Instalator Ghencea – instalatii sanitare pentru siguranta ta si a celor din jur

Atunci cand iti cumperi o casa noua sau deja un apartament ori o garsoniera, iti doresti ca instalatiile sanitare din locuinta ta sa fie rezistente si sa nu le schimbi de mai multe ori intr-un timp scurt. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, contacteaza un instalator Ghencea, care sa iti ofere servicii calitative, realizate cu atentie si profesionalism. Compania noastra lucreaza doar cu instalatori sanitari autorizati ANRE, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare.

Instalator Ghencea – ce avantaje ai

Motivele pentru care trebuie sa apelezi la noi

Siguranta si confortul sunt aspecte importante atunci cand iti faci instalatia sanitare in locuinta. Din acest motiv, este recomandat sa apelezi la o firma specializata, de incredere, care sa efectueze lucrari garantate si permanente. Daca decizi sa colaborezi cu un instalator Ghencea, vei avea parte de o serie de avantaje, printre care:

  • Serviciile oferite de instalatorii nostri te pot ajuta sa repari instalatia actuala, sa o montezi pe cea noua sau sa verifici si sa te asiguri ca instalatia curenta nu este deteriorata;
  • Lucram cu echipamente si materiale calitate prin care garantam rezistenta lucrarii;
  • Oferim factura si garantie pentru orice tip de interventie;
  • Poti apela la servicii noastre atat in regim normal, cat si in regim de urgenta;
  • Preturile lucrarii le afli inainte de a decide sa colaboram, atunci cand un instalator Ghencea evalueaza problema.

instalatii sanitare bucuresti

Servicii oferite de catre un instalator Ghencea

Apeleaza-ne pentru orice problema la instalatiile sanitare

Chiar daca ne soliciti pentru o lucrare simpla sau complexa, instalatorii nostri vor gasi solutia potrivita pentru a rezolva problema din locuinta ta. Astfel, prin solicitarea unei oferte catre un instalator Ghencea vei avea parte de urmatoarele servicii:

  • reparatii instalatii sanitare – un instalator Ghencea va repara tevile/robinetii sparti.
  • montaje instalatii sanitare – daca instalatia sanitara din locuinta ta s-a deteriorat/invechit, apeleaza la un instalator Ghencea pentru schimbarea si montarea acesteia.
  • desfundari tevi si canalizari – ne ocupam de desfundarea scurgerilor de la baie sau bucatarie, desfundarea canalizarilor din apartamente, blocuri sau cladiri de birouri.
  • servicii de mentenanta – pentru a te asigura ca instalatia sanitara functioneaza normal, efectueaza periodic verificari.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Instalator in Ghencea – in ce zone intervenim

Reparatii si montaje ale instalatiilor sanitare in Ghencea

Indiferent de tipul de locatie in care stai, la bloc sau la casa, putem trimite un instalator in Ghencea, in orice moment al zilei. Asadar, daca adresa ta se afla pe una dintre strazile urmatoare sau in zone apropiate, ne poti contacta oricand ai nevoie: Bulevardul Ghencea, Prelungirea Ghencea, Stadionul Ghencea, Cimitirul Ghencea, Cimitirul Militar Ghencea 3, Bazinul de Innot Steaua Bucuresti, Drumul Cooperativei, Mega Image Ghencea, Lidl Ghencea, Strada Borsec, Strada Dihorului, Strada Condorului, etc.

Instalator in Ghencea la orice ora ai nevoie

Interventii in regim de urgenta

Fiindca este greu sa gasesti un instalator in Ghencea in toiul noptii sau in wekeend, compania noastra dispune de un serviciu disponibil non stop, 24/7, in orice zona te afli in Bucuresti si judetul Ilfov.

Astfel ca, intervenim pentru orice fel de avarie, fie ca e vorba de o conducta/teava sparta in casa sau in bloc, fie de infundarea scurgerii de la baie sau bucatarie, fie de desfundarea canalizarii dintr-un cartier. Imediat dupa ce soliciti o oferta, un instalator Ghencea se va deplasa la adresa indicata si va rezolva problema.

instalatii sanitare sector 6

Instalator Ghencea – cat costa

Afla tarifele unui instalator autorizat

Echipa noastra se bazeaza pe incredere si profesionalism si din acest motiv pretul unui astfel de serviciu este raportat si la calitatea lucrarii pe care instalatorii nostri o efectueaza. Iti vom oferi un pret final doar in urma unei evaluari gratuite facute de un instalator Ghencea la fata locului. Astfel ca, dupa ce acesta va putea vedea cu ce tip de problema te confrunti si cat poate dura rezolvarea acesteia, vei decide daca continui sa colaborezi cu un instalator Ghencea.

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0771 302 745

Contacteaza-ne si solicita o oferta pentru instalatii sanitare!

Solicita oricand un instalator autorizat

Este important ca instalatia sanitara din locuinta ta sa fie montata corespunzator, pentru ca siguranta ta  si a celor din jur este prioritara. Ne poti contacta la numarul de telefon 0771 302 745 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail  office@instalator-sanitar.ro. Apeleaza la un instalator Ghencea in orice moment apare o problema la instalatia sanitara!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745