Instalator Sanitar Sector 3 – servicii prompte si sigure de instalatii sanitare

Instalatii sanitare oriunde in Bucuresti, preturi accesibile

Ai nevoie de serviciile unui instalator sanitar din sectorul 3? Cu noi mergi la sigur. Instalator sanitar sector 3, Bucuresti iti ofera servicii sigure si garantate de instalatii sanitare pe toata raza acestui sector.

Ce motive ai sa alegi serviciile Instalator Sanitar Sector 3, Bucuresti

Servicii instalatii sanitare de calitate

 • Firma autorizata in domeniul instalatiilor
 • Suntem firma serioasa de instalatii cu Autorizatie ANRE pentru executarea lucrarilor de instalatii sanitare in orice tip de cladire.
 • Profesionalism
 • Lucram doar cu instalatori cu experienta indelungata in domeniul instalatiilor si garantam servicii de cea mai inalta calitate.
 • Promptitudine
 • Ne deplasam rapid la solicitarile urgente si efectuam lucrari ca la carte intr-un timp cat mai scurt, indiferent de complexitatea acestora.
 • Servicii non-stop si Preturi mici
 • Lucram in regim non-stop, 24 de ore din 24 si oferim cele mai mici preturi de pe piata instalatiilor din sectorul 3.
 • Lucrari garantate
 • La finalul fiecarei lucrari oferim garantie si factura pentru interventiile efectuate de instalator sanitar sector 3.
 • Materiale de inalta calitate
 • Folosim doar materiale de inalta calitate si tehnica de ultima generatie, iar experienta indelungata ne permite sa standardizam lucrarile.

Instalator Sanitar Sector 3

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Instalator sanitar autorizat sector 3 Bucuresti – ce ne recomanda pe piata instalatiilor

De ce sa colaborezi cu firma noastra de instalatii sanitare

 • Suntem profesionisti in domeniul instalatiilor sanitare.
 • Detinem Autorizatie de functionare in domeniul instalatiilor sanitare si nu numai.
 • Lucram in regim non-stop si ne deplasam rapid. Suntem la dispozitia clientilor 24 de ore din 24 pentru lucrari de instalatii sanitare, pe toata raza sectorului 3.
 • Colaboram doar cu mesteri cu pregatire indelungata si experienta in domeniul instalatiilor sanitare.
 • Oferim promptitudine si siguranta. Toate lucrarile oferite de noi sunt garantate o perioada lunga de timp, in functie de tipul lucrarii.
 • Preturi Mici. Oferim cele mai mici preturi, atat pentru materialele folosite in cadrul unei interventii, cat si pentru manopera, de pe piata instalatiilor din sectorul 3.
 • Oferim servicii complete si complexe de instalatii sanitare, atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme.
 • Lucram cu tehnica si ehipamente moderne, ce garanteaza calitatea lucrarilor si rapiditate in executie.
 • Oferim consultanta si sfaturi competente in domeniul instalatiilor sanitare.
 • Instalatorii nostri din sectorul 3 sunt calificati in domeniu si recunoscuti pentru competentele si aptitudinile lor.
 • Suntem asigurati in cazul situatiilor neprevazute. Detinem autorizatie de Raspundere Civila ce acopera eventualele pagube in cazul unor incidente neprevazute, aparute in timpul unei interventii.
 • Oferim servicii complete de instalatii sanitare. Pe langa reparatii si montaje, executam si servicii de mentenanta, intretinere si revizii periodice la instalatiile sanitare.
 • Mesterii calificati si experienta indelunga din domeniul instalatiilor ne permite sa standardizam lucrarile.
 • Oferim transparenta preturilor. Comunicam pretul unei lucrari inca de la inceput si nu intervenim asupra pretului stabilit initial. Estimarea pretului unei lucrari este gratuita.

Instalator sanitar Sector 3 – zone principale de acoperire

Venim oriunde in sectorul 3

Zonele acoperite de noi si in care intervenim rapid in sectorul 3 Bucuresti, cu instalatori sanitari calificati la adresa sau domiciliul tau, sunt urmatoarele:

Cartierul Balta Alba – Titan – asiguram instalatori calificati inclusiv in zona B-dul 1 Decembrie 1918, Lacul Titan IOR, fostele uzine MALAXA, B-dul Theodor Pallady, B-dul Nicolae Grigorescu, B-dul Camil Ressu.

Cartierul 23 August – acoperim inclusiv zonele adiacente pe Strada Industriilor.

Cartierul Dristor – oferim servicii de instalatii inclusiv pe D-dul Ramnicu Sarat, B-dul Ramnicu Valcea, Soseaua Mihai Bravu.

Cartierul Vitan – acoperim zonele: Calea Vitan, Mall Vitan, Calea Dudesti, Depou RATB Dudesti, Nerva Traian, Pasaj Marasesti, Splaiul Unirii, ICPE, Targul Auto, Complex Rezidential RIN, Rugby Club Olimpia, B-dul Octavian Goga, Timpuri Noi.

