Instalator Pajura – solutia ideala pentru instalatia sanitara din locuinta ta

Pentru ca instalatia sanitara din casa ta sa fie montata corespunzator si sa nu produca daune, ai nevoie de un instalator in Pajura care sa se ocupe cu atentie si prudenta maxima de aceasta. Echipa noastra de profesionisti in domeniul sanitar lucreaza doar cu instalatori autorizati ANRE, axati pe nevoile si problemele clientilor. Executam lucrari sanitare pentru orice tip de locuinta: casa, duplex, apartament, garsoniera, spatiu comercial sau spatiu de birouri. Vezi ce avantaje ai daca apelezi la un instalator Pajura.

Ce beneficii ai daca apelezi la un instalator Pajura

De ce sa alegi sa colaborezi cu un instalator autorizat

Defectiunile la instalatiile sanitare apar in orice locuinta si sunt inevitabile, insa pentru a diminua pagubele interventia rapida a unui instalator Pajura este esentiala. Daca te afli in situatia in care ti s-a spart o teava sau ti s-a infundat canalizarea din curte, trebuie sa stii ca te poti baza pe un instalator Pajura in orice moment al zilei, chiar si in weekend. Atunci cand apelezi la serviciile noastre te poti bucura de numeroase avantaje:

 • Detinem o experienta de peste 15 ani in domeniul sanitar;
 • Materialele pe care le folosim in lucrari sunt calitative;
 • Avem echipamente specializate pentru a rezolva atat lucrari simple, cat si lucrari complexe;
 • Iti stam la dispozitie non-stop, chiar si in zilele de sambata sau duminica;
 • La finalizarea lucrarii, vei primi factura si garantie pentru orice tip de seriviciu realizat de un instalator Pajura;
 • Oferim estimari gratuite pentru costul final al lucrarii inainte de a incepe lucrarea;
 • Orice instalator Pajura este autorizat de catre ANRE.

Instalator Pajura

Cu ce te poate ajuta un instalator Pajura

Serviciile cu care te putem ajuta la instalatiile sanitare

Ne dorim sa fim mereu de ajutor si venim in sprijinul clientilor prin serviciile calitative, pentru diverse lucrari la instalatiile sanitare. Iata cu ce te poate ajuta un instalator in Pajura:

 • reparatii instalatii sanitare – un instalator din Pajura va contribui la rezolvarea oricarei defectiuni din baie, bucatarie sau curte, fie ca e vorba de obiecte sanitare sau canalizare;
 • montaje instalatii sanitare – ne ocupam si de inlocuirea instalatiei sanitare vechi sau de montarea unei instalatii sanitare intr-o locuinta noua;
 • desfundari tevi si canalizari – periodic trebuie sa desfunzi tevile sau canalizarile pentru ca acestea sa functioneze normal, iar pentru asta ai nevoie de un instalator Pajura;
 • servicii de mentenanta – suntem alaturi de clientii nostri chiar si dupa terminarea lucrarilor, pentru a ne asigura ca instalatiile sanitare functioneaza normal.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Instalator Pajura – zone in care actionam

Intervenim oriunde in Pajura

Putem interveni in orice zona din Bucuresti si din judetul Ilfov. Insa daca locuiesti in apropiere de Pajura si trebuie sa contactezi un instalator, putem ajunge in zone precum: Liceul Teoretic Constantin Brancoveanu, Sectia de Politie Sector 5, Scoala Gimnaziala Nr. 178, Biserica Sfanta Vineri Pajura, Depoul Bucurestii Noi, Strada Jiului, strada Baiculesti etc.

Instalator Pajura la domiciliu – in regim de urgenta

Intevenim non stop la locuinta ta

Cheama un instalator Pajura indiferent de zona sau tipul de locuinta in care stai. Oferim servicii in regim de urgenta pentru persoanele care intampina probleme la instalatia sanitara la ore tarzii, in zilele din wekeend sau cand sunt sarbatori legale.

Colaboram chiar si cu persoane juridice pentru ca un instalator Pajura poate interveni cu usurinta in spatii comerciale sau cladiri de birouri. La finalul lucrarii emitem factura garantie pentru serviciile prestate.

Instalator Pajura

Pretul pentru un instalator Pajura

Cat te costa un instalator profesionist

Pretul unei lucrari efectuate de catre un instalator Pajura il putem transmite telefonic, insa acesta nu va fi cel final. Atunci cand vorbim de defectiunea instalatiei sanitare este nevoie ca un instalator Pajura sa se deplaseze la fata locului pentru a putea constata problema aparuta. Dupa evaluarea situatiei, acesta iti va comunica un pret final pentru lucrare.

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0771 302 745

Apeleaza la un instalator Pajura pentru o instalatie sanitara profesionala

Contacteaza-ne daca ai nevoie de un instalator profesionist in Pajura

Solicita o oferta pentru un instalator Pajura oricand intampini probleme instalatiile sanitare. In urma apelului tau, un instalator Pajura se va deplasa la adresa indicata de tine si se va ocupa cu profesionalism de siguranta casei tale si a celor dragi. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre, suna la numarul de telefon 0771 302 745!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745