Instalator Sanitar Sector 4 Bucuresti – Servicii de instalatii sanitare non stop!

Ai o urgenta cu instalatia sanitara in Sector 4 Bucuresti? Lasa specialistii sa rezolve problema. Suntem o firma de instalatii sanitare cu peste 15 ani de experienta. Cand ai nevoie de un instalator sanitar in sector 4 noi suntem cei la care trebuie sa apelezi. Suntem profesionisti, oferim garantie pe fiecare lucrare efectuata si suntem disponibili NON-STOP.

Iata si zonele in care te putem ajuta daca esti in cautarea unui instalator sanitar autorizat in sector 4 Bucuresti:

Instalator sanitar sector 4 zone acoperite pentru efectuarea serviciilor

Zonele in care activam

Lucram in orice zona a orasului Bucuresti si in Ilfov, iar daca ai nevoie de o interventie de urgenta in sector 4, in maxim o ora putem ajunge la tine, in oricare din urmatoarele zone:

  • Giurgiului – Insaltatorii nostri autorizati pot ajunge la adesa specificata, in aproximativ o ora. Activam pe Soseaua Giurgiului, Strada Toporasi, zona fosta ROCAR, Scoala Nr 188, Strada Verigei, zona Cimitirul Evreiesc, pe Bulevardul Pieptanari si in alte zone.
  • Berceni – locuiesti in Berceni, sector 4 si ai nevoie de un instalator? Te putem ajuta in zonele: Bulevardul Brancoveanu, Parc Brancoveanu, zona Oraselul Copiilor, Str. Nitu Vasile, Piata Sudului, dar si pe Soseaua Oltenitei, pe Bulevardul Alexandru Obregia, Strada Turnu Magurele, Drumul Gazarului, Strada Luica, Strada Emil Racovita sau Soseaua Berceni, zona ROMPRIM si Strada Alunisului.
  • Aparatorii Patriei – In aceasta zona actionam in cel mai scurt timp pe Strada Ion Iriceanu, Strada Caporal Marin Grigore, Zona Metrou Aparatorii Patriei, zona Serelor, Grup Scolar Industrial Dacia, zona Depou IMGB.

Locuiesti in una din aceste zone si ai nevoie de instalator sanitar?

Contacteaza-ne si iti vom trimite un instalator sanitar autorizat ANRE sau o echipa de specialisti in cel mai scurt timp posibil. Daca ai o problema cu instalatia si locuiesti in sector 4 in una din zonele indicate, firma noastra este solutia ideala. Iti oferim orice servicii de montaj, reparatii, mentenanta instalatii sanitare, in regim de urgenta, cu garantie si la preturi accesibile.

Suna la 0771 302 745 sau trimite-ne un email la office@instalator-sanitar.ro!

Fiind o firma care activeaza in tot orasul Bucuresti si in Ilfov, acestea nu sunt singurele zone unde te putem ajuta cu serviciile noastre. Putem ajunge rapid la orice adresa indicata de tine.  Iata in ce zone mai activam in sector 4!

  • Cartierul Oltenitei

Vrei ca un instalator sanitar din sector 4 Bucuresti sa se deplaseze la adresa ta de acasa sau la birou in cel mai scurt timp? Acoperim zonele adiacente cu Soseaua Oltenitei, zona Pietei Sudului, pana la intersectia cu DNCB.

Iti oferim servicii de instalatii sanitare prin intermediul unui instalator sanitar autorizat ANRE sau cu ajutorul unei echioe de specialisti in zona Parcului Tineretului, pe Bulevardul Tineretului, Bulevardul Gheorghe Sincai, Strada Visana, dar si pe aleea Trestiana, Calea Piscului, Calea Vacaresti si in zona Liceului Petru Rares.

Vrei sa beneficiezi de garantie la orice lucrare si de preturi accesibile? Cheama in ajutor un instalator sanitar profesionist. Firma noastra are peste 15 ani de experienta, iar acest lucru este un avantaj deoarece reusim sa identificam rapid problemele si datorita tehnicilor profesionale si materialelor de calitate folosite iti realizam o lucrare durabila, care sa te scuteasca de viitoare reparatii si costuri.

Unde iti mai putem fi de folos cu serviciile noastre?

Iti oferim servicii profesionale pentru montaj, reparatii, inlocuire sau mentenanta si verificare instalatii sanitare si in zona comerciala a cartierului Berceni. Ne putem deplasa chiar pana in zona Selgros, Hornbach, dar ajungem si la Grand Arena sau pe Bulevardul Metalurgiei.

