Instalatii Sanitare Sector 3 – interventii rapide

Preturi accesibile pentru orice serviciu de instalatii sanitare

Daca te afli in sector 3 in Bucuresti si ai nevoie de un instalator, ne poti contacta la orice ora. Oferim servicii in regim de urgenta la orice ora pentru orice defectiune de la instalatiile sanitare. Totodata, daca ai nevoie de servicii de montaj suntem aici pentru a te ajuta.

Instalatii sanitare in Bucuresti

Ai nevoie de un instalator sanitar si esti in sectorul 3? Suntem o firma de instalatii sanitare si iti putem oferi serviciile noastre in sectorul 3, dar si in celelalte zone din Bucuresti.

Ne poti contacta pentru o gama larga de probleme care pot aparea in orice locuita sau orice spatiu care necesita interventii pentru instalatiile sanitare. Indiferent daca se iveste o defectiune sau ai nevoie de serviciile unor profesionisti pentru diferite montaje, poti sa apelezi la noi chiar acum si trimitem o echipa de instalatori catre tine.

instalatii sanitare sector 3

De ce sa apelezi la noi atunci cand ai nevoie de un instalator

Motivele pentru care trebuie sa apelezi la noi

 • Rapiditate – in cazurile in care exista defectiuni si ai nevoie urgent de un instalatori, tratam urgentele cu prioritate si trimitem imediat un instalator catre locuinta ta
 • Disponibilitate  – pentru ca avem disponibil serviciul non stop de urgente pentru instalatii sanitare, o echipa de instalatori se va deplasa rapid catre tine in orice zona din sectorul 3 pentru orice problema
 • Servicii de calitate – pentru ca lucram cu o echipa de instalatori autorizati, serviciile sunt de calitate datorita prudentei si profesionalismului de care acestia dau dovada
 • Preturi corecte – evaluarea costurilor asupra lucrarilor din locuinta ta din sector 3 este una corecta, nu adaugam preturi mai mari decat este cazul
 • Experienta – avem o experienta de peste 15 ani timp in care ne-am ocupat in solutionarea diverselor situatii legate de instalatiile sanitare in sectorul 3, dar si in restul Bucurestiului
 • Servicii diverse – pe langa diversele reparatii oferim si servicii de montaj pentru orice instalatie sanitara din locuinta ta
 • Evaluare gratuita – atunci cand o echipa de instalatori ajunge in locuinta ta, acestia vor evalua gratuit un cost asupra lucrarii de care ai nevoie si vei stii dinainte care este pretul final pentru serviciile instalatiilor sanitare

Ai nevoie de un instalator profesionist in sector 3? Contacteaza-ne pentru orice serviciu de instalatii sanitare in Bucuresti!

Instalatori autorizati ANRE in sector 3

Servicii de calitate din partea instalatorilor autorizati

Firma noastra de instalatii sanitare iti ofera serviciile numai din partea instalatorilor sanitar autorizati ANRE si care au o experienta remarcabila pe diferite probleme aparute in instalatiile sanitare. Lucram doar cu materiale durabile, de aici si calitatea lucrarilor pe care ti le oferim. Pentru orice situatie ai nevoie de un instalator, iti vom oferi incredere si profesionalism alaturi de preturi accesibile in functie de gradul lucrarilor de care ai nevoie.

Ai nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din sectorul 3? Ne poti contacta la orice ora pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti!

Servicii oferite pentru instalatii sanitare in sector 3

Reparatii instalatii sanitare

Din diferite motive pot aparea probleme legate de instalatiile sanitare din casa ta, mai exact defectiuni care necesita interventia unui instalator specializat. De aceea noi iti oferim astfel de servicii in sector 3 pentru o gama larga de probleme de remedierea avariilor si defectiunilor legate de instalatiilor sanitare precum: tevi sparte, calorifere sau apometre nefunctionale, canalizari infundate, inlocuirea instalatiilor sanitare, reparatii in subsoluri de bloc sau desfundare de conducte.

Montaje instalatii sanitare

Pe langa serviciul de reparatii iti putem oferi si servicii de montaje instalatii sanitare precum: montaje de robineti, cada sau chiuveta, montaje de hidrofoare, de supape de siguranta, montaje boilere, montaje calorifere sau masini de spalat.

