Instalator Chiajna- pentru siguranta casei tale

Iti doresti ca instalatia sanitara din locuinta ta sa fie montata corespunzator? Pentru a evita eventuale scurgeri sau imbinari gresite, apeleaza la un instalator Chiajna. Servicii oferite de catre compania noastra sunt dedicate pentru reparatii si montaje atat pentru instalatiile sanitare din baie, cat si pentru cele din bucatarie. Un instalator Chiajna poate interveni in orice loc ai nevoie sa-ti instalam obiectele sanitare.

Atunci cand iti construiesti un camin, vrei ca totul sa fie bine pus la punct si orice detaliu sa fie aranjat ca la carte. Tocmai de aceea, pentru ca instalatia sanitara din locuinta sa nu aiba defectiuni, ai nevoie de un instalator profesionist, autorizat ANRE, care sa iti garanteze siguranta in orice moment. Compania noastra ofera servicii in domeniul sanitar si are o experienta de peste 15 ani. Poti apela la echipa noastra atat pentru un instalator Chiajna, cat si pentru alta zona din Bucuresti sau Ilfov.

4 motive pentru care sa apelezi la un instalator Chiajna

De ce sa alegi sa colaborezi cu echipa noastra

Dispunem de o echipa responsabila si profesionista si lucram doar cu instalatori autorizati ANRE.  Pentru ca in momentul in care ai nevoie de un instalator sanitar trebuie sa alegi oameni profesionisti, iti oferim 4 motive pentru care ar trebui sa apelezi la un instalator Chiajna:

 1. Orice instalator Chiajna este autorizat de catre ANRE
 2. Lucram doar cu materiale calitative, care sa iti garanteze rezistenta lucrarii
 3. Echipa noastra lucreaza pentru tine in orice moment al zilei si din noapte, in regim non-stop
 4. Oferim o gama larga de servicii in domeniul sanitar in orice zona din Chiajna, de la reparatii instalatii sanitare, montaje instalatii sanitare, si pana la desfundari canalizati/tevi si mentenanta dupa finalizarea lucrarii
 5. Efectuam lucrari in siguranta, indiferent de gradul de complexitate
 6. Te vom informa de la inceputul lucrarii care va fi costul
 7. Primesti factura si garantie pentru lucrarile de reparatii sau montaje

instalator chiajna

Tipuri de servicii oferite de un instalator Chiajna

Cu ce servicii te putem ajuta

Fie ca e vorba de o casa, un apartament sau o cladire cu birouri, un instalator Chiajna iti va putea oferi diverse servicii pentru instalatii sanitare. Echipa noastra se va deplasa in cel mai scurt timp la adresa indicata de catre tine si se va ocupa de reparatii ale robinetilor de apa, tevilor care fac legatura cu canalizarea sau desfundarea scurgerilor din bucatarie ori baie. Totodata, daca trebuie sa montezi o instalatie sanitara noua, un instalator Chiajna te poate ajuta cu fixarea cazii/dusului, chiuvetei, bateriei etc.

Pentru ca in orice tip de locuinta canalizarea se poate infunda din cauza rezidurilor care se depun pe reteaua sanitara, oferim si servicii care implica desfundarea canalizarii sau tevilor. Odata cu trecerea timpului instalatia se deterioreaza, insa daca apelezi la un instalator Chiajna ai parte de mentenanta si revizii la instalatia sanitara in orice moment doresti sa te asiguri ca totul este in siguranta.

Pe scurt, indiferent de tipul de lucrare de care ai nevoie, simpla sau complexa, iti oferim solutia potrivita care sa duca la rezolvarea problemei din locuinta ta. Daca soliciti o oferta catre un instalator Chiajna vei avea parte de urmatoarele servicii:

 • reparatii instalatii sanitare – un instalator Chiajna te va ajuta sa repari tevile/robinetii sparti.
 • montaje instalatii sanitare – consideri ca instalatia sanitara s-a invechit? Apeleaza la un instalator Chiajna pentru schimbarea si montarea acesteia.
 • desfundari tevi si canalizari – ne ocupam de desfundarea scurgerilor de la baie sau bucatarie, desfundarea canalizarilor din apartamente, blocuri, spatii comerciale sau de birouri.
 • servicii de mentenanta – pentru a te asigura ca instalatia sanitara functioneaza normal, este recomandat sa fie verificata la o anumita perioada de timp.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Vezi in ce zone poate interveni un instalator in Chiajna

Reparatii si montaje ale instalatiilor sanitare pentru intreaga locuinta

Pentru ca problemele la instalatiile sanitare pot aparea la orice ora din zi si din noapte, este important ca un instalator Chiajna sa intervina rapid, pentru ca daunele sa nu fie majore.

Pentru noi nu conteaza zona in care locuiesti din Chiajna, deoarece ne vom deplasa oriunde ne vei chema si vei solicita serviciile noastre. Astfel, un instalator sanitar se va prezenta in urmatoarele imprejurimi din Chiajna: zona Stadionului Concordia-Chiajna, zona Oficiul Postal Chiajna, Strada Libertatii, Strada Stefan cel Mare in, Strada Pacii, Drumul Garii etc.

Preturile serviciilor unui instalator Chiajna

Cat te costa serviciile noastre

Vrei sa stii care sunt preturile unui instalator Chiajna cu aproximatie? Contacteaza-ne telefonic, descrie-ne problema pe care o ai si iti vom spune un pret estimativ. Acesta poate varia in functie de dificultatea lucrarii si este nevoie ca un instalator sa se deplaseze la tine si sa evalueze ce ar implica lucrarea. In urma acesteia iti va comunica un pret final si vei putea decide daca doresti sa continuam colaborarea.

instalator chiajna

Fii in siguranta si apeleaza la un instalator Chiajna!

Contacteaza-ne pentru servicii la instalatiile sanitare

Daca locuiesti in Chiajna si ai nevoie de un instalator Chiajna profesionist, avizat ANRE, contacteaza-ne si vom fi la tine acasa in cel mai scurt timp. Apeleaza la numarul de telefon 0771 302 745 si ofera-le celor dragi siguranta deplina.

Alege un instalator autorizat in Chiajna, in regim non-stop, care te poate ajuta in orice moment prin rezolvarea defectiunilor sanitare!

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0771 302 745

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745