Mentenanta instalatii sanitare asociatie de proprietari

Suntem o firma de instalatii sanitare ce ne ocupam de tot ce inseamna instalatiile sanitare din orice locuinta, cladire de birouri, asociatii de proprietari sau orice alt tip de spatiu. Daca ai nevoie de mentenanta instalatii sanitare pentru o asociatie de proprietari, iti putem oferi abonamente avantajoase pentru orice interventie in acest sens.

Lucram doar cu instalatori sanitari profesionisti, autorizati ANRE, in cazul oricarui tip de lucrare care necesita interventie urgenta, pentru orice asociatie de proprietari.

De ce are nevoie o asociatie de proprietari de servicii de mentenanta?

Preventia este destul de importanta, mai ales atunci cand vine vorba despre instalatiile sanitare care se afla la comun, intr-un bloc. De aceea trebuie sa stii ca te poti baza pe o firma profesionala si de incredere care sa poata oferi servicii de mentenanta pentru asociatiile de proprietari. Experienta noastra de peste 15 ani in domeniu ne ajuta sa oferim servicii de calitate, pentru ca este important ca orice lucrare la instalatiile sanitare sa reziste in timp.

Dincolo de diferite reparatii care pot fi necesare la un moment dat din cauza unor evenimente neplacute, un abonament pentru mentenanta instalatii sanitare este util si pentru verificarea si intretinerea periodica a instalatiilor. Acesta este rolul firmei noastre si putem interveni in orice moment si in regim de urgenta, nemaifiind nevoie sa cauti un instalator in momente critice si care poate costa destul de mult.

Abonamente asociatii locatari – preturi mentenanta instalatii sanitare

Preturile mentenantei instalatiilor sanitare sunt pe apartament si sunt accesibile pentru orice asociatie de proprietari si difera in functie de pachetul ales. Astfel poti alege dintre urmatoarele abonamente:

Basic

3,99 lei/luna/apartament

disponibilitate luni-vineri

verificare instalatii

consultanta tehnica gratuita

interventii prioritare

5% reducere pentru lucrari si interventii

izolare avarii in 4 ore

remedieri in 24 ore

2 ore timp de raspuns la solicitari

Start

5,99 lei/luna/apartament

disponibilitate 24/7

verificare instalatii

consultanta tehnica gratuita

interventii prioritare

10% reducere pentru lucrari si interventii

izolare avarii in 4 ore

remedieri in 24 ore

2 ore timp de raspuns la solicitari

Profesional

8,99 lei/luna/apartament

disponibilitate 24/7

verificare instalatii

interventii prioritare

10% reducere pentru lucrari si 15% interventii

izolare avarii in 2 ore

remedieri in 24 ore

30 minute timp de raspuns la solicitari

2 interventii lunare gratuite

Premium

13,99 lei/luna/apartament

disponibilitate 24/7

verificare instalatii

interventii prioritare

20% reducere pentru lucrari si 20% interventii

izolare avarii in 1 ore

remedieri in 12 ore

30 minute timp de raspuns la solicitari

4 interventii lunare gratuite

Avantajele unui abonament pentru mentenanta instalatii sanitare asociatie de proprietari

Disponibilitatea si rapiditatea sunt cuvinte care ne definesc atunci cand vine vorba despre mentenanta instalatiilor sanitare in cazul asociatiei de proprietari. In momentul in care vom incheia un abonament, poti lasa in grija noastra tot ce inseamna functionalitatea si reglarea instalatiilor sanitare. Motivele pentru care sa alegi un abonament pentru servicii de mentenanta oferit de firma noastra:

 • Intervenim rapid indiferent de ora si de zi, in regim de urgenta
 • Efectuam verificari periodice ale instalatiilor sanitare ale blocului, sub forma unui plan bine stabilit
 • Cu ajutorul acestui abonament de mentenanta instalatii sanitare vei observa ca pe termen lung vor scadea costurile legate de reparatii
 • Reglam instalatiile de apa pe modul economic astfel incat sa asiguram capacitate maxima la costuri minime
 • Oferim consultanta tehnica gratuita, inclusa in orice tip de abonament ales
 • Tinem la curent asociatia de proprietari cu normele impuse de lege in ceea ce priveste instalatiile sanitare
 • Oferim factura si garantie pentru orice lucrare sau verificare efectuata
 • Te ajutam sa eviti situatia in care trebuie sa gasesti intr-un timp foarte scurt un instalator autorizat pentru instalatiile sanitare
 • Putem oferi rapoarte periodice la cerere in ceea ce priveste situatia instalatiilor sanitare din bloc

Poti face oricand o solicitare referitor la mentenanta instalatiilor sanitare pentru asociatiile de proprietari. Contacteaza-ne pentru o oferta!

