Montare Sigilari Apometre – rapid si ieftin

Pentru orice montare de apometre sau diverse reparatii, apeleaza doar la instalatori autorizati

👨‍🔧 Inca nu ai gasit un instalator pentru montarea si instalarea apometrelor din propria locuinta? Noi te putem ajuta. Oferim lucrari garantate de montare, instalare apometre, in Bucuresti si judetul Ilfov. Apeleaza acum la un instalator autorizat pentru siguranta casei tale.

Legislatie montare apometre

 

Conform legislatiei in vigoare este interzisa realizarea de activitati de montare, inlocuire si sigilare a apometrelor in imobile de tip condominiu de catre persoane fizice sau juridice care nu detin autorizatie ANRE corespunzatoare tipului de activitati desfasurate.

Nerespectarea prevederilor prezentului regulament atrage raspunderea contraventionala si/sau penala, in conformitate cu prevederile legale.

Operatiunea de activitati de montare, inlocuire şi sigilare apometre se executa numai de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor calitative, acestea fiind atestate tehnic.

La terminarea activităţi de montare, inlocuire sau sigilare apometrelor conform legislatiei in vigoare de la o firma cu atestare ANRE trebuie sa primiti:

– Proces verbal de montare, inlocuire sau sigilare a apometrelor in care sunt trecute toate sigiliile inseriate cu serie unica, nr. de autorizatie ANRE si numele instalatorului, tipul si nr. de autorizare a instalatorului autorizat ANRE care a efectuat montajul.

– Certificatul de conformitate si avizul metrologic de la apometre.

– Contract de prestari de servicii si factura aferenta serviciului.

Nu va lasati, pacaliti de „mesterii care monteaza si repara tot”. Apelati numai la firme atestate ANRE pentru activitati de montare, inlocuire sau sigilare de apometre!

Firma autorizata montaj apometre

Suntem o companie cu experienta in domeniul instalatiilor sanitare si ne ocupam de tot ce inseamna montarea, verificarea si reparatiile la instalatiile sanitare de orice fel. Putem sa punem in functiune obiectele sanitare din casa ta, verificam tevile de apa si desfundam canalizarile. Totodata, ca si firma autorizata de montaj apometre te putem ajuta si cu instalarea, respectiv demontarea apometrului vechi si montarea celui nou, in orice tip de locuinta.

De ce sa apelezi la noi pentru lucrari la instalatiile sanitare, montare si instalare apometre?

Motivele pentru care trebuie sa apelezi la noi

Te bucuri de nenumarare beneficii. Iata cateva dintre acestea:

 • Suntem  instalatori autorizati
 • Detinem autorizatie ANRE pentru instalatii electrice si gaz
 • Avem echipe de profesionisti
 • Lucram doar cu personal bine pregatit, ce detine toate atestatele necesare practicarii acestei meserii.
 • Oferim Promptitudine si seriozitate
 • Oferim servicii prompte si sigure, executate de personal calificat in domeniu, cu experienta indelungata.
 • Lucrari garantate
 • Detinem toate autorizatiile necesare si oferim garantie pentru fiecare lucrare.

Ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din casa ta? Contacteaza-ne la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti!

Ce calitati ne recomanda pe piata instalatiilor, pentru lucrari de montare, instalare apometre

Instalatii sanitare de calitate pentru locuinta ta

 • Avem o experienta indelungata in domeniul instalatiilor, montaj, instalare apometre.
 • Standardizam lucrarile, folosim doar materiale de inalta calitate si mesterii cei mai buni.
 • Oferim o gama larga de servicii de instalatii sanitare, termice, de gaze si electrice pe raza judetului Ilfov si in Bucuresti.
 • Detinem toate autorizatiile necesare:
 • Autorizatie de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei si Asigurare de raspundere civila, ce acopera anumite daune atunci cand intervin situatii neprevazute.
 • Apometre Autorizate de la Biroul Roman de Metrologie Legala si competenta necesara pentru a efectua orice tip de interventie, de montaj, instalare apometre, verificari, reparatii si sigilari apometre.
 • Lucram cu instalatori bine pregatiti, care au calificarea si experienta necesare pentru a efectua lucrari cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor sanitare, termice, gaze si electrice.
 • Asiguram costuri transparente si oferim factura. Comunicam costul oricarei lucrari imediat dupa evaluare.
 • Profesionalismul si promptitudinea sunt caracteristicile noastre esentiale. Oferim doar lucrari de inalta calitate.
 • Fiecare lucrare si produs beneficiaza de garantie.
 • Utilizam materiale si echipamente moderne ce garanteaza calitatea executiei.

Montare apometre Bucuresti

Apeleaza la o firma autorizata pentru montarea apometrelor in Bucuresti, indiferent daca ai nevoie pentru casa ori apartamentul tau de un apometru nou sau este vorba despre un apometru general ori un apometru pentru cladiri de birouri. Putem sa intervenim oriunde in Bucuresti, pentru ca avem instalatori profesionist care se pot deplasa in orice sector.

Montare apometre sector 1

Locuiesti in sectorul 1 si ai nevoie de servicii de montare apometre? Compania noastra de instalatii sanitare te poate ajuta in acest sens. Nu trebuie decat sa ne contactezi si sa ne comunici care este serviciul pe care vrei sa il realizam.

