Montaj rigola de dus – pentru o cabina de dus completa si perfecta

Atunci cand iti achizitionezi o cabina de dus pentru locuinta ta, trebuie sa te gandesti ca vei avea nevoie si de montaj rigola de dus pentru ca apa sa se scurga in locul potrivit. Instalatorii nostri autorizati ANRE pot efectua astfel de servicii si montaje in orice zona din Bucuresti si judetul Ilfov.

Asigura-te ca echipamentul sanitar din baia ta este complet si montat perfect pentru ca tu sa te relaxezi in cabina de dus asa cum iti doresti. Solicita servicii de montaj rigola de dus pentru prevenirea situatiilor neplacute!

Ce beneficii iti aduc serviciile de montaj rigola de dus oferite de echipa Instalator Sanitar

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de montajul rigolei de dus, fie ca te-ai mutat la casa noua, fie ca vrei sa-ti schimbi obiectele sanitare din locuinta, este important ca acesta sa fie realizat cu profesionalism si atentie. 

Pentru acest lucru este necesar sa apelezi la o companie specializata in montarea si repararea instalatiilor sanitare sau echipamentelor necesare, pentru a fi sigur ca aceste operatiuni se fac corect si conform regulilor de siguranta. Vezi ce beneficii ai daca alegi serviciile de montaj rigola de dus oferite de echipa Instalator Sanitar:

  • Echipa noastra de instalatori foloseste echipamente speciale, de ultima generatie, pentru a efectua montarea unei rigole de dus
  • Avem o experienta de peste 15 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj
  • Suntem disponibili 24/7, in regim non stop, pentru ca tu sa poti beneficia de astfel de servicii in orice moment, chiar si in zile de sarbatoare sau in weekend
  • Vei fi sigur ca lucrarile sunt realizate corespunzator si vei primi factura si garantie la finalul acestora
  • Poti discuta pretul estimativ al lucrarii telefonic, inainte ca instalatorii sa se deplaseze la locatie
  • Beneficiezi de servicii de montaj rigola de dus oriunde in Bucuresti si judetul Ilfov

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Montaj rigola de dus

Montaj rigola de dus – cum are loc procedura

Oferim servicii de montaj rigola de dus pentru orice tip de locuinta, indiferent daca este vorba despre casa, apartament, garsoniera sau spatiu comercial. In momentul in care un instalator efectueaza montarea obiectului sanitar, acesta il va asambla perfect impreuna cu toate accesoriile cu care acesta vine insotit.

Totodata, montarea rigolei de dus necesita si racordarea la apa si scurgere, procedura care este realizata tot de instalator. Dupa finalizarea acestui pas, acesta se va asigura ca nu curge apa pe langa cabina de dus si va face o proba pentru a fi sigur ca totul este in siguranta si poti folosi echipamentul fara probleme.

Costul pentru serviciul de montaj rigola de dus

Fiindca cabinele de dus difera de la model la model, iar rigola de dus are si aceasta dimensiuni diferite, este nevoie sa contactezi consultantii nostri pentru a-ti face o oferta estimativa de pret pentru serviciul de montaj rigola de dus. Acestia iti vor oferi detalii necesare si iti pot trimite, daca doresti, o echipa de instalatori la adresa ta, pentru a vedea clar despre ce este vorba si cat timp ar necesita montarea obiectului sanitar.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Apeleaza la instalatori profesionisti pentru servicii de montaj rigola de dus

Asigura-te ca echipamentele sanitare din locuinta ta sunt montate in mod corect si nu exista riscul ca acestea sa se infunde sau sa se defecteze. Alege sa colaborezi cu instalatorii nostri autorizati pentru servicii de montaj rigola de dus. Acestia vor efectua cu prudenta si seriozitate orice tip de lucrare ai nevoie pentru ca tu sa te bucuri de o locuinta ideala, cu echipamente montate perfect. Ne poti suna la numarul de telefon 0771 302 745 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail office@instalator-sanitar.ro.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745