Contract mentenanta instalatii sanitare – ce presupune colaborarea cu asociatiile de proprietari

Un contract de mentenanta instalatii sanitare presupune faptul ca o firma autorizata in instalatii sanitare se va ocupa pe toata perioada contractului de functionarea optima a instalatiilor din bloc. Un astfel de serviciu este deosebit de util atat pentru siguranta locatarilor, cat si pentru scaderea costurilor pe termen lung prin prevenirea posibilelor avarii grave si costisitoare.

Dispunem de mai multe tipuri de abonamente in functie de nevoile asociatiei de proprietari, unele pachete avand chiar si un numar gratuit de interventii incluse, indiferent de natura acestora. Daca alegi sa inchei un contract cu firma noastra te vei bucura de urmatoarele beneficii:

 • Mentenanta preventiva – realizarea periodica a reviziilor si verificarilor instalatiilor sanitare pentru ca acestea sa functioneze corespunzator si sa nu apara avarii. Pe langa verificare se pot face si inlocuiri de tevi, de exemplu, care sunt vechi si uzate.
 • Remedierea rapida a defectiunilor – in cazul in care se constata defectiuni la verificare sau atunci cand suntem chemati de asociatia de proprietari, revizuim urgent situatia si efectuam reparatiile necesare.

Reparatii instalatii sanitare asociatie de proprietari

Reparatiile la instalatiile sanitare in cadrul oricarei asociatii de proprietari trebuie sa fie realizate in deplina siguranta si cu prudenta. Astfel trimitem la orice interventie doar instalatori autorizati care au experienta in remedierea avariilor la instalatiile sanitare la nivel de bloc. Totodata, serviciile de mentenanta la instalatiile sanitare sunt efectuate tot de catre personal calificat, iar verificarile periodice la tevile de apa sau apometre se realizeaza in deplina siguranta.

Servicii desfundari – mentenanta instalatii sanitare

In cazul cladirilor cu mai multe apartamente pot aparea si situatii neprevazute la canalizare. O canalizarea care refuleaza sau care este infundata necesita interventie de urgenta, fiind una dintre situatiile inconfortabile pentru toti proprietarii. In pachetele de mentenanta instalatii sanitare intra si astfel de interventii pentru desfundari canalizari de scurgere, coloane de subsol etc.

Instalator sanitar urgent pentru asociatii de proprietari

Este foarte important ca o firma de instalatii sanitare sa fie la dispozitia unei asociatii de proprietari indiferent de ora din zi sau din noapte, in regim de urgenta 24/7h. Abonamentele de mentenanta instalatii sanitare acopera si acest serviciu, pentru siguranta tuturor locatarilor blocului.

Poti face oricand o solicitare referitor la mentenanta instalatiilor sanitare pentru asociatiile de proprietari. Contacteaza-ne pentru o oferta!

Instalatori asociatii proprietari oriunde in Bucuresti

Unde putem sa oferim servicii de mentenanta pentru asociatiile de proprietari? Echipa noastra de instalatori sanitari intervine in orice sector in Bucuresti, astfel oferim abonamente indiferent de zona in care te afli. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii referitoare la serviciile noastre si care sunt avantajele colaborarii cu noi.

Contacteaza-ne daca ai nevoie de mentenanta la instalatiile sanitare pentru asociatia ta de proprietari!

Daca vrei sa inchei un abonament pentru mentenanta instalatii sanitare, ne poti contacta telefonic la numarul 0771 302 745 sau pe email la office@instalator-sanitar.ro. Raspundem rapid la orice solicitare si ulterior ne deplasam la asociatia de proprietari pentru a incheia contractul.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745