Servicii desfundari oriunde in Bucuresti si Ilfov

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile

Daca ai nevoie de serviciile unui instalator profesionist pentru desfundari in locuinta ta sau in scari de bloc, nu ezita sa ne contactezi. Echipa Instalator Sanitar dispune de instalatori autorizati gata sa actioneze oricand te afli intr-o situatie de urgenta. Siguranta casei tale este deosebit de importanta si iti oferim servicii pentru orice fel de desfundari cum ar fi cele de chiuveta, wc sau pentru canalizare.

De ce sa apelezi la echipa Instalator Sanitar?

Experienta dovedita in servicii de instalatii sanitare

Firma noastra de instalatii sanitare are o experienta de peste 15 ani pe piata in diferite rezolvari de probleme ce pot aparea la instalatiile sanitare.

Ne defineste:

  • preturi corecte pentru orice serviciul de desfundari
  • serviciu non stop pentru orice urgenta de desfundari
  • promptitudine si seriozitate
  • garantie la lucrarile efectuate

Folosim doar materiale de calitate si rezistente; instalatorii cu care lucram sunt autorizati iar preturile sunt corecte si transparente. In plus, oferim un serviciu non stop de urgenta pentru orice tip de defectiune precum desfundarile din casa ta. Pentru orice lucrare iti oferim garantie.

servicii desfundari

Care sunt beneficiile unei colaborari cu instalatorii nostri

De ce trebuie sa colaborezi cu noi

Iata care sunt motivele pentru care colaborare cu echipa noastra pentru orice tip de serviciu de desfundare este una profesionista:

  • preturi atractive – oferim o gama larga de servicii de desfundari cu preturi corecte si atractive. In primul rand iti facem o evaluare gratuita si ulterior iti comunicam costul total pe care il vei stii dinainte de a incepe lucrarea.
  • rapiditate – in cazurile in care ai nevoie urgent de un instalator pentru servicii de desfundari, trimitem rapid catre tine un instalator pentru ca urgentele le tratam cu prioritate.
  • disponibilitate non stop – pentru ca problemele instalatiilor sanitare pot aparea la orice ora, oferim non stop servicii de desfundari si orice alte reparatii.
  • servicii si materiale de calitate – lucram doar cu materiale de calitate si cu instalatori autorizati, oferim factura pentru orice lucrare.
  • diversitatea serviciilor – daca ai nevoie de mai multe tipuri de servicii la instalatiile sanitare, la noi poti sa rezolvi orice ai nevoie. Putem sa te mai ajuta cum montaje de diferite instalatii sanitare sau reparatii si inlocuiri calorifere, tevi, apometre etc.

Ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din casa ta? Contacteaza-ne la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti!

Servicii de desfundari in Bucuresti si Ilfov

Ai nevoie de servicii profesioniste de desfundari?

Este foarte important sa stii ca ai aproape un instalator profesionist pe care te poti baza. De aceea daca locuiesti in Bucuresti sau in Ilfov trebuie sa stii ca venim in orice zona te aflii pentru a-ti oferi servicii pentru operatiunile de care ai nevoie in locuinta ta. Nu ezita sa ne contactezi in orice sector din Bucuresti te-ai afla sau zona din judetul Ilfov. In cazuri urgenta venim rapid la usa ta.

Servicii pentru desfundari pe care ti le putem oferi

Afla acum in ce fel te putem ajuta cu serviciile de desfundari

Dintre problemele cele mai serioase si deranjate care pot aparea la instalatiile sanitare sunt chiar infundarile. Acestea pot apare ala orice ora si se pot transforma intr-un cosmar atunci cand o canalizare sau un wc refuleaza sau te poti trezi cu apa in casa. O astfel de problema necesita interventie de urgenta din partea unei echipe de instalatori.

Pentru ca stim cat de serioasa si de inconfortabila este o astfel de defectiune, oferim servicii de desfundari wc, canalizare, tevi sau orice fel de desfundare ai nevoie la instalatiile sanitare. Iata care sunt serviciile pe care ti le putem oferi:

Servicii desfundari wc

Din diferite motive precum blocajul unei cantitati mari de hartie igienica, se poate infunda in wc. Acesta este cea mai intalnita problema cu care se confrunta instalatorii sanitari. Cand apare o astfel de situatie, ai nevoie de serviciile unui instalator sanitar pentru a te ajuta cu desfundarile. Dispunem de toate materialele necesare pentru a rezolva rapid si in siguranta problema oricarui wc infundat.

Este foarte important sa nu incerci singur sa rezolvi o astfel de problema pentru ca situatia se poate agrava si mai mult. Apeleaza la echipa noastra ori de care ori ai nevoie de servicii pentru desfundarea wc-urilor.

Servicii desfundari chiuveta

Chiuvetele se pot infuda in momentul in care se depun resturi alimentare sau detergenti pe interiorul tevilor si cauzeaza un blocaj. Astfel apa din chiuveta nu se va mai scurge pe coloana si te te afla in situatia in care aceasta poate chiar sa curga sii pe langa chiuveta.

Daca te confrunti cu situatia in care o chiuveta s-a infundat si nu reusesti sa gasesti o rezolvare, nu mai sta pe ganduri si apeleaza o echipa de instalatori profesionisti. Indiferent daca stai in Bucuresti sau in Ilfov, trimite urgent catre tine un instalator autorizat. Detinem echipamente care permit localizarea problemei si rezolvarea ei intr-un timp scurt.Totodata lucram cu prudenta pentru ca serviciile de desfundari chiuveta sa fie unele de calitate si durabile in timp.

Servicii desfundari canalizare

Motivele pentru care o canalizare se poate infunda sunt cele legate de acumularea de grasimi, uleiuri, obiecte straine care au fost scapate pe canalizare, mizerie si multe altele. Este foarte importanta siguranta casei tale si problemele legate de canalizarile infundate au nevoie de o atentie sporita. Echipa noastra de instalatori poate interveni in timp util pentru a elimina consecintele care pot aparea din cauza infundarii canalizarii.

Oferim servicii de desfundari canalizare la orice ora din zi si din noapte. Nu trebuie decat sa ne contactezi si sa ne detaliezi problema aparuta.

Servicii desfundari coloane

Iti oferim si servicii pentru desfundari coloane de scurgere, verticale, coloane de subsol sau cele de bloc. Din pacate pot aparea oricand probleme care duc la infundarea coloanelor. Indiferent ca este vorba despre un bloc, o casa sau orice alte cladiri, efectuam lucrari profesioniste de desfundari coloane la orice ora.

Siguranta casei tale este deosebit de importanta si iti garantam ca lucram cu maxima prudenta pentru a rezolva in timp util orice tip de infundare la coloanele dintr-o casa sau dintr-un bloc

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii despre serviciile noastre

Ai nevoie de informatii sau vrei sa afli un pret estimativ?

Oricand ai nevoie de servicii pentru diferite desfundari, ne poti contacta prin intermediul formularului de contact sau telefonic. Trimitem urgent o echipa catre tine.

Ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din casa ta? Contacteaza-ne la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745