Instalator Sanitar Sector 2 – servicii sigure si garantate de instalatii sanitare

Instalatori autorizati ANRE, preturi atractive

Ai nevoie de serviciile unui instalator in sectorul 2, Bucuresti? Cu noi mergi la sigur. Instalator Sector 2 Bucuresti se afla non-stop la dispozitia ta pentru lucrari la instalatiile sanitare,  sigure si garantate.

De ce sa alegi serviciile unui instalator sanitar sector 2 – Bucuresti

Ce avantaje poti avea daca alegi sa colaborezi cu noi

 • Firma autorizata
 • Lucram doar cu instalatori sanitari autorizati de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei pentru executarea de instalatii interioare si exterioare in constructii civile si industriale.
 • Profesionisti in instalatii
 • Lucram cu instalatori autorizati cu experienta indelungata  in domeniul instalatiilor.
 • Siguranta lucrarilor
 • Lucrarile de instalatii sanitare sunt efectuate doar de instalatori autorizati, ce garanteaza interventiile o perioada indelungata de timp. Oferim chitanta si factura la finalul lucrarii.
 • Servicii profesionale
 • Oferim doar servicii de inalta calitate, iar estimarea pretului este gratuita. Beneficiezi de preturi mici la toate lucrarile de instalatii.
 • Servicii non-stop la preturi mici
 • Apeland la noi beneficiezi de servicii 24 de ore din 24 pe toata raza sectorului 2, la preturi mici.
 • Garantie la manopera lucrarilor
 • Fiecare lucrare efectuata de instalatorii nostri, impreuna cu materialele utilizate beneficiaza de garantie.
 • Materiale de calitate si tehnica moderna
 • Pentru servicii profesionale folosim doar materiale de cea mai buna calitate.  Aparatura si tehnica moderna stau la baza lucrarilor noastre profesionale, indiferent de complexitatea lor.

instalator sanitar sector 2

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Instalator sanitar autorizat sector 2 Bucuresti – principalele calitati ce ne recomanda pe piata instalatiilor

Iata ce motive poti avea sa colaborezi cu firma noastra de instalatii sanitare

 • Suntem firma autorizata de instalatori sanitari in sectorul 2 Bucuresti. Avem Autorizatie de Functionare de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei pentru instalatii.
 • Oferim servicii non-stop de instalatii sanitare, 24 de ore din 24, la cele mai mici preturi de pe piata instalatiilor din sectorul 2.
 • Lucram cu cei mai buni mesteri de pe piata instalatiilor, cu pregatire vasta in domeniu si autorizatie ANRE.
 • Oferim servicii profesionale de instalatii sanitare si ne deplasam rapid pentru instalatii urgente.
 • Detinem toate certificatele necesare desfasurarii activitatii pe piata instalatiilor.
 • Dam dovada de profesionalism, promptitudine si experienta in domeniul instalatiilor sanitare.
 • Lucram cu instalatori autorizati, calificati, cu experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor.
 • Oferim servicii complete de instalatii sanitare, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane  juridice.
 • Utilizam doar materiale si echipamente moderne, care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare.
 • Oferim consultanta pentru lucrari de instalatii sanitare si sfaturi competente in domeniu.
 • Realizam lucrari sigure si garantate o perioada lunga de timp, in functie de gradul de complexitate al lucrarii.
 • Echipa noastra de instalatori profesionisti, este formata din mesteri atestati, recunoscuti pentru competentele si aptitudinile lor in domeniul instalatiilor sanitare in Bucuresti, sectorul 2.
 • Materialele utilizate la lucrari si  lucrarile efectuate de noi sunt insotite de garantie si factura.
 • Dispunem de asigurare de raspundere civila. Suntem asigurati pentru orice eveniment neplacut ce poate sa apara in timpul lucrarilor.
 • Pe langa reparatii si montaje la instalatii sanitare oferim si  servicii de mentenanta, intretinere si revizii periodice.
 • Lucram doar cu echipe profesioniste, mesteri calificati in domeniul instalatiilor sanitare si ne permitem sa standardizam lucrarile.
 • Garantam preturi corecte in asa fel incat, comunicam pretul lucrarii inca de la inceput. La final fiecare client plateste doar lucrarile bine realizate.
 • Oferim estimari de pret gratuit.
 • Suntem dotati cu echipamente moderne si performante, necesare pentru orice tip de interventii pe piata instalatiilor.

instalator sanitar sector 2

Instalator sanitar Sector 2 Bucuresti – zone de acoperire

Ne deplasam rapid si asiguram servicii non-stop de instalatii sanitare in sectorul 2, Bucuresti

Zonele in care intervenim direct la  adresa sau domiciliul tau sunt urmatoarele:

– Colentina-Obor – acoperim strazile Soseaua Andronache, Doamna Ghica, Zona Stadion Dinamo, Soseaua Fundeni.

– Iancului – asiguram instalatori sanitari pe Soseaua Iancului, Piata Iancului, B-dul Pache Protopopescu, Zona Cimitirului Armenesc, Soseaua Mihai Bravu, Lt. Victor Manu.

