Montaj – Instalare boiler – pentru instalatii sanitare si electrice calitative si durabile

Tocmai ti-ai cumparat un boiler nou si nu stii cum sa-l montezi?

Contacteaza un instalator sanitar specializat in instalarea boilerelor – iti poate rezolva problema cu usurinta.

Compania noastra lucreaza doar cu instalatori si electricieni autorizati ANRE, care au o experienta de peste 15 ani in reparare si instalare boiler. Oferim servicii calitative, durabile, la preturi transparente si accesibile.

Instalare boiler – de ce sa apelezi la noi pentru asta?

Motivele pentru care sa apelezi la serviciile noastre de instalare boiler

Atunci cand ai nevoie de un instalator sau electrician este recomandat sa apelezi la o firma specializata, de incredere, care sa ofere servicii garantate si sa-ti asigure siguranta. Daca decizi sa colaborezi cu noi pentru o instalare boiler, vei avea o multime de beneficii, printre care:

Serviciile noastre te pot ajuta sa iti montezi obiectele sanitare;

  • Lucram cu echipamente si materiale de calitate prin care garantam rezistenta lucrarii;
  • Oferim factura si garantie pentru orice tip de interventie;
  • Oferim serviciu in regim non-stop, ne poti contacta la orice ora ai nevoie;
  • Vei afla pretul pentru instalare boiler inainte de a incepe montarea acestuia.

instalare boiler

Servicii instalare boiler – pentru siguranta casei tale

Apeleaza-ne daca doresti servicii instalare boiler

Indiferent de ce fel de serviciu ai nevoie, fie de instalare boiler nou, fie de repararea celui existent, echipa noastra iti sta la dispozitie in orice moment. Astfel ca, prin solicitarea unei oferte, vei avea parte de servicii care face referire la:

  • instalare sanitara boiler – un instalator autorizat se va ocupa de instalarea obiectului sanitar si se va asigura ca totul este montat corespunzator din punct de vedere sanitar;
  • instalare electrica boiler – in acelasi timp, oferim si instalare electrica pentru boilere, pentru a fi siguri ca tu si familia ta veti fi in siguranta din toate punctele de vedere;
  • reparatii boiler – ne ocupam si de eventuale defectiuni care pot aparea la boilere, cum ar fi scurgerile de apa pe la robineti, defectarea termostatului, acmularea de calcar pe rezistenta etc;
  • servicii de mentenanta – pentru a te asigura ca instalatia sanitara si electrica functioneaza normal, este recomandat sa fie verificata la o anumita perioada de timp.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Montaj boiler – in ce zone putem interveni

Montaje boilere in orice zona din Bucuresti

Chiar daca stai la bloc sau la casa, putem trimite un instalator indiferent de zona in care locuiesti. Oferim servicii de instalare boiler in toate zonele din Bucuresti si judetul Ilfov. Contacteaza-ne la orice ora doresti, in orice zi ai nevoie, si noi iti vom trimite echipa la usa ta. Si pentru ca stim cat de greu este sa gasesti un instalator sau electrician in wekeend, suntem disponibili atat sambata, cat si duminica.

Instalare boiler in orice moment ai nevoie

Instalatori autorizati pentru montaj – instalare boiler si  lucrari in siguranta

Sa gasesti un instalator la ore tarzii sau in wekeend, care sa se ocupe de instalare boiler, poate fi dificil, de aceea compania noastra dispune de un serviciu disponibil non stop, 24/7, in orice zona te afli. Dorim sa oferim servicii de calitate rapide, pentru ca problemele sa fie rezolvate la timp.

Pentru orice tip de interventie, fie ca e vorba de instalare boiler in apartament sau la casa, fie de repararea boilerului curent, fie de instalare electrica boiler, un instalator/electrician autorizat ANRE va gasi rezolvarea indiferent de ora sau ziua in care il contactezi.

instalare boiler

Avem preturi accesibile pentru montarea  boilerului

Afla cat te costa montarea si instalarea unui boiler

Daca alegi sa colaborezi cu echipa noastra de instalatori si electricieni pentru instalare boiler, iti garantam ca vei beneficia de preturi accesibile, calculate doar dupa ce acestia se afla la fata locului si vad despre ce fel de lucrare este vorba. Pentru ca ne bazam pe transparenta si incredere, echipa se va deplasa gratuit la locuinta ta si doar dupa ce iti vei da acordul vom incepe lucrarea. Nu vei plati nimic inainte de finalizarea lucrarii.

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator profesionist pentru montaj – instalare boiler! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0771 302 745

Solicita o oferta pentru instalare boiler!

Apeleaza la un instalator autorizat pentru montarea si instalarea unui boiler

Contacteaza-ne si cere o oferta pentru instalare boiler in orice zona din Bucuresti sau judetul Ilfov. Ne poti suna la numarul de telefon 0771 302 745 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail office@instalator-sanitar.ro. Apeleaza la noi pentru ca siguranta din locuinta ta este prioritara!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745