Loc de munca instalator Bucuresti si Ilfov – oportunitati de angajare in cadrul unei firme profesioniste

Esti in cautarea unui loc de munca de instalator in Bucuresti sau Ilfov si vrei sa gasesti cea mai buna oportunitate de angajare pentru tine? Indiferent daca ai deja experienta in campul muncii pentru aceasta meserie sau tocmai ce ai terminat cursurile de instalator acreditat, poti sa aplici in vederea obtinerii unui job in acest domeniu.

Vezi mai multe detalii despre cum trebuie sa fie candidatul pe care il cautam pentru o colaborare cu noi si ce presupune mai exact munca de instalator sanitar in echipa noastra.

Ce presupune un job de instalator in Bucuresti si Ilfov – responsabilitati si sarcini

  • Sa stie sa foloseasca normele si normativele de specialitate din domeniul instalatiilor sanitare
  • Sa stie sa utilizeze materialele si utilajele din dotare specifice pentru jobul de instalator
  • Sa foloseasca in siguranta echipamentele si sa lucreze in conditii de siguranta la domiciliul clientului
  • Se ocupa cu tot ce inseamna montajul de instalatii sanitare din baie, bucatarie si intreaga locuinta
  • Efectueaza lucrari de reparatii pentru avariile aparute la wc, cazi, chiuvete, robineti, apometre, boiliere, masini de spalat, canalizari, etc
  • Efectueaza verificari periodice necesare pentru instalatiile sanitare precum in cazul centralelor termice ori a apometrelor
  • Emite facturi clientilor si incaseaza contravaloarea serviciului de instalatii sanitare

Loc de munca instalator Bucuresti si Ilfov

Afla mai multe despre noi, echipa Instalator Sanitar

Compania noastra de instalatii sanitare gaz si electric are o experienta indelungata pe piata, oferind servicii complete de instalatii sanitare,gaze si electrice cu deplasare in orice zona din Bucuresti sau din judetul Ilfov. Printre cele mai onorate solicitari sunt cele de reparatii instalatii sanitare si montaje instalatii sanitare in case, blocuri, cladiri de birouri sau prin colaborare cu asociatii de proprietari.

Pentru ca dorim sa ne marim echipa in urma volumului mare de munca, dispunem de locuri de munca de instalatori si electricieni disponibile in Bucuresti si Ilfov, la care poate aplica oricine are experienta sau detine o calificare in acest sens. Comunicam constant cu angajatii nostri, ii sfatuim si le oferim cele mai bune solutii, dar si flexibilitate in alegerea programului de munca, ce poate fi de zi sau de noapte.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Angajari instalator Bucuresti si Ilfov – profilul candidatului ideal

Pentru ca facem angajari pentru instalatori in Bucuresti ne-am gandit la toate detaliile privind acest post, inclusiv cum anume ar arata candidatul ideal pentru noi. Asadar, daca aplici pentru un loc de munca de instalator ne-am dori sa fii o persoana responsabila, serioasa, cu spirit de echipa, dornica sa invete lucruri noi, rapida – pentru ca este necesar in unele situatii sa ajungi imediat la interventie, meticuloasa si cu simt de raspundere.

Toate aceste calitati te pot ajuta sa ajungi un adevarat profesionist si sa dobandesti tot mai multa experienta in tot ce tine de lucrarile de reparatii, montaj si mentenanta in domeniul instalatiilor sanitare.

Loc de munca instalator Bucuresti si Ilfov

Locuri de munca instalator sanitar oriunde in Bucuresti si in judetul Ilfov

Compania noastra de instalatii sanitare se afla in cautarea de instalatori sanitari pentru un loc de munca in Bucuresti, indiferent de zona in care locuiesc, pentru ca echipa noastra activeaza in orice sector, pe orice strada.

