Montaj cada – cine te poate ajuta pentru o montare sigura si rezistenta

Te-ai mutat in casa noua sau pur si simplu doresti sa faci o schimbare in baia ta? Montarea obiectelor sanitare poate sa fie o munca ce necesita indemanare si pricepere, astfel ar fi recomandat sa lasi totul pe mana unui instalator profesionist. Companiile de instalatii sanitare ofera servicii complete de montaje, iar in ceea ce priveste montajul cazii, fiind un produs mai voluminos, te pot ajuta cu manevrarea lui in siguranta pentru a nu o deteriora.

Montaj cada

De ce sa apelezi la firma de instalatori pentru montajul cazii

Firmele specializate in montaje sau reparatii instalatii sanitare vor stii cum sa asigure cele mai bune montaje, mai ales ca au experienta in asamblare pentru un numar mare de obiecte sanitare. Asadar, daca ai nevoie de servicii de montaj cada, un instalator profesionist va stii in detaliu fiecare aspect necesar procedurii.

Te putem ajuta in acest sens, deoarece avem o experienta de peste 15 ani de lucru in domeniul instalatiilor sanitare. Suntem o echipa receptiva la nevoile tale si ne deplasam rapid la locuinta ta pentru orice serviciu de montaj sau reparatii sanitare. 

Avantajul principal se refera la faptul ca putem interveni in orice zona din Bucuresti sau Ilfov, indiferent de ora, avand disponibilitate non stop. Lucram doar cu echipamente profesionale pentru ca montajul cazii sa fie unul realizat in siguranta, iar lucrarea sa fie durabila, indiferent de tipul cazii pe care il ai.

Ce presupune montarea cazii

Daca te-ai decis sa iti schimbi cada cu una mai de calitate, ori cea veche este destul de deteriorata incat nu o mai poti folosi, trebuie sa stii in primul rand dimensiunile exacte atunci cand iti cumperi o cada noua. Ulterior, poti lasa totul in grija unui instalator care se va ocupa de montarea cazii, indiferent de tipul acesteia, din ce material este realizata sau ce forma are. 

Ne poti contacta oricand pentru o programare montaj cada si este posibil sa venim chiar in aceeasi zi, astfel te poti bucura de o baie relaxanta in noua ta cada cat mai rapid.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Pasi montaj cada

Daca ai deja un loc bine stabilit in baie pentru locul cazii, trebuie sa alegi o dimensiune poate chiar la fel cu vechea cada. In cazul in care nu stii inca locul de amplasare, inainte de montaj cada este bine sa iei in calcul toate laturile baii inainte de a stabili locul fiecarui obiect sanitar. Acest lucru se intampla atunci cand locuinta este inca la rosu sau inainte de a face planul si traseul instalatiilor sanitare intr-o casa ce urmeaza a fi construita.

Un specialist va stii care sunt exact pasii specifici pentru montarea cazii, la ce inaltime se monteaza, cum se monteaza cadrul si ce tip de suport de sustinere este nevoie. Un prim pas in montajul cazii se refera la pozitionarea cazii pe picioare, asezata perfect orizontal, verificat cu un boloboc. Dupa aceea se va fixa si teava de scurgere, se vor verifica imbinarile si etanseitatea, iar la final se vor conecta tevile de apa.

Montaj cada in Bucuresti si Ilfov – Contacteaza-ne daca ai nevoie de servicii de montaj cada in locuinta ta

Daca locuiesti in Bucuresti sau in judetul Ilfov si ai nevoie de serviciul de montaj cada, ne poti contacta folosind numerele de telefon din pagina de contact sau din formularul de contact. Realizam montaje de cazi indiferent de strada pe care locuiesti in aceste zone.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745