Montaj masina de spalat rufe/vase

Desi montajul unei masini de spalat rufe sau de spalat vase nu pare atat de greu la prima vedere, aceasta operatiune implica un minim de cunostinte si de abilitati in domeniul instalatiilor sanitare. Pentru asta este necesar sa apelezi la o firma de instalatii sanitare ce ofera diverse servicii de montaj sau reparatii in siguranta, care sa fie si autorizate.

De ce sa apelezi la noi pentru servicii de montaj masina de spalat rufe/vase

Suntem o companie specializata in reparatii si montaje instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov cu o experienta de peste 15 ani pe piata. Lucram doar cu personal calificat in domeniu si autorizat ANRE, ce efectueaza doar lucrari de calitate. Avem disponibil si serviciul de interventii rapide non stop pentru orice defectiune, inclusiv la masina de spalat vase sau rufe. La finalul lucrarilor oferim garantie si factura pentru toate serviciile de montaj masina de spalat rufe/vase si nu numai.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Montaj masina de spalat rufe/vase

Montaj masina de spalat rufe

In cazul in care ti-ai luat o noua masina de spalat vase si nu stii cum sa o montezi, apeleaza la o firma de instalatii sanitare ce realizeaza astfel de operatiuni constant. Nu amana momentul montarii, aceasta este o utilitate pentru fiecare locuinta. Pentru a evita bataia de cap privind montarea sistemului de evacuare, dar si de alimentare a apei, un instalator te poate ajuta. Totodata. acesta va pozitiona si va fixa bine masina de spalat in locul dedicat pentru aceasta.

Cu ce va putem ajuta mai exact?

La momentul programarii ne vom deplasat catre tine indiferent de zona din Bucuresti sau din Ilfov in care locuiesti. Ne ocupam de pozitionarea masinii de spalat rufe pentru a functiona corect si fara sa aiba vibratii. Ulterior, conectam furtunul de alimentare cu apa curenta si pe cel de evacuare a apei menajere. La finalul montajului masinii de spalat rufe vom face si o proba pentru o verificare finala.

Montaj masina de spalat vase

Pentru cei care doresc sa achizitioneze o masina de spalat vase, nu trebuie sa se gandeasca cum se vor descurca cu instalarea, deoarece ne ocupam de acest serviciu in siguranta si rapid. Te ajutam cu montarea masinii de spalat vase in bucataria ta prin deplasarea rapida catre locuinta ta, pozitionarea si reglarea acesteia pentru a functiona corect si fara vibratii. Procedura va fi la fel ca si la masina de spalat rufe, vom conecta atent furtunul de alimentare la apa si de evacuare.

Folosim doar materiale si echipamente de calitate pentru ca lucrarea realizata sa reziste in timp si sa nu te confrunti cu scurgeri de apa.

Pe scurt, montarea propriu-zisa a masinii de spalat rufe sau vase incepe cu desfiletarea suruburilor din spatele masinii si astuparea gaurilor cu capacele de plastic incluse. Pozitia masinii trebuie sa fie pe o suprafata plana, insa nu trebuie sa fie lipita de vreun mobilier sau de pereti.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Cat costa montajul unei masini de spalat rufe/vase

Daca ai nevoie de ajutorul unui instalator profesionist pentru montajul unei masini de spalat vase sau rufe, te putem ajuta in acest sens. Pentru a afla pretul pentru acest serviciu ne poti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact. Ulterior, putem stabili de comun acord o programare intr-o zi in care esti acasa pentru a putea monta electrocasnicele.

Contacteaza-ne daca ai nevoie de servicii de montaj masina de spalat vase sau rufe!

Daca tocmai ti-ai achizitionat o masina de spalat rufe sau o masina de spalat vase si nu te descurci sa o instalezi, echipa noastra de instalatori autorizati se poate ocupa de acest lucru. Efectuam lucrari de montaj in Bucuresti si Ilfov indiferent de tipul de electrocasnic.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745