Montaj calorifere – apeleaza la instalatori profesionisti

Fie ca este vorba de inlocuirea caloriferelor vechi dintr-o locuinta ori despre achizitionarea unei locuinte noi ce presupune si instalatii sanitare noi, montajul de calorifere reprezinta o operatiune ce trebuie realizata cu atentie si simt de raspundere. In cazul in care nu stii cum se monteaza un calorifer, indiferent de tipul ales, apeleaza la instalatori profesionisti si scapa de grija unei instalari necorespunzatoare.

De ce sa apelezi la compania noastra pentru montaj calorifere

Compania noastra are o experienta de peste 15 ani pe piata in diverse servicii de reparatii sau montaj pentru reteaua de instalatii sanitare din orice locuinta sau alte spatii cu alte destinatii. Intervenim atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov pentru toate serviciile oferite. In plus, dispunem de un serviciu disponibil non stop pentru orice interventie urgenta ce nu necesita asteptare.

Dispunem de instalatori autorizati ANRE cu experienta care pot realiza montaje de calorifere in deplina siguranta, folosind echipamente performante. La finalul lucrarii vei beneficia de factura si garantie pentru lucrarea realizata.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Montaj calorifere

Pasii de urmat pentru montaj calorifere

Montarea unui calorifer presupune mai multi pasi de urmat pentru ca acesta sa fie fixat corespunzator si sa fie conectat la centrala sau la sursa de apa calda fara a permite avarii in timp. Pasii pe care orice instaltor ii urmeaza in montajul caloriferelor:

  • Se demonteaza caloriferele vechi acolo unde este cazul odata cu tevile de la coloana de alimentare cu apa
  • Se monteaza robineti de siguranta pe coloane pentru ca orice calorifer sa poata fi izolat daca apar probleme
  • In functie de masuratori se stabileste pozitia caloriferului pe peretele si locul unde sa fie montate consolele de prindere
  • In urmatorul pas se instaleaza conductele ce pot fi din pexal, polipropilena sau din cupru
  • Dupa aceea caloriferele pot fi racordate la robinetii de tur si de retur
  • In final se umple caloriferul cu apa si instalatia, se verifica sa nu existe scurgeri si caloriferul sa fie incalzit in totalitate

Montaj calorifere aluminiu

Acest tip de calorifere au un aspect placut, sunt usoare, alcatuite din elementi si au o durata de viata suficient de mare. Montajul lor este destul de simplu, insa trebuie realizate corect legaturile la sursa de apa calda.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Montaj calorifere otel

Montajul caloriferelor din otel se realizeaza cu accesoriile si echipamentele potrivite. Aceste calorifere sunt foarte utilizate si au o eficienta destul de ridicata. Se folosesc atat pentru locuinte, cat si pentru sali de sport sau cladiri de birouri.

Montaj calorifere fonta

Caloriferele din fonta au avantajul ca au o durata de viata mai mare, chiar pana la 30 de ani. Sunt rezistente la coroziuni si pot asigura o suprafata mare de schimb de caldura. Montam calorifere de fonta indiferent de incapere si de dimensiunea acestuia.

Ai nevoie de servicii de montaj calorifere? Contacteaza-ne pentru o oferta de pret!

Echipa noastra de instalatori monteaza atat calorifere din fonta, din aluminiu, cat si din otel la preturi accesibile. Pentru a primi o oferta de pret pentru montarea unui numar anume de calorifere, ne poti contacta telefonic sau prin email. Totodata, ne ocupam si cu servicii de desfundare si intretinere calorifere.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745