Montaj cabina de dus pentru o baie asa cum ti-ai dorit

Cabina de dus poate fi o optiune destul de buna atunci cand doresti sa inlocuiesti cada cu un alt obiect sanitar. Acest lucru se poate intampla atunci cand pur si simplu vrei sa renovezi sau cand baia este prea mica si presupune folosirea spatiului intr-un mod eficient. Totodata, este potrivita pentru cei care au un stil de viata pe repede inainte si prefera dusurile rapide. Indiferent de motiv, este bine sa apelezi la un instalator profesionist pentru montaj cabina de dus, pentru ca lucrarea sa fie realizata in siguranta.

Montaj cabina de dus

Motivele pentru care sa apelezi la instalatori autorizati pentru montaj cabina de dus

Pentru a putea beneficia de preturi corecte si de garantia lucrarii este recomandat sa apelezi la un instalator sanitar profesionist, mai exact la o firma autorizata. Suntem o echipa cu o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare, folosim doar echipamente si materiale de calitate in realizarea tuturor lucrarilor, inclusiv in montarea de cabine de dus.

Astfel te bucuri de garantia unui lucru bine facut si scapi de reparatiile costisitoare ce pot aparea la o scurta perioada de timp daca alegi sa lucrezi cu personal necalificat si neprofesionist.

Un avantaj major pe care il ofera compania noastra se refera la faptul ca avem disponibil serviciul de interventii non stop in Bucuresti si Ilfov. Astfel, daca intampini o avarie, cum pot fi scurgerile de apa de la cabina de dus sau de la chiuveta, poti sa ne contactezi si trimitem rapid un instalator la usa ta.

Montaj cabina de dus – cum te putem ajuta mai exact

Oferim servicii de montaj cabina de dus complete pentru orice locuinta, indiferent daca este vorba despre persoane fizice sau juridice. Instalatorii profesionisti cu care colaboram se ocupa de tot procesul de asamblare al obiectelor sanitare si accesorii, dar si de racordarea la apa, la scurge si la electricitate daca este cazul. Astfel, iti punem in functiune cabina de dus, pregatita pentru a fi folosita, intr-un timp rapid.

Daca vrei sa stii cu ce te putem ajuta mai exact, afla ca ne ocupam atat de montarea clasicelor cabine de dus, cat si de cabine de dus dotate cu telefon sau radio, cabine de dus cu hidromasaj, saune cu baie de aburi, cazi tip jacuzzi etc. Contacteaza-ne si iti vom face o oferta in functie de tipul de cabina de dus pe care il doresti montat in locuinta ta.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Costurile montajului unei cabine de dus

Cabinele de dus pot fi disponibile in diferite marimi si modele, astfel pentru a afla cat costa montajul acesteia va fi necesar sa iei legatura direct cu instalatorii sanitari. Ne poti contacta telefonic pentru o oferta de pret estimativa si putem trimite ulterior un instalator la fata locului pentru a face o estimare finala de pret in mod gratuit. Montarea cabinei de dus este un serviciu ce presupune o programare in prealabil.

Contacteaza o firma de instalatii sanitare pentru servicii de montaj cabina de dus

Daca ai nevoie de o persoana de incredere care are experienta in montajul cabinelor de dus, apeleaza la un instalator autorizat care iti va garanta lucrari de calitate si durabile. Echipa noastra este pregatita sa ofere orice serviciu pentru instalatiile sanitare din locuinta ta.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745