacteaza un specialist instalator sanitar autorizat si scapa de probleme. Iti stam intotdeauna la dispozitie.

Daca vrei o firma de instalatii sanitare in sector 5 Bucuresti si ai nevoie de un adevarat profesionist sa se ocupe de problema ta, contacteaza-ne acum!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745