Montaj robineti pentru instalatiile sanitare din locuinta ta

Ai in plan sa faci o schimbare la instalatia sanitara din locuinta ta pentru ca vrei sa faci o renovare sau trebuie sa o schimbi pentru ca cea actuala este invechita? Atunci va trebui sa iei in calcul inclusiv montajul de noi robineti, garnituri, tevi ori obiecte sanitare. Robinetii au un rol foarte important pentru a putea controla trecerea apei din instalatiile proprii catre cele generale.

Tipuri de robineti care se pot monta intr-o locuinta

Inainte de a achizitiona robineti pentru instalatia sanitara este bine sa stii care sunt tipurile si modelele pe care trebuie sa le cumperi pentru fiecare instalatie in parte. Un instalator te poate ajuta sa faci alegerea potrivita si sa montezi robinetii necesari, care sa asigure rezistenta si durabilitate. 

Astfel, exista robineti de trecere pentru apa cu maneta, cu fluture, cu hollender sau cu sertar, iar pentru racordurile de la instalatii, robineti pentru gaze, de trecere cu flanse, robineti speciali si cu accesorii pentru calorifere.

Instalatorul sanitar care se ocupa de montaj robineti in locuinta ta va stii ce tip de robinet se potriveste atat in functie de tipul de presiune din instalatii, cat si in functie de tipul utilizarii, daca este la bloc sau la casa.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Montaj robineti

De ce sa apelezi la echipa noastra de instalatori pentru montaj robineti

Suntem o firma de instalatii sanitare cu o experienta de peste 15 ani in domeniu si lucram doar cu personal calificat, respectiv autorizat ANRE. Ne ocupam de o gama larga de servicii la instalatiile sanitare inclusiv montaj robinet sau orice alt obiect sanitar din locuinta. Totodata, efectuam si lucrari de reparatii sau mentenanta pentru persoane fizice sau juridice.

Pentru ca pot exista situatii care sa nu necesite asteptare, avem disponibil serviciul de interventii non stop, pentru ca in cazul unor defectiuni sa ne poti contacta si sa trimitem rapid un instalator la usa ta. In cazul avariilor urgente intra si defectarea robinetilor care aduce scurgeri importante de apa in locuinta.

Despre montajul robinetilor de trecere

Montajul robinetilor de trecere trebuie sa fie realizat cu responsabilitate indiferent daca este vorba despre o locuinta la bloc sau la casa. Acestia au rolul de a te feri de inundatii sau de scapari de presiune la gaze, daca este vorba despre robinetii de la centrala ori aragaz. Robinetii sunt deosebit de importanti pentru ca fac legaturile intre reteaua proprie a instalatiilor si coloana principala, sursa de alimentare.

Echipa noastra poate monta robineti de trecere cu sfera sau cu bila in alimentarea cu apa, ce are rol de izolare atat in sistemele energetice, cat si in cele de incalzire centrala. Se monteaza in special in cazul trecerii de fluide nonagresive precum apa calda. Totodata, si robinetii de trecere tip fluture sunt printre cei mai cautati, montandu-se la instalatiile de gaz. 

Este important sa apelezi doar la instalatori autorizati care te vor scuti ulterior de costuri suplimentare de reparatii sau pagube neprevazute.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Pretul pentru servicii montaj robineti

Pentru a afla pretul aproximativ al unei operatiuni de montaj robineti, recomandat este sa ne contactezi telefonic si in functie de necesitatile tale iti vom spune cam cat te poate costa. In cazul in care doresti un pret sigur si final, un instalator se va deplasa la locuinta ta si in urma unei evaluari gratuite iti va spune pretul complet. Acesta poate sa difere in functie de complexitatea lucrarii. Ulterior, poti decide daca vrei sa continui colaborarea cu noi.

Apeleaza la instalatori profesionisti pentru montaj robineti in Bucuresti sau Ilfov

In cazul in care ai nevoie de o echipa serioasa care sa te ajute cu montajul de robineti in locuinta ta pentru instalatiile sanitare, ne poti contacta si vom discuta toate detaliile pentru acest serviciu. Lucram doar cu echipamente si materiale de calitate, garantand lucrari durabile.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745