Instalator Ferentari – solutia potrivita pentru instalatia sanitara din casa ta

Locuiesti in Ferentari, ai o defectiune la instalatia sanitara din locuinta si ai nevoie urgent de un instalator Ferentari? Echipa noastra de profesionisti in domeniul sanitar lucreaza doar cu instalatori autorizati ANRE, concentrati si dedicati asupra nevoilor clientilor. Executam lucrari sanitare pentru orice tip de locuinta, chiar daca este casa, bloc, spatiu comercial sau spatiu de birouri. Descopera avantajele pe care le ai daca apelezi la un instalator Ferentari.

De ce beneficiezi daca apelezi la un instalator Ferentari

Motivele pentru care sa apelezi la noi

Daca te afli in situatia in care ti s-a spart teava la bucatarie sau ti s-a infundat canalizarea din curte, trebuie sa stii ca te poti baza pe un instalator Ferentari la orice moment al zilei. Pentru ca atentia noastra este spre siguranta ta si a locuintei tale, iti oferim numeroase avantaje atunci cand alegi ca noi sa-ti rezolvam problema:

 • detinem o experienta de peste 15 ani in domeniul sanitar;
 • materialele pe care le folosim in lucrari sunt calitative;
 • avem echipamente specializate pentru a rezolva atat lucrari simple, cat si lucrari complexe;
 • iti stam la dispozitie non-stop, chiar si in wekeend;
 • dupa terminarea lucrarii, vei primi factura si garantie pentru orice tip de seriviciu;
 • oferim estimari gratuite pentru costul final al lucrarii inainte de a incepe lucrarea;
 • orice instalator Ferentari este autorizat de catre ANRE.

instalator ferentari

Cu ce te poate ajuta un instalator Ferentari

Contacteaza-ne pentru servicii la instalatiile sanitare

Pentru ca ne dorim sa fim mereu de ajutor si sa multumim clientii prin serviciile oferite, ne ocupam cu diverse tipuri de lucrari. Astfel ca, un instalator sanitar va contribui la:

 • reparatii instalatii sanitare – un instalator iti va rezolva orice problema din baie, bucatarie sau curte, fie ca e vorba de aparatura sau canalizare;
 • montaje instalatii sanitare – daca crezi ca instalatia sanitara din locuinta ta s-a invechit si vrei sa o schimbi, contacteaza-ne pentru a cere o oferta;
 • desfundari tevi si canalizari – periodic trebuie sa desfunzi tevile sau canalizarile pentru ca acestea sa functioneze normal, iar pentru interventia aceasta ai nevoie de un instalator Ferentari;
 • servicii de mentenanta – iti oferim sprijin prin verificarea instalatiei sanitare periodice.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Zone unde putem trimite un instalator Ferentari

Putem interveni oriunde in Ferentari

Te gandesti ca in zona unde locuiesti nu poate ajunge un instalator profesionist? Tocmai din acest motiv echipa noastra se deplaseaza in orice colt al Bucurestiului si in judetul Ilfov. Asadar, daca ai nevoie de un instalator Ferentari, putem ajunge in zone precum: Biserica Ferentari, Spitalul de ftiziopediatrie, Stadionul Rapid II, Piata Ferentari, Calea Ferentari, Strada Bachus, Strada Lacul Bucura, Strada Humulesti etc.

Instalator Ferentari la domiciliu – oricand ai nevoie

Instalatori autorizati la orice ora

Solicita serviciile unui instalator Ferentari indiferent de zona sau tipul de locuinta in care stai. Acesta te va ajuta chiar daca ai o casa sau un apartament. Totodata, daca detii un spatiu comercial sau de birouri, un instalator sanitar poate interveni cu usurinta si poate emite factura chiar si pentru o persoana juridica. In acelasi timp, nu vei plati nimic pentru deplasarea acestuia la fata locului si il poti solicita oricand ai nevoie, chiar daca este wekeend sau o ora nepotrivita pentru astfel de interventii.

instalator ferentari

Pretul pentru un instalator Ferentari

Cat te costa serviciile unui instalator profesionist

Pretul unei lucrari efectuate de catre un instalator Ferentari se poate comunica telefonic, insa acesta nu va fi cel final. Pentru interventii care necesita schimbarea sau montarea instalatiei sanitare este nevoia ca instalatorul sa se deplaseze la locuinta ta, pentru a vedea ce implica lucrarea si cat poate dura rezolvarea problemei. Din acest motiv, pretul final il vei afla dupa constatarea de la fata locului, in urma careia poti decide daca colaborezi cu noi.

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0771 302 745

Apeleaza la un instalator Ferentari si fii in siguranta in orice clipa

Contacteaza-ne pentru servicii la instalatiile sanitare

Solicita o oferta pentru un instalator Ferentari oricand intampini probleme instalatiile sanitare. In urma apelului tau, un instalator Ferentari se va deplasa la adresa indicata de tine si se va ocupa cu profesionalism de siguranta casei tale. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si asigura-ti confortul!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745