Instalatii Sanitare Baie – interventii rapide, instalatori autorizati

Pentru instalatiile sanitare din baie te putem ajuta cu montaje sau cu diverse reparatii in caz de o defectiune

Oricine se gandeste la propria locuinta isi doreste sa fie in siguranta. Instalatiile sanitare sunt o parte foarte important dintr-o constructie, tocmai de aceea, acestea trebuie sa fie montaje corespunzator si verificate periodic.

Fie ca este vorba despre instalatiile sanitare din baie sau de instalatiile sanitare din intreaga locuinta, nu se stie niciodata cand ai nevoie sa apelezi la un instalator care sa te ajute in remedierea imediata a problemelor aparute.

Alege un instalator sanitar autorizat pentru baia ta

Iti oferim servicii de calitate cu ajutorul instalatorilor autorizati

Echipa Instalator Sanitar te poate ajuta cu instalatiile sanitare din baie atunci cand doresti un montaj sau ai nevoie de ajutor in caz de o defectiune. Iata toate informatiile necesare despre instalatii sanitare baie pe care trebuie sa le stii atunci cand te confrunti cu o astfel de problema.

instalatii sanitare baie

Ce servicii de instalatii sanitare pentru baie si casa iti oferim

Lista completa de servicii de instalatii sanitare oferite de compania noastra

Dispunem de o echipa intreaga de instalatori profesionisti, care se ocupa cu o gama larga de montaje si reparatii. Indiferent daca alegi sa ne chemi pentru remedierea unei instalatii sanitare din baie sau din casa, fie ai nevoie de diverse instalatii si montaje care sunt necesare in orice locuinta, serviciile sunt de calitate si preturile corecte.

Indiferent de anotimp si de ora la care ai nevoie de ajutor specializat, poti sa apelezi la noi pentru orice problema aparuta in casa ta referitoare la instalatiile sanitare pentru baie, instalatii sanitare bucatarie si chiar si atunci cand vine vorba despre caloriferele din incaperi.

Iata ce servicii de instalatii sanitare iti putem oferi pentru casa ta:

 • montaje robineti si apometre
 • inlocuire instalatii sanitare baie
 • reparare si inlocuire chiuveta sau cada
 • reparatii instalatii sanitare si termice
 • realizare instalatii boilere si centrale termice
 • reparare si inlocuire tevi din diferite metale zinc, cupru, PPR, pexal, polietilena
 • desfundari canalizari si tevi

Ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din baie? Contacteaza-ne la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare pentru baie in Bucuresti!

De ce sa alegi un instalator autorizat pentru instalatiile sanitare din baie

Motivele pentru iti oferim siguranta in colaborarea cu noi

Siguranta casei tale este deosebit de importanta. De aceea nu lasa reparatiile pentru instalatii sanitare baie pe mana unor instalatori neprofesionisti, care nu te vor ajuta sa iti rezolvi problemele si, mai mult, iti pot lua si bani in plus. Iti putem oferi siguranta unei lucrari bine facute pentru ca instalatorii pe care ii trimitem catre tine pentru instalatiile sanitare din baie sunt autorizati ANRE. Iata care sunt motivele pentru care sa ne alegi:

 • avem o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare
 • preturile sunt transparente si corecte, iti oferim de la inceput o estimare gratuita de pret
 • ne deplasam rapid la locuinta ta pentru a rezolva cat mai repede defectiunile
 • ne ocupam de tot de inseamna instalatii sanitare pentru baia ta
 • lucram doar cu materiale rezistente
 • ne poti apela oricand, serviciul nostru de instalatii sanitare este disponibil non stop
 • urgentele sunt tratate cu prioritate
 • oferim servicii de reparatii instalatii sanitare baie sau pentru orice incapere din casa ta, dar si servicii de montaj
 • oferim factura si garantie pentru orice lucrare la instalatiile sanitare

instalatii sanitare baie

Cum te putem ajuta cu instalatiile sanitare pentru baia ta

Tipurile de servicii pe care ti le oferim pentru instalatiile sanitare din baia ta

Indiferent ca este vorba despre o locuinta veche sau noua, pot aparea cazuri in care ai nevoie de ajutor pentru instalatiile sanitare din baie. Poate fi vorba despre o simpla revizie periodica, de reparatii sau despre montaje care nu pot fi facute decat de un instalator specializat. In general, baile sunt incaperile care necesita cel mai mult ajutorul instalatorului. Aici se afla multe instalatii (incepand de la wc, cada, chiuveta) care necesita sa fie montate corespunzator pentru siguranta casei tale.

Pentru ca oferim servicii diverse pentru instalatiile sanitare pentru baie, iata cum te putem ajuta daca ai nevoie de un instalator sanitar in casa ta:

Reparatii instalatii sanitare baie

Iti oferim servicii complete de reparatii pentru instalatiile sanitare din baie. Daca vrei sa iti faci o baie de la 0 sau ai nevoie doar de reparatii, poti sa apelezi la noi la orice ora. Echipa de instalatori este autorizata si astfel tu ai siguranta unor instalatii sanitare pentru baie bine efectuate.

Montaje cada si chiuveta

Este necesar ca o cada sau o chiuveta sa fie instalata corespunzator pentru ca ulterior sa nu apara defectiuni, respectiv scurgeri de apa. Nu ezita sa apelezi la servicii pentru instalatiile sanitare din baie de calitate pentru lucrari rezistente in timp.

Montaje wc

In general montajele pentru wc fac parte din instalatiile sanitare din baie care necesita atentie si profesionalism. De aceea ai nevoie de un instalator autorizat care sa iti poata oferi garantie pentru manopera executata si pentru piesele pe care le foloseste.

Montaje cabina de dus

Un alt montaj care poate fi realizat pentru instalatiile sanitare din baie este montarea cabinei de dus. Aceasta este ideala atunci cand baia este prea mica ori pentru cei care prefera aceasta varianta ca alternativa la cada. Pentru o astfel de lucrare pentru baia ta ai nevoie de un instalator sanitar priceput care sa realizeze o lucrare de calitate.

Montaje robineti si baterie chiuveta

Pentru schimbarea sau montarea robinetilor de la instalatiile sanitare din baie este necesara multa prudenta si atentie pentru a nu aparea ulterior situatii neplacute precum scurgerile sau chiar inundatiile. Garantia unei lucrari bine facute nu o poate face decat un instalator autorizat si profesionist.

Ce este de facut in situatiile de urgenta pentru instalatiile sanitare din baie?

Daca observi orice neregula la instalatiile sanitare din baie precum scurgeri de apa sau faptul ca o teava este fisurata sau are alte defectiuni, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa opresti alimentarea cu apa. Ulterior trebuie sa suni un instalator care se ocupa de servicii de montaj pentru instalatiile sanitare din baie, de preferinta un instalator care lucreaza in regim non stop mai ales ca astfel de situatii pot aparea si la orele tarzii.

Ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din baie? Contacteaza-ne la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare pentru baie in Bucuresti!

Contacteaza-ne oricand ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din baia ta

Servicii de instalatii sanitare pentru baia ta non stop in Bucuresti

Iti oferim diverse servicii pentru instalatiile sanitare din casa ta in orice sector din Bucuresti, la orice ora. Daca doresti ca un specialist sa se deplaseze catre tine in acest moment sau ai nevoie de o solicitare de o oferta de pret pentru montaje instalatii sanitare din baie, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0771 302 745, disponibil non-stop.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745