Instalator Cotroceni – pentru siguranta instalatiei sanitare din locuinta ta

Indiferent de tipul de locuinta in care stai, aceasta trebuie sa-ti asigure confort si siguranta in orice moment. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, instalatia sanitara trebuie sa fie calitativa si montata corespunzator. Si cine poate face acest lucru daca nu un instalator Cotroceni?

Compania noastra lucreaza doar cu instalatori autorizati ANRE, care sunt atenti si dedicati atunci cand efectueaza lucrari pentru instalatii sanitare. In orice zona te-ai afla in Bucuresti si judetul Ilfov, un instalator Cotroceni iti va rezolva problema. Contacteaza-ne si scapa de griji in ceea ce priveste instalatia sanitara din casa ta!

Motivele pentru care sa apelezi la serviciile unui instalator Cotroceni

Apeleaza la o echipa de instalatori profesionisti

Experienta vasta in domeniul instalatiilor sanitare este importanta pentru ca in joc sta viata oamenilor, iar atunci cand un instalator Cotroceni intervine, responsabilitatea si seriozitatea sunt esentiale. Iata motivele pentru care ar trebui sa apelezi la un instalator Cotroceni:

 • Vei avea parte de o echipa profesionista, cu instalator sanitar autorizat ANRE
 • Un instalator Cotroceni te va ajuta la orice ora sa opresti avaria, deoarece suntem disponibili non stop – 24/7, chiar si in wekeend;
 • Detinem echipamente si materiale de calitate ridicata, care sa iti garanteze rezistenta;
 • Iti oferim factura si garantie pentru serviciile de instalatii sanitare;
 • Nu platesti nimic pana la finalul lucrarii;
 • Ai parte de evaluari gratuite, inainte de inceperea lucrarii.

Servicii oferite de un instalator Cotroceni

Ce servicii iti putem oferi

In momentul in care apelezi la un instalator Cotroceni, iti doresti ca acesta sa poata rezolva orice tip de problema ai la instalatia sanitara. Descopera cu ce fel de servicii te poate ajuta un instalator Cotroceni:

 • Reparatii instalatii sanitare;
 • Montaje instalatii sanitare;
 • Desfundare canalizare/tevi;
 • Revizii instalatii sanitare;
 • Mentenanta pentru instalatii sanitare.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

In ce zone poate interveni un instalator Cotroceni

Intervenim oriunde in Cotroceni

Problemele la intalatiile sanitare pot aparea in orice moment, cand esti la munca, acasa sau chiar noaptea tarziu. Pentru ca acestea sa nu se agraveze si sa produca daune costisitoare, interventia rapida a unui instalator Cotroceni este de mare ajutor.

Astfel ca, daca ai nevoie de un instalator in Controceni, acesta se poate deplasa in zone precum: Palatul Cotroceni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Muzeul National Cotroceni,  Sectia 17 de Politie, Arenele BNR, Gradina Botanica Dimitrie Brandza, Parcul Eroilor Sanitari, Universitatea Nationala de Aparare Carol I, Facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei, Scoala gimnaziala Nr. 146 ”IG Duca”, Institutul National de Cercetare Cantacuzino, Parcul Romniceanu, Splaiul Independentei, strada Ana Davila, strada Doctor Joseph Lister  etc.

Instalator Cotroceni – interventii la domiciliu

Instalatori autorizati pentru lucrari in locuinta ta

Indiferent de tipul de locuinta in care stai, casa, duplex, apartament sau garsoniera, un instalator Cotroceni te va ajuta sa ai o instalatie sanitara montata corect, care sa functioneze conform regulilor.

Fie ca e vorba de scurgeri infundate, robineti sau tevi sparte sau montarea obiectelor sanitare, un instalator sanitar va interveni cu promptitudine si va rezolva problema. Nu conteaza zona in care stai pentru ca ne vom deplasa in orice loc si vom gasi solutia potrivita pentru ca tu si cei dragi sa fiti in siguranta.

Pret instalator Cotroceni

Cat te costa un instalator profesionist

Preturile pentru serviciile oferite de un instalator Cotroceni le poti afla prin solicitarea unei oferte telefonice. Iti vom comunica un pret estimativ in functie de dificultatea lucrarii, insa instalatorul sanitar va stabili suma finala la fata locului, unde va constata gravitatea problemei. Nu vei plati suma in avans, ci doar dupa finalizarea interventiei instalatorului.

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0771 302 745

Contacteaza-ne pentru un instalator Cotroceni

Apeleaza la o companie specializata in instalatii sanitare

Apeleaza la numarul de telefon 0771 302 745 sau trimite-ne un e-mail pe adresa office@instalator-sanitar.ro si solicita o oferta pentru un instalator Cotroceni. Vom interveni rapid, cu instalatori autorizati ANRE, care se vor ocupa cu profesionalism si atentie de siguranta casei tale.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745