Astfel, daca locuiesti intr-un sector anume si vrei sa te deplasezi doar acolo, poti sa optezi si pentru aceasta varianta, insa noi recomandam deplasarea in tot orasul pentru a creste sansele de a avea cat mai multe lucrari. Acest lucru implica atat un venit mai mare, cat si castigarea unei experiente profesionale pe care doar prin practica o poti face.

Afla mai multe despre locurile de munca de instalatori in Bucuresti si Ilfov in cadrul companiei noastre. Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0771 302 745!

Loc de munca instalator sector 1

Alege sa candidezi pentru un loc de munca de instalator in sectorul 1 si vei putea face parte dintr-o echipa profesionista si care este dispusa sa te ajute atunci cand ai nevoie de sfaturi si ajutor.

Loc de munca instalator sector 2

Oferim locuri de munca de instalator in sectorul 2 pentru instalatorii sanitari care au deja experienta in domeniu, dar si pentru cei care sunt la inceput de drum si sunt dispusi sa invete aceasta meserie.

Loc de munca instalator sector 3

Aplica pentru un loc de munca de instalator in sectorul 3 si te ajutam sa iti faci o cariera de succes in acest domeniu, dobandind experienta necesara intr-un domeniu de viitor cu posibilitati de castiguri substantiale.

Loc de munca instalator sector 4

Ca si instalator vei putea sa iti creezi o cariera de succes in unul dintre cele mai cautate domenii de munca. Aplica pentru un loc de munca pentru instalator cu deplasare in sectorul 4 si te ajutam sa ai un job avantajos.

Loc de munca instalator sector 5

Daca esti disponibil pentru a efectua interventii ca si instalator in sectorul 5, atunci poti sa aplici pentru un loc de munca la noi. Oferim oportunitatea de a lucra aproape de casa, iar programul il faci singur, fiind flexibil.

Loc de munca instalator sector 6

Aplica pentru un loc de munca pentru instalator in sectorul 6 si iti oferim posibilitatea de a lucra in functie de programul dorit. Fie ca ai experienta sau nu, poti sa te angajezi in domeniul in care iti doresti sa profesezi.

Loc de munca instalator Ilfov

Chiar daca locuiesti in Ilfov sau iti doresti si iti iese mai usor sa lucrezi in aceasta zona, poti sa aplici pentru un loc de munca la noi. Echipa noastra are diverse interventii oriunde in jurul Bucurestiului pentru diverse lucrari la instalatiile sanitare.

Contacteaza-ne oricand pentru a afla mai multe detalii legate de angajarea ca instalator sanitar la noi!

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Program loc de munca instalator Bucuresti

Programul pentru locul de munca de instalator in Bucuresti in echipa Instalator Sanitar nu este unul fix. Astfel ai posibilitatea sa iti alegi singur programul, sa lucrezi flexibil, deoarece noi oferim servicii non stop, indiferent de ora din zi sau din noapte, chiar daca este weekend sau in timpul saptamanii.

Beneficii angajare instalator sanitar in Bucuresti

Ca si beneficii pentru angajarea ca si instalator sanitar in Bucuresti trebuie sa stii ca vei avea un salariu in functie de pregatirea ta profesionala, dar castigurile nu se rezuma la atat, avand posibilitatea sa castigi si din cat mai multe lucrari efectuate. Totul depinde de tine, de seriozitatea si perseverenta ta pentru acest loc de munca de instalator in Bucuresti. Toate detaliile privind beneficiile se vor discuta anterior inceperii colaborarii cu firma noastra.

Alege unul dintre locurile de munca in instalatii sanitare din Bucuresti!
Contacteza-ne pentru a candida la postul de instalator!

Daca esti decis si vrei sa aplici pentru un loc de munca in instalatii sanitare in Bucuresti, ne poti contacta pentru mai multe detalii la numarul de telefon 0771 302 745, dar ne poti scrie si pe adresa de email office@instalator-sanitar.ro unde poti trimite CV-ul tau. Suntem nerabdatori sa te cunoastem si ne dorim o colaborare de succes si de lunga durata!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745