Instalator Sanitar Sector 6 – servicii prompte si sigure de instalatii sanitare, la preturi mici

Instalatori autorizati ANRE direct la usa ta

Ai nevoie de un instalator sanitar in sectorul 6, Bucuresti? Noi rezolvam orice problema la instalatiile sanitare. Oferim servicii profesionale, in regim non-stop de instalatii sanitare pe raza sectorul 6 din Bucuresti.

Ce motive ai sa alegi serviciile Instalator  Sanitar Sector 6, Bucuresti

Iata ce avantaje poti avea, daca ne alegi pe noi

 • Firma autorizata
 • Suntem autorizati pentru a activa in domeniul instalatiilor sanitare. Lucram doar cu instalatori calificati, experimentati, pregatiti sa rezolve orice problema la instalatia sanitara.
 • Servicii profesionale
 • Facem ceea ce spunem. Suntem firma serioasa de instalatii, ne deplasam oriunde este necesar, cu maxima eficienta  si nu facem rabat de la calitate.
 • Lucram in regim non-stop
 • Suntem la dispozitia clientilor 24 de ore din 24 si ne deplasam in maximum doua ore pe raza sectorului 6, in caz de urgente la instalatii.
 • Preturi mici
 • Estimarea pretului se face gratuit si garantam cele mai mici preturi cu manopera de pe piata instalatiilor din sectorul 6.
 • Lucrari sigure si garantate
 • Lucrarile executate de firma noastra de instalatii beneficiaza de garantie o perioada lunga de timp. Oferim factura si chitanta la final.
 • Tehnica si materiale de inalta calitate
 • Lucram doar cu materiale de calitate  si aparatura moderna pentru eficientizarea lucrarilor.

Instalator Sanitar Sector 6

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Instalator Sanitar autorizat Sector 6,  Bucuresti – principalele noastre calitati

Ce avantaje ai daca vei colabora cu firma noastra de instalatii sanitare

 • Suntem firma autorizata in domeniul instalatiilor sanitare, ce acopera inclusiv sectorul 6 din Bucuresti.
 • Servicii non-stop. Instalatorii nostri actioneaza in regim non-stop, 24 de ore din 24, indiferent de ziua saptamanii si se deplaseaza pe raza sectorului 6 in maximum doua ore de la solicitare. Intervenim imediat.
 • Echipele firmei noastre sunt compuse doar din instalatori calificati si autorizati in domeniul instalatiilor. Suntem recunoscuti pe piata instalatiilor din Bucuresti datorita promptitudinii si competentelor noastre.
 • Echipamentele moderne si materialele de cea mai buna calitate, pe care le utilizam, fac posibila garantarea serviciilor sanitare minimum 24 de luni.
 • Instalatorii nostri sanitari au pregatire vasta in domeniu si sunt recunoscuti pentru competentele lor pe piata instalatiilor din Bucuresti.
 • Oferim profesionalism, promptitudine si siguranta. Sunt calitati de la care nu facem rabat.
 • Suntem in masura sa eficientizam lucrarile datorita experientei indelungate si materialelor folosite.
 • Dispunem de toate certificatele necesare desfasurarii activitatii de instalator pe raza sectorului 6. Avem Asigurare de Raspundere Civila si suntem acoperiti in cazul unor situatii neprevazute ce pot sa apara in timpul interventiilor.
 • Executam lucrari cu diferite grade de complexitate, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.
 • Lucram doar cu meseriasi atestati, recunoscuti pentru competentele si aptitudinile lor in domeniul instalatiilor.
 • Suntem deschisi la consultanta si oferim sfaturi competente in domeniu.
 • Garantam doar lucrari de cea mai inalta calitate.Orice fel de interventie este executata de oameni licentiati, experimentati si pregatiti sa intervina, indiferent de dificultatea solicitarii.
 • Pe langa reparatii si interventii in regim non-stop, oferim si consultanta, mentenanta, revizii periodice si intretinere instalatii sanitare.
 • Toate lucrarile efectuate de instalatorii nostri si materiale folosite de noi beneficiaza de garantie.
 • Garantam preturi mici si oferim transparenta preturilor. Nu intervenim asupra pretului stabilit initial cu clientul, la inceputul lucrarii.
 • Estimarea pretului este gratuita. Clientii nostri platesc doar lucrarile bine realizate.

Instalator Sanitar Sector 6 – zone de acoperire

Ne deplasam rapid si asiguram servicii non-stop de instalatii sanitare pe raza sectorului 6

Zonele in care intervenim direct la adresa sau domiciliul tau sunt urmatoarele:

