Montaj sau inlocuire centrala termica in orice locuinta

Te-ai mutat intr-o casa noua sau pur si simplu vrei sa iti schimbi centrala pe care o ai in casa ta? Apeleaza doar la serviciile unei companii de instalatii sanitare profesionista care realizeaza servicii de montaj sau inlocuire centrala termica in conditii de maxima siguranta. O astfel de operatiune presupune cunostinte vaste in domeniu, dar si experienta.

De ce sa apelezi la echipa noastra pentru servicii de montaj sau inlocuire centrala termica

Compania noastra dispune de o echipa de instalatori profesionisti si autorizati ANRE ce realizeaza o gama larga de servicii de reparatii si montaje printre care si inlocuirea sau montajul unei centrale termice. Fiind vorba despre un serviciu destul de complex si care trebuie sa fie realizat corect, instalatorii nostri vor realiza atent montajul centralei si o vor verifica corespunzator atunci cand o pun in functiune.

Un alt aspect important consta in faptul ca intervenim in orice zona din Bucuresti sau din judetul Ilfov, iar pentru orice serviciu realizat oferim garantie si factura. In cazul in care ai nevoie urgenta de interventia noastra pentru o avarie la instalatia sanitara, ne poti contacta oricand, deoarece avem disponibil serviciul de interventii non stop.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Montaj sau inlocuire centrala termica

Ce cuprinde serviciul de montaj sau inlocuire centrala termica

Montajul unei centrale termice presupune interventia unor instalatori autorizati care trebuie sa faca legaturile intre sursele de gaze din locuinta si centrala, respectiv sursa principala de gaze, in conditii de siguranta. Serviciile noastre de montaj sau inlocuire centrala termica pot cuprinde urmatoarele operatiuni:

  • In cazul in care inlocuiesti centrala veche, o vom demonta in siguranta
  • Pozitionam centrala noua pe perete in locul special destinat pentru aceasta
  • Daca se monteaza pentru prima oara o centrala termica, realizam gaura pentru kitul de evacuare gaze arse prin peretele care poate fi din BCA, rigips sau caramida
  • Dupa ce montam kitul, ne ocupam de montarea robinetilor, coturilor, filtrelor sau mufelor
  • Un pas important consta in legaturile hidraulice pentru tur si pentru retur incalzire, dar si de racordare la apa calda si rece
  • Mai departe racordam evacuarile condensului la scurgere si tevile de cupru, PPR sau pexal in centrala termica
  • Dupa ce o punem in functiune si verificam ca este in regula, efectuam autorizarea de punere in folosinta

In cazul unei centrale electrice va trebui sa ai prezentat si proiectul pentru instalatia electrica din locuinta. Acest lucru este valabil si atunci cand instalezi pentru prima oara o centrala termica pe gaze. Ulterior, dupa ce este montata centrala termica pe gaz, va fi necesar sa realizezi periodic verificarile tehnice impuse de lege.

Cat te costa montarea sau inlocuirea unei centrale termice

In functie de tipul de centrala pe care il ai si in functie de complexitatea lucrarii, ne poti contacta telefonic si iti vom comunica un pret estimativ pentru montarea sau inlocuirea centralei termice. Important este sa ne comunici ce tip de centrala ai si daca este vorba despre inlocuirea celei vechi sau este o locuinta noua.

Apeleaza la o echipa de instalatori autorizati pentru montarea in siguranta a centralei termice!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745