Instalator Jilava – alege sa ai o instalatie sanitara profesionala

Ti se intampla des sa ai probleme la instalatia sanitara din locuinta ta si nu stii cum sa o stopezi? Firma noastra ofera o gama larga de servicii in domeniul instalatiilor sanitare, realizate de catre instalatori sanitari certificati ANRE.

 Astfel ca, daca vrei sa ai parte de seriozitate si profesionalism, contacteaza un instalator Jilava. Serviciile noastre sunt disponibile atat pentru spatii de lucru, cat si pentru spatii private sau personale din Bucuresti si judetul Ilfov.

De ce sa soliciti serviciile unui instalator Jilava

De ce sa apelezi la serviciile noastre

Orice persoana isi doreste ca in locuinta sa sa se simta confortabil si in siguranta. Atunci cand ai probleme cu instalatia sanitara aceste lucruri devin greu de realizat, insa poti rezolva problema apeland la un instalator profesionist, care sa lucreze cu atentie si dedicare.  Iata de ce ar trebui sa soliciti serviciile unui instalator Jilava:

Detinem o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare;

  • Iti oferim factura si garantie pentru lucrarile efectuate
  • Ne deplasam rapid in orice zona din Jilava sau din alte imprejurimiPreturile sunt accesibile, in functie de gravitatea problemei si durata lucrarii
  • Putem interveni la orice ora din zi si din noapte, pentru ca oferim servicii in regim de urgenta
  • Vei putea sti pretul final pentru o lucrare efectuata de un instalator Jilava inainte de a incepe lucrarea.

Servicii oferite de catre un instalator Jilava

Serviciile noaste la instalatiile sanitare

Un instalator Jilava poate interveni in orice tip de locuinta in care stai, chiar daca e la bloc, la casa sau intr-un centru comercial, cladire de birouri. Astfel ca, oferim o gama larga de servicii, de la reparatii si montaje de instalatii sanitare, si pana la desfundari de canalizari ori avarii la conducte.

Serviciile noastre au ca scop repararea obiectelor sanitare din baie/bucatarie, montarea tevilor de canalizare sau racordare, inlocuirea instalatiei sanitare, infiintarea de trasee tevi, verificarea functionarii normale a instalatiei, efectuarea reviziilor etc. Daca ai nevoie si de servicii de consultanta, un instalator Jilava iti va sta la dispozitie in orice moment si iti va oferi cele mai bune recomandari pentru a alege o instalatie potrivita pentru casa ta.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

In ce zone poate interveni un instalator in Jilava

Intervenim oriunde in Jilava

La serviciile noastre pot apela atat persoanele fizice, cat si cele juridice. Astfel, daca ai nevoie de ajutor pentru instalatii sanitare intr-o casa sau intr-un spatiu comercial, poti sa contactezi un instalator din Jilava, in zone precum: DNCB, Fortul 13, Penitenciar Jilava, Primaria Jilava,  Strada Nuferilor, Strada Libertatii, Strada Sperantei etc.

Instalator Jilava – interventii non stop

Instalatori autorizati pentru lucrari in siguranta

Avariile sau defectiunile la instalatiile sanitare pot aparea in momente imprevizibile, fie la miezul noptii, fie in wekeend, iar din acest motiv ne-am gandit sa iti oferim servicii in regim de urgenta, 24/7. In acest fel, vei putea lua legatura in orice clipa cu un instalator Jilava, indiferent de zi sau ora, pentru a rezolva rapid problema.

servicii instalatii sanitare

Cat costa un instalator Jilava

Costurile unui instalator profesionist

Te intereseaza cat costa serviciile efectuate de un instalator Jilava? Contacteaza-ne telefonic, descrie-ne problema pe care o ai, iar noi iti vom trimite un instalator pentru a putea analiza situatia. In urma constatarii acestuia de la fata locului, vei afla pretul final.

Deplasarea la adresa se face gratuit, iar suma totala o vei plati la finalizarea lucrarii. Decizia este in mainile tale, doar dupa acordul tau vom incepe lucrarea. In plus, la final vei primi din partea unui instalator Jilava factura si garantie pentru interventie.

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0771 302 745

Alege sa ai o instalatie sanitara calitativa si rezistenta

Contacteaza-ne pentru un instalator sanitar

Esti in cautarea unui instalator profesionist si autorizat in Jilava? Apeleaza la numarul de telefon 0771 302 745, iar consultantii nostri iti vor trimite in cel mai scurt timp un instalator Jilava care sa se ocupe de problema ta. O locuinta sigura si confortabila, cu instalatie sanitara calitativa se intretine!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745