Instalator Chitila – instalatii sanitare profesionale

Atunci cand instalatia sanitara din locuinta iti provoaca situatii neplacute, un instalator Chitila este persoana potrivita care poate indeparta problema. Suntem o companie axata pe profesionalism si promptitudine si oferim o gama larga de servicii, realizate de catre instalatori sanitari certificati ANRE.

Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice din orasul Bucuresti si judetul Ilfov. Contacteaza un instalator Chitila pentru a avea o instalatie sanitara profesionala, care sa nu-ti cauzeze neplaceri.

De ce sa alegi servicii oferite de catre un instalator Chitila

Motivele pentru care sa apelezi la echipa noastra

Daca te muti intr-o casa noua sau detii un apartament modern, instalatia sanitara trebuie sa fie bine pusa la punct pentru a nu produse daune.  De acest lucru te poate asigura doar un instalator Chitila, care are experienta vasta in domeniul instalatiilor sanitare si iti poate garanta o munca bine facuta. Afla de ce sa alegi serviciile unui instalator Chitila:

  • Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare
  • Oferim o gama larga de servicii pentru instalator Chitila
  • Vei primi un cost final inainte de a incepe lucrarea propriu zisa
  • Iti oferim factura si garantie pentru lucrarile efectuate
  • Ne deplasam rapid in orice zona din Chitila
  • Preturile oferite sunt accesibile, in functie de gravitatea problemei si durata lucrarii
  • Putem interveni la orice ora din zi si din noapte, pentru ca oferim servicii in regim de urgenta

instalator chitila

Ce servicii iti poate oferi un instalator Chitila

Apeleaza-ne oricand ai probleme cu instalatiile sanitare

Putem sa te ajutam oricand te confrunti cu o problema la instalatiile sanitare, deoarece facem asta cu multa seriozitate si dedicare. Experienta de peste 15 ani dovedeste calitatea lucrarilor pe care le efectuam.

Astfel, un instalator Chitila se poate ocupa de repararea chiuvetei/ cazii / tevii / apometrului, montarea obiectelor sanitare/ tevilor de canalizare sau racordare, inlocuirea tevilor din polipropilena, cupru, pexal sau plumb, infiintarea de trasee tevi etc. Aceste servicii sunt valabile fie ca stai la casa, la bloc, fie ca detii un complex comercial sau o cladire de birouri.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Instalator Chitila –zone in care ne putem deplasa

Intervenim oriunde in Chitila

De serviciile noastre se pot bucura atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice. Asadar, daca ai nevoie de ajutor intr-un spatiu personal sau intr-un spatiu public, poti sa contactezi un instalator Chitila. Acesta poate sa ajunga in zone precum: Soseaua Chitila-Mogosoaia, Stadionul Chitila, Parcul Dendrologic Chitila, Lacul Chitila, Scoala gimnaziala Profesor Ion Visoiu, Strada Gorunului, Strada Dimitrie Cantemir, Strada Islaz, Strada Libertatii etc.

Instalator Chitila – interventii in regim de urgenta

Instalatori autorizati pentru lucrari non stop

Fiindca defectiunile la instalatiile sanitare pot aparea in orice moment, ne-am gandit sa punem la dispozitia tuturor persoanelor care intampina probleme un serviciu in regim de urgenta, non stop. In acest fel, vei putea suna un instalator Chitila indiferent de zi sau ora, acesta deplasandu-se rapid la adresa indicata de tine.

Nu lasa ca probleme sanitare sa-ti afecteze buna dispozitie si apeleaza la serviciile unui instalator Chitila. Dupa rezolvarea defectiunii acesta iti va oferi recomandari benefice pentru a evita astfel de situatii.

instalator chitila

Cat te costa un instalator in Chitila

Afla care sunt preturile noastre

Preturile pentru serviciile unui instalator Chitila se pot comunica telefonic, insa acestea sunt estimative. In urma deplasarii specialistului la fata locului vei afla o suma totala, in functie de complexitatea lucrarii. In plus, evaluarea situatiei se face gratuit si nu se percep taxxe suplimentare. La final, vei primi factura si garantie pentru intervenia instalatorului in Chitila.

Descopera oferta noastra de servicii si apeleaza la un instalator profesionist pentru a-ti rezolva problemele! Contacteaza-ne oricand la numarul de telefon 0771 302 745

Suna un instalator Chitila pentru a avea o instalatie sanitara profesionala

Contacteaza-ne pentru lucrari sanitare

Ai nevoie de un instalator Chitila profesionist si cu simt de raspundere? Noi te putem ajuta oricand ai nevoie de servicii pentru instalatia sanitara din casa ta. Contacteaza-ne la numarul de telefon 0771 302 745  sau pe adresa de e-mail office@instalator-sanitar.ro si scapa de probleme!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745