Centru Civic si Piata Unirii – zonele deservite de instalatorii nostri autorizati sunt: Piata Unirii, B-dul Corneliu Coposu, Calea Calarasi, Piata Rond Alba Iulia, B-dul Unirii, Cartierul Hala Traian, B-dul Marasesti, Centrul Istoric, B-dul Dimitrie Cantemir, B-dul I.C. Bratianu, B-dul Magheru, B-dul Lascar Catargiu, Zona Parcului Cismigiu, Str. Brezoianu Ion, B-dul Regina Elisabeta, Splaiul Independentei, Strada Lipscani.

Instalator Sanitar Sector 3

Alte tipuri de lucrari de instalatii executate de firma noastra:

Lista completa a serviciilor de instalatii oferite de un instalator sector 3

Pe langa servicii de instalatii sanitare, oferim si lucrari diverse la instalatiile termice, instalatiile de gaze si instalatiile electrice, oriunde in sectorul 3 din Bucuresti.

Instalatii sanitare

Realizam lucrari complexe, reparatii si mentenanta, atat in cazul instalatiei sanitare interioare, cat si exterioare, in regim casnic sau industrial. Efectuam lucrari pentru alimentarea cu apa a unei cladirii noi sau vechi, lucrari de canalizare, defundari, montam obiecte si accesorii sanitare in bai, bransamente si orice fel de instalatii de apa. Lucrari complexe de inlocuire a intregii instalatii sanitare dintr-o anumita cladire. Inlocuim si montam tevi din PPR, polietilena, pexal, cupru sau zinc.

Instalatii termice

Efectuam lucrari rapide de montaj, reparatii instalatii termice si intretinere in regim non-stop, insotite de garantie. Rezolvam orice avarie aparuta la instalatiile termice, mentenanta si reparatii la instalatiile termice. Instalam centrale termice, aparate de aer conditionat si facem revizii periodice.Intervenim in caz de avarie la centrale termice de apartament sau calorifere, de orice tip.

Instalatii gaze

Suntem autorizati in domeniu pentru executarea de servicii de montaj si reparatii la instalatiile de gaze. Instalatorii nostri autorizati ANRE ofera consultanta, verifica si repara toate aparatele care functioneaza cu gaz metan dintr-o casa: centrale termice, pe gaz, aragazuri.

Electrician

Echipele noastre de electricieni autorizati se afla non-stop la dispozitia clientilor pentru lucrari de instalatii electrice, fie persoane fizice sau juridice. Efectuam servicii de montaje, schimbare circuite electrice, montaj corpuri de iluminat, montare protectii la scurtcircuit, inlocuire tablouri electrice si alte interventii la instalatia electrica. Utilizam echipamente moderne ce garanteaza calitatea executiei unei lucrari.

Desfundari tevi si canalizari

Cu noi tevile infundate nu mai reprezinta o problema. Intervenim urgent pentru desfundari tevi sau canalizari cu utilaje si tehnica de ultima generatie. Materialele si tehnica moderna ne ajuta sa desfundam orice tip de teava si coloana de scurgere. Astfel, putem desfunda tevi, coloane de scurgere, conducte, WC-uri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

Servicii non-stop

Interventiile urgente sunt prioritatea noastra numarul unu si problemele pentru care primim cele mai multe apeluri. Suntem la dispozitia clientului 24 de ore din 24 si ne deplasam in cel mai scurt timp. In caz de inundatii urgente, tevi sparte, surgeri infundate sau alte lucrari urgente la instalatia sanitara sau termica intervenim in maximum doua ore de la solicitare, fara alte costuri suplimentare.  Un instalator urgente ajunge rapid la tine acasa.

Montaj si Sigilari apometre

Avem autorizatie de la Biroul Roman de Metrologie Legala necesara pentru interventii la apometrele de apa, din gospodarii. In cazul in care un apometru a iesit din garantie, s-a defectat sau nu mai inregistreaza corect consumul de apa calda sau rece, noi putem asigura servicii profesionale de montaj, verificare si sigilare pe toata raza sectorului 3, Bucuresti. Fiecare lucrare de montaj, verificare sau sigilare apometre beneficiaza de garantie.

Mentenanta instalatii

Oferim servicii de mentenanta in cazul instalatiilor sanitare, termice sau de gaz. Asiguram mentenanta pentru instalatii sanitare, reparatii si racordari la coloana de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifoane de pardoseala, reparatii avarie instalatie apa.  Garantam functionarea optima a instalatiilor oricarei cladiri, marirea fiabilitatii si performantelor acestora prin intretinerea preventiva si corecta.

Ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din casa ta? Contacteaza-ne la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti!

Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii

Ai nevoie de un instalator sanitar priceput? Suna acum!

Te confrunti cu o urgenta la instalatia sanitara si ai nevoie de un instalator sanitar in sectorul 3, Bucuresti? Contacteaza un instalator sanitar autorizat si scapa de probleme. Alege doar lucrari efectuate de instalatori autorizati ANRE, facturate si garantate.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745