Montare apometre sector 2

Montam apometre in sectorul 2 si te ajutam sa le demontezi pe cele vechi si nefunctionale. Pentru ca stim cat de important este sa ai un consum corect de apa rece sau de apa calda, la finalul lucrarii le verificam si le sigilam.

Montare apometre sector 3

Montarea de apometre si sigilarea lor in sectorul 3 sunt o parte din serviciile pe care ti le putem oferi in domeniul instalatiilor sanitare. Putem sa te ajutam si cu montarea de tevi de apa, obiecte sanitare si scurgeri si canalizari.

Montare apometre sector 4

Daca stai in sectorul 4 si ai nevoie de montarea unui apometru in regim de urgenta, ne poti contacta. Avem disponibil serviciul de interventii non stop in cazul in care te confrunti cu o avarie pe care este necesar sa o remediezi imediat.

montare apometre

Montare apometre sector 5

Ne putem ocupa cu montarea de apometre si in sectorul 5, indiferent de strada pe care locuiesti. Intervenim rapid in caz de urgente si facem programari in cazul in care ai nevoie de o lucrare mai complexa.

Montare apometre sector 6

Este important sa apelezi la un instalator autorizat care sa iti puna in functiune apometrul daca locuiesti in sectorul 6.  Acesta pe langa instalarea lui, va face verificarea corecta si va pune si un sigiliu ce garanteaza buna functionare.

Ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din casa ta? Contacteaza-ne la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti!

Montare apometre radio

Atunci cand nu mai vrei sa fii stresat referitor la citirea apometrului din locuinta ta ori este necesara citirea la distanta a acestuia, este necesar sa apelezi la o firma specializata pentru montarea unui apometru radio. Acest tip de citire se poate realiza din afara locuintei si are rolul de a evita fraudarea consumului de apa, insa este benefica si pentru beneficiar pentru ca nu mai este nevoit sa citeasca lunar consumul de apa.

Montare apometre apartament

Ne ocupam cu montarea de apometre in apartamente in orice zona sau sectorul din Bucuresti. Pentru ca stim cat de important este sa ai un consum corect pentru apa rece sau apa calda, instalatorii sanitari autorizati cu care colaboram monteaza in siguranta apometrul, il verifica si la final in sigileaza. Astfel vei avea garantia unei lucrari bine realizate.

Montare apometre apa calda si rece

Montarea unui apometru de apa rece sau calda este o operatiune des solicitata de catre clientii nostri care fie vor sa inlocuiasca un apometru vechi si defect, fie se muta intr-o locuinta noua si au nevoie de o instalare corecta a apometrului.  Apometrul de apa rece  se monteaza in locuintele in care este pusa in functiune o centrala electrica pe gaz.

Sigilare apometre Bucuresti

Dupa montare, apometrele trebuie sa fie sigilate pentru a putea valida faptul ca acestea sunt montate corespunzator si sunt complet functionale, atat pentru consumul de apa rece cat si pentru cel de apa calda, acolo unde este cazul. Ne ocupam si cu sigilarea de apometre oriunde in Bucuresti, pentru ca suntem autorizati de catre Biroul Roman de Metrologie Legala pentru a efectua o astfel de operatiune.

Montare apometre pret

In cazul in care te-ai decis si vrei sa apelezi la serviciul nostru de montare apometre, poti sa ne suni si sa ceri un pret estimativ pentru lucrarea ta. In functie de complexitatea lucrarii iti vom face o oferta personalizata. Ulterior putem programa vizita instalatorului in locuinta ta, in Bucuresti sau in judetul Ilfov.

Ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din casa ta? Contacteaza-ne la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti!

Ce servicii de instalatii sanitare mai oferim

Montare Instalare apometre

Garantam servicii sigure si profesionale de montare, instalare apometre. Efectuam servicii de instalare, montaj, reparatii, verificari si sigilari apometre apa calda sau rece, pentru orice tip de cladire.

Instalatii sanitare

Executam o gama larga de instalatii sanitare, servicii eficiente si calitative in materie de proiectare, instalare si reparatii.

Instalatii termice

Suntem echipa de specialisti certificati in realizarea proiectelor de instalatii termice, montarea sau inlocuirea unei centrale termice.

Instalatii gaze

Efectuam si implementam proiecte noi de instalatii gaze, instalam si reparam aragazuri, plite, remediem orice defectiune a instalatiei de gaze si efectuam verificari periodice garantate. Asiguram servicii de montaj si reparatii pentru orice tip de instalatie pe gaze.

Instalator urgente

Asiguram servicii prompte si sigure in caz de urgenta. Ne deplasam in cel mai scurt timp, in caz de urgente. Raspundem prompt oricarei solicitari.

Instalator autorizat

Suntem instalatori autorizati ANRE. Oferim servicii de instalatii sanitare, termice si instalatii electrice, realizate de instalatori autorizati. La finalul fiecarei lucrari oferim factura si garantie.

Mentenanta instalatii

Oferim servicii de mentenanta pentru instalatiile sanitare, electrice, termice sau de gaze. Asiguram functionarea optima a instalatiilor oricarei cladiri, marirea fiabilitatii si a performantelor acestora prin intretinere preventiva si corecta.

Ai o lucrare complexa, de montare, instalare apometre sau alt tip de lucrare la instalatiile sanitare? Alege sa lucrezi cu noi pentru lucrari sigure si durabile si nu vei regreta.

Ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din casa ta? Contacteaza-ne la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745