Revizii instalatii sanitare

Periodic este necesar sa faci si revizii pentru centrala termica sau la diferite instalatii sanitare. Pentru acest lucru iti oferim serviciile unui instalator specializat care se ocupa si de astfel de revizii. Siguranta casei tale este foarte importanta, asadar lasa totul pe seama unui instalator autorizat.

Zonele din sectorul 3 in care te putem ajuta cu servicii de instalatii sanitare

Instalator sanitar oriunde in Bucuresti

Daca locuiesti in sectorul 3 si ai nevoie de diverse servicii pentru instalatiile sanitare din casa ta, ne poti contacta oricand si iti venim in ajutor cu o echipa de instalatori profesionisti si pregatiti pentru orice situatii pentru a te putea ajuta cu solutii optime pentru problema cu care te confrunti.

Zonele in care intervenim in sectorul 3 din Bucuresti direct la domiciliul tau sunt:

 • Cartier Titan – Balta Alba: B-dul 1 Decembrie 1918, Lacul Titan IOR, fostele uzine Malaxa, B-dul Theodor Pallady, B-dul Nicolae Grigorescu, B-dul Camil Ressu, etc
 • Cartier Dristor inclusiv B-dul Ramnicu Sarat, B-dul Ramnicu Valcea, Sos. Mihai Bravu, etc
 • Cartier Vitan: Calea Vitan, MALL Vitan, Calea Dudesti, Depou RATB Dudesti, Nerva Traian, Pasaj Marasesti, Splaiul Unirii, ICPE, Targul Auto, Complex Rezidential RIN, Rugby Club Olimpia, B-dul Octavian Goga, Timpuri Noi, etc
 • Piata Unirii: B-dul Corneliu Coposu, Calea Calarasi, Piata – Rond Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Cartierul Hala Traian, B-dul Marasesti, Centrul Istoric, B-dul Dimitrie Cantemir, B-dul I.C. Bratianu, B-dul Magheru, B-dul Lascar Catargiu, Cismigiu, Str. Brezoianu Ion, B-dul Regina Elisabeta, Calea Victoriei, Splaiul Independentei, Lipscani.
 • Cartier 23 August: Soseaua Industriilor si strazile adiacente

instalatii sanitare sector 3

Preturi pentru serviciile oferite de instalatorii nostri

Preturi corecte pentru orice lucrare

Preturile pentru serviciile instalatiilor sanitare pe care ti le oferim in sectorul 3 vor fi intotdeauna unele corecte, raportate la calitatea serviciile pe care ti le oferim. Echipa de instalatori pe care o trimitem catre tine va evalua lucrarea de care ai nevoie si iti va comunica pretul final. Astfel tu vei stii dinainte cat vei plati si nu vei avea batai de cap referitor la preturi.

Ai nevoie de un instalator profesionist in sector 3? Contacteaza-ne pentru orice serviciu de instalatii sanitare in Bucuresti!

Disponibilitate non stop pentru serviciile de instalatii sanitare in sector 3

Poti sa apelezi oricand la serviciile pe care ti le oferim

Pentru ca problemele in cazul instalatiilor sanitare pot aparea la orice ora din zi sau din noapte, iti oferim servicii non stop pentru instalatiile sanitare in sectorul 3. Ne poti suna oricand te confrunti cu o problema precum o teava sparta, calorifer nefunctional sau canalizare infundata. Tratam cu prioritate orice urgenta si trimitem catre tine o echipa de instalatori autorizati.

Contacteaza-ne chiar acum pentru orice problema.
Solicita un instalator sanitar in sector 3

Te asteptam sa ne contactezi pentru orice solicitare referitoare la instalatiile sanitare

Dispunem de o echipa de instalatori pe care ii defineste promptitudinea, rapiditatea si calitatea serviciilor oferite. Pentru ca ai nevoie de un astfel de instalator pentru siguranta casei tale in sectorul 3, contacteaza-ne acum la numarul de telefon 0771 302 745 pentru orice problema legata de instalatiile sanitare. Vom trimite cat mai repede o echipa de instalatori catre tine. Totodata tratam cu prioritate urgentele la orice ora din zi si din noapte.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745