Instalator Titan – apeleaza la un instalator autorizat profesionist

Daca te afli in Titan si ai nevoie de un instalator profesionist, te putem ajuta. Suntem o companie care colaboreaza doar cu instalatori autorizati care ofera servicii de inalta calitate in ceea ce priveste instalatiile sanitare fie ca este vorba despre lucrari simple sau complexe. Indiferent de defectiunea care a intervenit la reteaua ta de instalatii sanitare, apeleaza cu incredere la un instalator Titan care se deplaseaza rapid la usa ta.

De ce sa apelezi la serviciile unui instalator in Titan

Motivele pentru care poti sa apelezi la noi

Iti recomandam ca de fiecare data sa apelezi la un instalator Titan autorizat ANRE care sa aiba experienta in domeniu si care sa poata rezolva cu succes orice problema pe care o intampini. Daca alegi sa colaborezi cu firma noastra pentru servicii de reparatii, mentenanta sau instalatii, vei avea parte de numeroase avantaje printre care:

  • Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare in Bucuresti si judetul Ilfov
  • Primesti factura si garantie pentru orice lucrare la instalatiile sanitare
  • Un instalator Titan din compania noastra iti va realiza lucrari care dureaza in timp
  • Raportul calitate-pret este unul avantajos
  • In urma unei evaluari gratuite vei stii care este costul final al lucrarii, inainte sa incepem lucrarea
  • Instalatorii nostri se deplaseaza indiferent de ora din zi sau din noapte chiar si pentru cele mai urgente defectiuni
  • Lucram curat si eficient pentru ca lucrarea sa fie realizata intr-un timp cat mai scurt
  • Suntem disponibili in regim non stop 24/7 pentru ca siguranta casei tale este deosebit de importanta

instalator titan

Instalator Titan zone – unde putem interveni

Intervenim oriunde in Titan

Pentru ca stim cat de important este sa gasesti rapid un instalator Titan atunci cand chiar ai nevoie, iti oferim serviciile noastre in orice cartier sau zona, cum ar fi: zona Parcului Alexandru Ioan Cuza, zona mall ParkLake, strada Postavarului, Auchan Titan, zona metrou Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918, Strada Baba Novac, zona Ozana etc.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Ce servicii iti poate oferi un instalator in Titan

Reparatii si montaje ale instalatiilor sanitare pentru intreaga locuinta

Atunci cand ai nevoie de ajutor la instalatiile sanitare este necesar sa apelezi la un profesionist care stie sa realizeze o lucrare de calitate. Astfel, vei scuti de cheltuielile inutile si te vei bucura de o lucrare durabila. Iti oferim o gama larga de servicii pe care le realizam la aceste standarde printre care:

Reparatii instalatii sanitare – un instalator Titan va realiza lucrari de reparatii la instalatiile sanitare precum reparatii tevi sparte sau fisurate, robinete defecte etc.

Montaje si mentenanta – oferim servicii de montaje chiuvete, cazi, robineti, apometre sau orice este necesar atunci cand te muti in casa noua sau vrei sa schimbi instalatia sanitara.

Desfundari canalizari – fie ca este vorba despre un bloc de locuinte sau despre o cladire de birouri, un instalator Titan poate realiza servicii de desfundari canalizari in deplina siguranta.

Instalator sanitar la domiciliu in Titan

Instalatori autorizati ANRE profesionisti

Iti oferim serviciile unui instalator Titan la domiciliu indiferent daca locuiesti la casa sau intr-un bloc de apartamente. Nu trebuie decat sa ne contactezi iar noi vom trimite un instalator in cel mai scurt timp la usa ta. Acesta va face o constatare a gravitatii interventiei ce urmeaza sa o rezolve, iar tu vei primi o oferta finala de pret. Ulterior, va incepe executarea lucrarii pe care o va finaliza in cel mai scurt timp posibil.

Indiferent de locatia din Titan in care te afli, putem sa asiguram orice tip de serviciu, inclusiv servicii de montaj, in urma unei programari efectuate anterior.

instalator titan

Instalator Titan preturi

Cat te costa un instalator autorizat

Costurile pentru serviciile oferite de un instalator Titan pot sa difere in functie de complexitatea lucrarii sau de problema in cadrul careia trebuie sa intervenim. Nu iti face griji, vei afla in urma unei constatari pretul final si ulterior daca esti de acord incepem lucrarea.

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0771 302 745

Contacteaza-ne daca ai nevoie de ajutorul unui instalator autorizat!

Apeleaza la un instalator autorizat profesionist

Apeleaza la ajutorul nostru de fiecare data cand ai nevoie de servicii legate de reparatii sau de montaj in Titan ori in orice alta zona din Bucuresti sau judetul Ilfov. Intervenim rapid cu o echipa de profesionisti, instalatori autorizati ANRE.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745