Servicii de instalare boiler electric – apeleaza la instalatori profesionisti

Intentionezi sa iti achizitionezi un boiler electric pentru locuinta ta si ai nevoie de ajutor pentru montajul acestuia? Echipa noastra de instalatori profesionisti te poate ajuta cu servicii de instalare boiler electric la cele mai inalte standarde de calitate.

Despre instalarea unui boiler electric

Unul dintre cele mai simple si rapide moduri pentru a asigura apa calda in bucatarie si in baie este instalarea unui bolier electric. Montajul acestuia trebuie realizat insa cu simt de raspundere si de catre o persoana profesionista, care va sti exact cum sa faca o instalare in siguranta. Serviciul de instalare boiler electric este unul nu foarte dificil, insa necesita materiale si utilaje profesioniste si speciale. 

Printre materialele folosite pentru aceasta lucrare amintim: tuburi curbate pentru traseul din teava, conductor electric conceput din cupru, traseu din teava de cupru sau PPR, cabluri electrice, elemente de fixare, etc.

Recomandam alegerea unui boiler electric in functie de nevoile locuintei astfel: de cata apa ai nevoie, de volumul necesar, de consum si eficienta energetica, dar si de debitul de apa calda necesar.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Servicii de instalare boiler electric

De ce sa apelezi la un Instalator Sanitar pentru servicii de instalare boiler electric

Pentru instalare in siguranta a unui boiler electric este necesar sa apelezi la o firma specializata, care colaboreaza doar cu instalatori autorizati si de incredere. Astfel vei putea beneficia de servicii sigure si de durata. Pentru a ne alege pentru servicii de instalare boiler electric, iti oferim urmatoarele argumente:

 • Lucram doar cu instalatori atestati ANRE care au experienta in domeniu
 • Toate echipamentele si materialele folosite pentru serviciul de instalare boiler electric sunt profesioniste si rezistente
 • Oferim factura si garantie pentru orice lucrare efectuata
 • Preturile sunt accesibile si le vei afla inainte de a incepe lucrarea de instalare boiler electric
 • Instalam orice marca de boiler electric pe care ai achizitionat-o
 • Ne ocupam si de reparatiile pentru boiler electric in cazul in care detii un boiler care s-a defectat
 • Oferim servicii de instalatii sanitare in regim de urgenta, non stop, la orice ora din zi sau din noapte

Care sunt etapele instalarii unui boiler electric

Instalarea unui boiler electric trebuie sa parcurga anumiti pas pe care orice instalator profesionist va sti sa ii realizeaze. Daca vrei sa apelezi la firma noastra de instalatii sanitare pentru instalare boiler electric vom face lucrarea dupa urmatoarele etape:

 • Alegerea locului potrivit pentru montarea boilerului pe perete sau montat in pardoseala, dupa preferintele tale sau conform recomandarilor de la producator
 • Racordarea la apa rece pentru alimentarea boilerului cu ajutorul tevilor si instalatiilor speciale.
 • Montarea distributiei de apa calda pentru iesirea din boiler catre robineti
 • Legatura la reteaua electrica si asigurarea acesteia pentru a nu se arde si a nu se defecta in timp

Intr-un final, instalatorul va face verificarea instalarii pentru a vedea daca boilerul electric este instalat corespunzator si functioneaza in siguranta.

In ce zone putem sa intervenim pentru servicii de instalare boiler electric

Oferim serviciile noastre de instalare boiler electric in orice zona si sector din Bucuresti, dar si in orice localitate din judetul Ilfov, indiferent daca stai la casa ori la bloc. Contacteza-ne si discuta cu un specialist care te poate ajuta cu mai multe detalii despre preturi si poate programa o deplasare pentru o constatare.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Servicii instalare boiler electric in regim de urgenta

Asigurarea de apa calda, indiferent de anotimp, este deosebit de importanta in orice locuinta. Astfel, un boiler electric poate fi alegerea ideala in acest sens, mai ales daca se poate instala in cel mai scurt timp. In cazul in care doresti sa achizitionezi un astfel de aparat si vrei un montaj cat mai rapid, ne poti contacta pentru ca oferim servicii de instalare boiler in regim de urgenta.

Cat costa serviciile de instalare pentru un boiler electric

Pentru a sti exact cat costa serviciile de instalare boiler electric te invitam sa ne contactezi, deoarece preturile vor fi calculate in functie de dificultatea lucrarii. Totodata ne deplasam gratuit la domiciliul tau inainte de a incepe lucrarea si pentru a constata ceea ce este de facut.

Contacteaza-ne daca doresti sa te ajutam cu instalarea boilerului electric!

Pentru a afla mai multe detalii despre preturi sau despre modul in care lucram, ne poti contacta telefonic la numarul 0771 302 745 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail office@instalator-sanitar.ro. Alege sa colaborezi doar cu o firma de incredere pentru servicii de instalare boilere electrice!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745