 • Cartierul Crangasi – acoperim inclusiv zona Strada Ceahlau, Soseaua Virtutii, Lujerului,  Podul Grant, Strada Vintila Mihailescu, Bd. Constructorilor, Strada Zboinea Neagra, Strada Boisoara, zona Parc Crangasi, Colegiul Tehnic Carol I, Piata Crangasi, Centrul Comercial Crangasi, Lacul Morii.
 • Cartierul Giulesti – actionam cu instalatori sanitari in zonele: Calea Giulesti, Parcul Giulesti, Strada Butuceni, Strada Lamaiului, Strada Manzului, Silvarom, stadion Giulesti, Grantmetal, Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, Scoala Nr. 162, Lacul Morii.
 • Cartierul Giulesti-Sarbi – acoperim zonele Drum Sabareni, Complex Rezidential Dolce Vita, Strada Podul Dambovitei, zona Lacul Morii.
 • Cartierul Militari – zonele eservite de instalatorii nostri sunt: B-dul Iuliu Maniu, Soseaua Virtutii, B-dul Vasile Milea, Universitatea Politehnica, Halele Industriale Fosta Semanatoarea, B-dul Uverturii, Zona Lujerului, Strada Moinesti, Strada Valea Cascadelor, Strada Apusului, Valea Lunga, B-dul Preciziei, Drumul Osiei, Platforma Industriilor, Sema Park, APACA, Strada Dreptatii, Strada Rasaritului, Strada Margelelor, Depoul Ciurel, AFI Palace Cotroceni, Plaza Romania, Complex Rezidential Gran Via, Militari Shopping City, West Gate Park, etc.
 • Cartierul Regie – asiguram servicii de instalatii sanitare in zonele: Soseaua Orhideelor, B-dul Regie, Complex Studentesc Regie, Fosta Fabrica de Paine Spicul SA, Stada Boisoara, Strada Inginer Cristian Pascal, Strada Geo Alexandru Ivasiuc.
 • Cartierul Drumul Taberei – instalator sanitar autorizat la domiciliu in zonele: B-dul Timisoara, B-dul Drumul Taberei, B-dul 1 Mai, Strada Sibiu, Parc Drumul Taberei, Parc Moghioros, Strada Romancierilor, Strada Valea Oltului, Strada Targu Neamt, Strada Raul Doamnei, Strada Valea Argesului.
 • Cartierul Ghencea – acoperim servicii de instalatii in zonele: B-dul Ghencea, Prelungirea Ghencea, Stadionul Ghencea, Strada Constatin Titel Petrescu, Strada Vladeasa, Cartierul Latin, Zona Serelor, Valea Oltului.

Instalator Sanitar Sector 6

Lista de lucrari pe care instalatorii nostri sanitari le executa pe raza sectorului 6, Bucuresti

Iata lista completa a serviciilor de instalatii pe care le putem executa

Executam atat servicii de instalatii sanitare, dar oferim si  servicii de instalatii termice, instalatii de gaze si instalatii electrice, oriunde in sectorul 6 din Bucuresti.

Instalatii sanitare

Efectuam lucrari complexe, reparatii si mentenanta, atat in cazul instalatiei sanitare interioare sau exterioare, in regim casnic, de birouri sau industrial. Executam lucrari pentru alimentarea cu apa a unei cladirii noi sau vechi, lucrari de canalizare, defundari, montam obiecte si accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa, lucrari complexe de inlocuire a intregii instalatii sanitare. De asemenea, inlocuim si montam tevi din PPR, polietilena, pexal, cupru sau zinc.

Instalatii termice

Realizam interventii rapide de montaj si reparatii instalatii termice si intretinere in regim non-stop, cu garantie. Rezolvam orice avarie aparuta la instalatiile termice, mentenanta si reparatii la instalatiile termice. Instalam centrale termice, aparate de aer conditionat si facem revizii periodice.Intervenim in caz de avarie la centrale termice de apartament sau calorifere, de orice tip.

Instalatii gaze

Avem experienta si autorizatie in domeniu pentru executarea de servicii de montaj si reparatii la instalatiile de gaze. Instalatorii nostri autorizati ANRE sunt in masura sa ofere consultanta, sa verifice si sa repare toate aparatele care functioneaza cu gaz metan dintr-o casa, centrale termice, pe gaz sau aragazuri.

Electrician

Echipele de electricieni se afla non-stop la dispozitia clientilor pentru lucrari de instalatii electrice, atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice. Efectuam servicii de montare, schimbare circuite electrice, montaj corpuri de iluminat, montare protectii la scurtcircuit, inlocuire tablouri electrice si alte interventii la instalatia electrica. Utilizam echipamente moderne ce garanteaza calitatea executiei unei lucrari.

Desfundari tevi si canalizari

Intervenim pentru desfundari tevi sau canalizari cu materiale si tehnica performante. Materialele si tehnica din dotare ne ajuta sa desfundam orice tip de teava si coloana de scurgere. Desfundam tevi, coloane de scurgere, conducte, WC-uri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

Servicii non-stop

Interventiile in caz de urgenta sunt prioritatea noastra numarul unu si problemele pentru care primim cele mai multe solicitari. Suntem la dispozitia clientului 24 de ore din 24. In caz de inundatii urgente, tevi sparte, surgeri infundate sau alte lucrari urgente la instalatia sanitara sau termica intervenim in maximum doua ore de la solicitare, fara alte costuri suplimentare.

Montaj si verificare apometre

Avem autorizatie necesara pentru interventii la apometrele de apa, din gospodarii. In cazul in care apometrul a iesit din garantie, s-a defectat sau nu mai inregistreaza corect consumul de apa calda sau rece, asiguram servicii profesionale de montaj, verificare si sigilare pe toata raza Bucurestiului. Fiecare lucrare de montaj, verificare sau sigilare apometre beneficiaza de garantie.

Mentenanta instalatii

Oferim servicii de mentenanta pentru instalatiile sanitare, termice sau de gaz. Asiguram mentenanta pentru instalatii sanitare, reparatii si racordari la coloana de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifoane de pardoseala, reparatii avarie instalatie apa.  Garantam functionarea optima a instalatiilor cladirii, marirea fiabilitatii si performantelor acestora prin intretinerea preventiva si corecta.

Te confrunti cu o problema la instalatia sanitara si ai nevoie de un instalator sanitar in sectorul 6, Bucuresti? Iti punem la dispozitie instalatori calificati si autorizati, ce pot rezolva orice problema la instalatia sanitara. Contacteaza-ne acum si iti raspundem imediat.

Poti face oricand o solicitare referitor la reparatiile instalatiilor sanitare din locuinta ta. Contacteaza-ne la orice ora si iti vom trimite o echipa de instalatori profesionisti!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745