Desfundare sifon pardoseala – interventii rapide si profesioniste

Daca te confrunti cu un miros neplacut in baia ta si acesta persista de ceva timp, atunci este posibil sa ia probleme cu obiecte sanitare infundate si sa fie necesar sa desfunzi sifonul de pardoseala. 

Nu ai reusit sa rezolvi singur problema de la sifonul din baie si ai nevoie de ajutor specializat? Cheama echipa noastra de instalatori profesionisti care te va ajuta cu servicii de desfundare sifon pardoseala.

Desfundare sifon pardoseala

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Apeleaza la echipa noastra pentru desfundare sifon pardoseala si bucura-te de avantaje

Suntem o companie specializata in reparatii si montaje instalatii sanitare si avem o experienta de peste 15 ani pe piata. Colaboram doar cu instalatori profesionisti care sa efectueze lucrari rapide si in siguranta, precum cea de desfundare sifon pardoseala sau sa remedieze orice alta defectiune ce apare in baie sau in bucatarie la reteaua sanitara. Cateva dintre avantajele pe care le ai daca apelezi la serviciile noastre:

  • Suntem disponibili in regim non stop pentru servicii diverse precum desfundare sifon pardoseala
  • Oferim factura, dar si garantie pentru lucrarile pe care le realizam
  • Lucram doar cu instalatori sanitari autorizati ANRE 
  • Ne deplasam rapid pentru orice avarie grava care nu necesita asteptare, oriunde in Bucuresti sau Ilfov
  • Oferim o gama larga de servicii de desfundari, reparatii, montaje sau mentenanta pentru instalatiile sanitare

Ce rol are sifonul de scurgere din pardoseala

Sifonul din pardoseala are rolul tina la distanta mirosurile neplacute. Acesta poate fi si o masura de siguranta pentru a impiedica infundarea scurgerii. In acelasi timp, pot exista situatii in care exista un exces de apa in baie iar sifonul preia acea apa si o deverseaza catre canalizare. Daca intampini probleme cu infundarea acestuia, va fi necesar sa il desfunzi pentru a putea fluidiza scurgerea de la chiuveta si de la cada.

Metode de desfundare sifon pardoseala

In cazul in care sifonul din pardoseala este infundat, poti sa incerci chiar si tu cateva metode pentru desfundarea lui precum folosirea pompei de desfundat, solutii chimice din comert, cu o sarma de otel, cu dispozitivul „sarpe” sau cu apa calda, otet si bicarbonat de sodiu. Insa, daca sunt avarii serioase la reteaua de scurgere, este posibil ca aceste metode sa nu functioneaze. Atunci este recomandat sa contactezi o echipa de instalatori profesionisti care sa se ocupe de desfundarea sifonului din pardoseala.

Desfundare sifon pardoseala in regim de urgenta

Daca te confrunti cu probleme in ceea ce priveste infundare sifonului din pardoseala sau si cu alte probleme legate de scurgere si canalizare, nu ezista sa ne contactezi. Intervenim oriunde in Bucuresti sau Ilfov, indiferent de ora sau de zi. Dispunem de un serviciu disponibil non stop, special creat pentru avarii urgente.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Preturile pentru desfundarea sifonului din pardoseala

Pentru a afla pretul pentru desfundare sifonului din pardoseala este necesar sa ne contactezi telefonic si iti vom spune un pret estimativ. Atunci cand un instalator ajunge la fata locului, iti va comunica pretul final in functie de gravitatea avariei.

Ai nevoie de profesionisti pentru desfundarea sifonului din pardoseala? Contacteaza-ne si ne deplasam rapid!

Contacteaza o echipa de instalatori autorizati ANRE care sunt profesionisti in orice lucrare la instalatiile sanitare si te ajuta cu servicii de desfundare sifon pardoseala.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745