Instalare/montare hota de bucatarie – ce presupune mai exact

Montarea sau instalarea unei hote intr-o bucatarie poate fi un real avantaj pentru toti cei care gatesc frecvent acasa. Aceasta are un rol important in a absorbi aburii sau fumul si mirosurile neplacute, pe care ulterior le elimina in exterior. Desi pare o operatiune destul de simpla, problema apare atunci cand trebuie sa realizezi o gura de aerisire spre exteriorul locuintei. Pentru aceasta operatiune este recomandat sa apelezi la un instalator profesionist.

Cum alegi o hota de bucatarie

Primul pas inainte de a instala/monta o hota in bucataria ta, este sa stii exact modelul pe care il doresti, dar si ce dimensiuni se potrivesc pentru spatiul din bucatarie. In functie de locul unde este amplasata trebuie mai intai sa iei masuratori, inainte sa faci o achizitie. In functie de buget si de aspect exista hote de perete sau hote incorporabile, astfel se pot monta in tavan, pe perete sau pe blatul mobilei de bucatarie.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Instalare/montare hota

De ce ai nevoie de servicii profesioniste de instalare/montare hota

De cele mai multe ori nu suntem pregatiti sa avem la indemana toate echipamentele necesare pentru a monta o hota. Totodata, putem sa nu ne pricepem atat de bine la operatiunea de montare si de realizare a gaurii in perete. Un instalator profesionist va putea sa instaleze hota la o distanta corespunzatoare fata de aragaz si de perete. In acelasi timp, realizam gaura pentru evacuare in spatiul permis si care sa fie in siguranta pentru locuinta.

Recomandat este ca inainte sa achizitionezi hota sa iei legatura cu un instalator care te va indruma in modelul de hota achizitionat in functie de utilitate si de performanta. De exemplu, va fi necesar sa cumperi si un guler de legatura intre tubul flexibil si cel de aluminiu pentru ca acesta asigura randamentul eliminarii mirosurilor si fumului in exterior.

Servicii profesionale de montaj hote: De ce să alegeți compania noastră?

Doriți să vă redecorați casa și să instalați hotă nouă? Este esențial să optați pentru o firma specializată în acest domeniu, indiferent de tipul de hotă. Noi va oferim servicii specializate pentru montaj hotă telescopică, hotă încorporabila, hotă decorativă, hotă de bucătărie cu design clasic, hotă convențională, hotă pentru insula, hotă verticală sau hotă cu aspirație inversă. Este esențial să vă sfătuiți cu specialiști cu privire la toate implicațiile potențiale ale autorizației de planificare și la alți factori, cum ar fi riscurile pentru sănătate și siguranță. Dacă vă gândiți să instalați o hotă în casa dumneavoastră, dar nu știți de unde să începeți procesul, acest articol vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie. Experții noștri vă vor spune tot ceea ce trebuie să știți despre serviciile profesionale pentru montajul hotelor în casa dumneavoastră.

Servicii profesionale de montaj hotă telescopică

O hotă telescopică este un tip de hotă de bucătărie încorporată. O hotă telescopică este formată din cel puțin un panou motorizat care poate fi extins și retractat. O hotă telescopică are multe avantaje față de o hotă încorporată, cum ar fi instalarea, îndepărtarea și relocarea ușoară.

Servicii profesionale de montaj hotă încorporabilă

O hotă încorporabilă este formată dintr-o conductă de perete și o conductă internă. Conducta de perete este montată pe peretele din spate, în timp ce conducta internă este montată în interiorul peretelui. Pentru a monta o hotă încorporabilă, trebuie mai întâi să măsurați lungimea conductei interne. O conductă de perete încorporată este instalată pe peretele din spatele sobei, în timp ce o conductă internă este montată în interiorul peretelui. Pentru servicii profesionale nu ezitați să ne contactați!

Servicii profesionale de montaj hotă decorativă

Hotele decorative sunt un accesoriu excelent pentru orice cameră. Dacă ați instalat sisteme de ventilație în casa dvs., atunci probabil că aveți deja o hotă decorativă. Dacă nu, poate doriți să luați în considerare posibilitatea de a vă instala una dumneavoastră. Acestea sunt relativ ușor de instalat și de întreținut, așa că nu există niciun motiv pentru a nu o face! În plus, ele pot fi foarte elegante și pot adăuga o notă de interes la decorul casei dvs. Atunci când căutați o hotă decorativă pentru casa dvs., există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare.