– Mosilor – acoperim Strazile Baratiei, Piata Timpului, Soseaua Colentina, Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Stefan Cel Mare, Bulevardul Hristo Botev, Mihai Eminescu, Strada Traian, Strada Fainari, pana la Bucur Obor.

– Obor – aici, zonele deservite de instalatorii nostri sunt: Strada Halele Obor, Strada Ziduri Mosi, zona Pietei Obor.

– Pantelimon – acoperim zona stadionului National Arena, Strada Fantanica, Strada Mioritei, Strada Tudor Vladimirescu, Strada Sfantul Gheorghe, Strada Maghiranului.

– Stefan cel Mare – asiguram servicii de instalatii pe strada Vasile Lascar, Dr. Grozovici, Lizeanu, Strada Viitorului, Strada Viesparilor, Strada Educatiei, Strada Badea Cartan.

– Tei – actionam de urgenta in B-dul Lacul Tei, Strada Vidin, Grigore Moisil, Maica Domnului, zona Universitatii Tehnice de Constructii, Strada Teiul Doamnei.

– Vatra Luminoasa – Intersectia cu Mihai Bravu, zona Cimitirul Iancu Nou, Biserica Vatra Luminoasa, Strada Constantin Tanase, Strada Tony Bulandra, Strada George Folescu.

– Mihai Bravu – oferim servicii de instalatii sanitare pe: Soseaua Mihai Bravu, Zona Spitalului Victor Babes, Strada Rodul Pamantului, zona Pasajului Muncii, Piata Hurmuzachi.

– Soseaua Electronicii – zonele pe care le deservim sunt: Strada Ipsilanti Voievod, Strada Heliade intre Vii, Strada Vlaicu Stefan.

– Floreasca – acoperim strazile: Axinte Uricariul, Strada Scoala Floreasca, Strada Tudor Vianu, Strada Comandor Eugen Botez, Strada Glinka Mihail, intersectia cu B-dul Mircea Eliade.

– Baicului – actionam pe Strada Spatarul Nicolae Milescu , Strada Constantin Georgian, Strada Eufrosin Poteca, Strada Tampa, Strada Nifon Balasescu, intersectia cu B-dul Garii de Obor, Strada Stefan Velicu, Strada Olimpiei.

– Andronache – acoperim Strada Spatarul Gorgan, zona Bibliotecii Panait Istrati, Strada Salciilor, Strada Peris, Strada Ion Chirita, Strada Cornisor, Strada Suhard, Strada Siragului, Ion Andronache.

– Ion Creanga – acoperim intersectia cu Strada Sirenelor.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Lucrari de instalatii executate de instalatorii nostri pe raza sectorului 2

Pe langa domeniul instalatiilor sanitare, oferim si  servicii de instalatii termice, instalatii de gaze si instalatii electrice, oriunde in sectorul 2 din Bucuresti.

Iata lista serviciilor de montaj pe care le executam:

Instalatii sanitare

Efectuam lucrari complexe, reparatii si mentenanta, atat in cazul instalatiei sanitare interioare sau exterioare, in regim casnic sau industrial. Executam orice tip de lucrari, reparatii, montaje, revizii pentru  cladirii noi sau vechi.

Instalatii termice

Executam interventii rapide de montaj, reparatii instalatii termice si intretinere in regim non-stop, cu garantie. Rezolvam orice avarie aparuta la instalatiile termice, mentenanta si reparatii la instalatiile termice.

Instalatii gaze

Avem experienta si autorizatie ANRE pentru executarea de servicii de montaj si reparatii la instalatiile de gaze. Instalatorii nostri autorizati ANRE ofera consultanta, verifica si repara toate aparatele care functioneaza cu gaz metan dintr-o casa, centrale termice, pe gaz, aragazuri.

Electrician

Echipele noastre de electricieni se afla non-stop la dispozitia clientilor pentru lucrari de instalatii electrice, interventii urgente, atat pentru persoane fizice, cat si juridice.

Desfundari tevi si canalizari

Intervenim pentru desfundari tevi sau canalizari cu materiale si tehnica performante. Desfundam tevi, coloane de scurgere, conducte, WC-uri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

Servicii non-stop

Interventiile in caz de urgenta sunt prioritatea noastra numarul unu si problemele pentru care primim cele mai multe solicitari. Suntem la dispozitia clientului 24 de ore din 24, indiferent de zi, in caz de inundatii, tevi sparte, surgeri infundate sau alte lucrari urgente la instalatia sanitara sau termica fara alte costuri suplimentare.

Montaj si verificare apometre

Avem autorizatie de la Biroul Roman de Metrologie Legala, necesara pentru interventii la apometrele de apa calda si rece. In cazul in care apometrul a iesit din garantie, s-a defectat sau nu mai inregistreaza corect consumul de apa calda sau rece, asiguram servicii profesionale de montaj, verificare si sigilare pe toata raza sectorului 2. Fiecare lucrare de montaj, verificare sau sigilare apometre beneficiaza de garantie.

Te confrunti cu o urgenta la instalatia sanitara ori ai nevoie de un instalator sanitar in sectorul 2, Bucuresti? Contacteaza un specialist instalator sanitar autorizat ANRE si scapi de batai de cap.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745