Montaj chiuveta de bucatarie sau de baie

Principalele surse de apa din locuinta ta sunt cu siguranta chiuveta de la baie si cea de la bucatarie. Astfel, daca te afli in situatia in care trebuie sa te ocupi de montaj chiuveta, recomandat este sa apelezi la ajutor specializat, mai exact la un instalator autorizat. Acesta are cunostinte solide in ceea ce priveste instalarea si montarea obiectelor sanitare, iar tu nu trebuie sa stai cu vreo grija cum ca nu ar fi bine montate.

De ce sa apelezi la o firma specializata pentru montaj chiuveta

O firma de instalatii sanitare stie exact cum sa monteze corect o chiuveta si dispune de echipamente performante in acest sens. Suntem o companie care are o experienta de peste 15 ani in realizarea unor diverse servicii de reparatii, montaje si mentenanta la reteaua de instalatii sanitare. Ne deplasam rapid in Bucuresti sau in judetul Ilfov pentru orice lucrare care necesita o interventie imediata, indiferent de ora sau de zi.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Montaj chiuveta

Ce presupune montajul unei chiuvete de bucatarie

Chiar daca de cele mai multe ori montajul unei chiuvete in bucatarie nu pare a fi un lucru greu, dificultatea apare in momentul integrarii acesteia in blatul de bucatarie. Daca este o bucatarie noua, va fi necesar sa se realizeze decupajul acesteia, exact pe masura chiuvetei. Un instalator profesionist va merge la sigur cu masuratorile si te va ajuta sa montezi in siguranta si rapid chiuveta. Dupa taierea blatului se fixeaza chiuveta si se cupleaza robinetul la sursa de apa si iesirea prin sifon la sursa de scurgere.

Cum se monteaza o chiuveta in baie

Chiuveta special conceputa pentru baie, sau mai bine zis lavoarul, trebuie sa fie ales in functie de dimensiunile baii, dar si de preferinte. Alegerea chiuvetei trebuie sa se faca si tinand cont de inaltimea persoanelor din locuinta si de utilitatea acesteia. O chiuveta de baie se poate monta atat in perete, cat si pe un suport care poate fi: consola, masca sau piedestal.

In prima etapa de montaj chiuveta, aceasta se asambleaza mai intai, se monteaza bateria cu cele doua furtunuri de alimentare, dar si sifonul pe vasul lavoarului. Ulterior se monteaza chiuveta pe perete si se cupleaza la tevile necesare, de alimentare apa si de scurgere. La final se va monta suportul ales si se va verifica functionalitatea chiuvetei.

Montaj chiuveta, serviciu oferit in Bucuresti sau Ilfov

Locuiesti in Bucuresti sau in judetul Ilfov si ai nevoie sa chemi un instalator sanitar pentru montaj chiuveta? Trimitem rapid un instalator autorizat la locuinta ta pentru servicii urgente, iar pentru montaje obiecte sanitare te putem programa chiar si in aceeasi zi.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Cat costa montarea unei chiuvete?

Montajul unei chiuvete este o operatiune pe care majoritatea instalatorilor o realizeaza la preturi accesibile. Pot exista situatii in care ai nevoie de montarea unei chiuvete mai sofisticate iar acest lucru poate aduce un cost suplimentar. Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii despre preturile practicate.

Apeleaza la o firma de instalatii sanitare pentru montaj chiuveta

Indiferent de tipul de chiuveta pe care doresti sa il montezi, fie ca este vorba de una din inox, granit sau alte materiale, apeleaza la o firma specializata pentru instalatii sanitare. Ne ocupam cu montaje chiuveta, dar si cu montaje pentru alte obiecte sanitare pentru locuinta ta.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745