Servicii profesionale de montaj hotă de bucătărie cu design clasic

În primul rând ar trebui să vă asigurați că se va potrivi cu restul decorului casei dvs. Acest lucru înseamnă că veți dori să vă asigurați că hota în sine se potrivește bine cu restul decorului dumneavoastră. De asemenea, ar trebui să se potrivească cu alte piese de mobilier din casa dvs., cum ar fi corpurile de iluminat și ramele de tablouri. De asemenea, ar trebui să vă uitați la cât de ușor este de instalat. Noi va oferim servicii profesionale de montaj hotă de bucătărie cu design clasic.

Servicii profesionale de montaj hotă convențională

Asamblarea convențională a hotei este procesul de fixare a acesteia, ceea ce face ca acestea să fie mai ușor de îndepărtat și de înlocuit. Serviciile de asamblare a hotei convenționale sunt oferite de profesioniști specializați în instalarea și repararea hotelor convenționale, astfel încât acestea să poată fi utilizată în cele mai bune condiții. În acest sens, poți lua în calcul colaborarea cu firma noastră și veți avea doar de câștigat.

Servicii profesionale de montaj hotă pentru insulă

Hotele personalizate sunt o modalitate excelentă de a adăuga stil și funcționalitate spațiului dvs. exterior, menținându-l în același timp uscat și confortabil. Hotele pot fi o soluție excelentă pentru a face spațiile de locuit în aer liber mai plăcute și mai funcționale, dar au și potențialul de a avea un impact mare asupra aspectului casei și proprietății dvs. Firma noastră este specializată în serviciile de montaj hotă pentru insulă.

Servicii profesionale de montaj hotă verticală

Fie că doriți să vă modernizați terasa din curtea din spate, să creați o zonă de luat masa unică sau să creați un spațiu de relaxare pentru a vă distra oaspeții, hotele verticale oferă o gamă largă de opțiuni care pot fi adaptate pentru a se potrivi exact nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Noi suntem specializați în acest tip de montaj și oferim mereu servicii de calitate.

Servicii profesionale de montaj hotă cu aspirație inversă

Cu aceste servicii de instalare de hote cu aspirație inversă, puteți alege dintr-o gamă largă de stiluri, forme și dimensiuni pentru a crea hota perfectă pentru stilul și nevoile dvs. personale. Odată ce vei lua legătură cu firma noastră vei descoperi cu siguranță serviciile dorite pentru montaj hotă cu aspirăție inversă.

Motivele pentru care sa apelezi la noi pentru servicii de instalare sau montare hota

Echipa noastra de instalatori profesionisti este autorizata ANRE si efectueaza o gama larga de servicii de montaje si reparatii precum si cel de instalare/montare hota in orice locuinta. Folosim doar materiale si echipamente performante si de calitate pentru a garanta lucrari sigure si durabile. In plus, avem disponibil si serviciul de interventii non stop pentru orice defectiune care poate sa apara in locuinta ta la reteaua de instalatii sanitare.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Pret instalare/montare hota

Pentru a afla costul exact al serviciului de montare hota este necesar sa ne contactati, iar in urma unei deplasari la locuinta proprie ti se va spune un pret final, evaluarea fiind gratuita. Ulterior, poti alege daca doresti sa lucrezi cu noi. Totodata, telefonic poti afla si preturile estimative pe care le percepem. Acestea pot sa difere in functie de complexitatea lucrarii de instalare.

Apeleaza la o echipa de instalatori autorizati pentru instalare/montare hota in bucatarie!

Daca ai nevoie de o persoana profesionista care stie cum sa monteze o hota in bucataria ta, iti recomandam sa apelezi la echipa noastra de instalatori autorizati. In urma unei programari ne deplasam la locuinta ta pentru a realiza serviciul de instalare hota cu profesionalism si in maxima siguranta.

Instalare hotă cu evacuare sau instalare hotă cu recirculare?

Dacă sunteți în căutarea unei echipe care să se ocupe cu o instalare hotă cu evacuare sau instalare hotă cu recirculare, ați ajuns la locul potrivit! Firma noastră este specializată în instalare hotă cu evacuare și în instalare hotă cu recirculare, astfel încât să fiți sigur că vom face o treabă bună și corectă. Înțelegem că alegerea unei noi hote poate fi o sarcină destul de dificilă, dar suntem aici pentru a vă ajuta.

Vom lucra cu dumneavoastră pentru a găsi hota perfectă și apoi o vom instala rapid și eficient. Suntem mereu aici pentru a vă răspunde la orice întrebări pe care le aveți, așa că nu ezitați să ne sunați. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în actualizarea bucătăriei!

Să vorbim despre avantaje atunci când vine vorba de instalare hotă cu evacuare, comparativ cu instalare hotă cu recirculare, dar și despre dezavantajele care pot apărea în funcție de tipul de hotă pe care o veți alege.

Ce este o hotă de evacuare?

Hota de extracție, numită și hotă de evacuare, are principala funcție de a trimite aerul viciat spre exterior. Acesta este, evident, cel mai bun mod de a elimina umiditatea și mirosurile din casa ta.

De asemenea, este deosebit de eficientă pentru grăsimile în suspensie care sunt captate de filtrele metalice împletite. De îndată ce există prea multă grăsime și metalul împletit este saturat, le poți spăla manual sau în mașina de spălat vase, în funcție de materialul lor.

O diferență notabilă dintre o hotă de evacuare și una de recirculare o face tocmai conducta care leagă interiorul casei tale de exterior. Nu vă faceți griji cu privire la intrarea aerului rece: o supapă de reținere poate fi instalată în conductă, atunci când se face instalare hotă cu evacuare. Se va deschide numai dacă există suprapresiune în interiorul locuinței atunci când hota este pusă în funcțiune.

Sunetul unei hote cu evacuare

După cum am văzut, este o mare bătaie de cap când vine vorba despre instalare hotă cu evacuare și nu este întotdeauna ușor de realizat dacă nu a fost prevăzută în construcție. Totuși, să vorbim despre un mare punct pozitiv pentru hotele de evacuare: posibilitatea deportării motorului.

Veți putea plasa motorul la orice distanță, în interiorul conductei de evacuare. Așa că, de exemplu, l-ați putea pune în pod pentru a limita zgomotul din bucătărie.

Descrierea și funcționarea hotei cu recirculare

Hota cu recirculare respinge aerul din interiorul casei tale. Prin urmare, rămâne într-un circuit închis și nu necesită o intrare de aer. Eficacitatea acesteia se datorează calității filtrelor (de obicei cărbune activ) și a rețelei. Unul reține mirosurile și celălalt grăsimea. O atenție deosebită trebuie acordată ambelor elemente pentru a menține o bună reciclare a aerului.

Pe lângă funcționare, o instalare hotă cu recirculare diferă foarte mult de o instalare hotă cu evacuare. Lucrarea este mai puțin costisitoare (fără conductă spre exterior) și motorul poate fi mai puțin puternic, deși oferă același rezultat.

Pe de altă parte, nu evacuează umiditatea, deoarece acest sistem retrage aerul într-un circuit închis. Hota de recirculare nu are multe alte diferențe față de hota de evacuare, însă cele prezentate aici iți permit să înțelegi mai bine și să faci alegerea potrivită în ceea ce privește renovarea bucătăriei tale.

Hota cu recirculare versus hota cu extractie

La hota cu recirculare, aerul rămâne în interiorul casei, iar calitatea filtrului variază foarte mult în funcție de marcă. În plus, generează mult mai mult zgomot în timpul funcționării și, spre deosebire de hota de evacuare, motorul nu poate fi deplasat.

Cu toate acestea, hota cu recirculare se armonizează bine într-un decor contemporan. Poate fi instalată oriunde, fără a cere trasarea unei conducte de evacuare.

În concluzie, va rămâne la latitudinea fiecărui proprietar ce tip de hotă o consideră cea mai potrivită pentru bucătăria lui, dar noi putem fi acolo să ajutăm, indiferent de alegerea acestuia.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745