Asadar, daca ai nevoie de un instalator sanitar in sector 4 in orice zona, contacteaza-ne si iti vom trimite o echipa de instaltori sau un specialist. Te putem ajuta cu diverse servicii, din aria instalatiilor sanitare, termice, de gaz, electrice sau iti putem sta la dispozitie cu solutii pentru rezolvarea altor probleme: canalizari si tevi infundate, montaj centrale, montaj corpuri electrice etc.

Oferim servicii accesibile ca pret si la fiecare lucrare garantam manopera si produsele folosite, deoarece utilizam doar produse de calitate care sa creasca fiabilitatea si eficienta instalatiei tale.

Ai nevoie urgenta  de instalator sanitar in sector 4?

Suna la 0771 302 745 sau pe Whatsapp sau scrie-ne un email la adresa: office@instalator-sanitar.ro. O echipa de instalatori autorizati ANRE va ajunge la tine in aproximativ o ora. Iar cu ajutorul profesionistilor nostri vei rezolva problema intr-un mod sigur si confortabil.

Instalator Sanitar Sector 4 Bucuresti

Cu ce servicii te putem ajuta?

Te putem ajuta cu mai multe tipuri de servicii: montaj instalatii sanitare, instalatii termice si de gaz, dar si reparatii in aria instalatiilor.

In plus, iti putem fi de ajutor cu un electrician. Suntem autorizati sa verificam si sa sigilam si apometrele de apa. De asemenea, te putem ajuta sa iti instalezi centrala termica.

Care sunt beneficiile colaborarii cu noi?

– suntem profesionisti, avem peste 15 ani de vechime

– oferim garantie de fiecare data

– suntem autorizati ANRE si certificati ISO pentru calitate

– avem preturi mici si nu avem costuri ascunse

– suntem disponibili NON STOP

Suntem o firma de instalatii sanitare SERIOASA  si de peste 15 ani oferim servicii de exceptie, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Fie ca ai nevoie de un instalator sanitar in sector 4 pentru locuinta sau sediul afacerii tale, te putem ajuta. Realizam lucrari complexe pentru firme si spatii industriale.

Iata gama de servicii oferite de noi:

Instalatii sanitare

Realizam lucrari  complexe in domeniul instalatiilor. Stam la dispozitie clientilor cu servicii profesionale de montaj, reparatii si mentenanta instalatii sanitare. Efectuam proiecte de  alimentare cu apa, lucrari de desfundare canalizari si tevi, bransamente la retea etc.

Ai nevoie sa iti montezi cada sau chiuveta in baie? Tot noi te putem ajuta. Contacteaza-ne si iti vom trimite un specialist.

Desfundari tevi si canalizari

Ti s-a infundat canalizarea sau ai probleme cu instalatia? Poate ai probleme cu masina de spalat sau cu orice alt element din baie si bucatarie. Cheama in ajutor un specialist. Contacteaza-ne si te putem ajuta. Desfundam tevi si canale de scurgere, scurgeri prin pardoseala sau orice alt tip de instalatii.

Montaj si Sigilare apometre

Avem autorizatie eliberata de Biroul Roman de Metrologie Legala si suntem certificati pentru a efectua astfel verificari si sigilari de apometre. Apometrul tau nu mai inregistreaza corect consumul de apa? Il putem schimba, repara sau iti putem monta o intreaga instalatie noua.

Fiecare lucrare de montaj, verificare sau sigilare apometre beneficiaza de garantie.

Ai nevoie de un instalator pentru servicii de montaj sau interventii la instalatia sanitara? Contacteaza-ne chiar acum!

Instalator sanitar sector 4 – Contacteaza-ne daca ai nevoie de serviciile noastre!

Contacteaza-ne pentru orice urgenta

Daca ai nevoie de un instalator in zona Giurgiului, in cartier Berceni sau Aparatorii Patriei, dar si in cartierul Oltenitei si in Tineretului – Vacaresti te putem ajuta. Contacteaza-ne la numarul de telefon 0771 302 745 sau pe WhatsApp sau scrie-ne un email la adresa: office@instalator-sanitar.ro

Ai o urgenta? Interventiile in caz de urgenta sunt prioritatea noastra numarul unu. Daca ai nevoie de noi in orice zona din sectorul 4, ajungem in cel mult o ora la adresa indicata de tine.

SUNA LA 0771 302 745 SAU SCRIE-NE LA office@instalator-sanitar.ro!

Lucreaza doar cu instalatori autorizati ANRE si rezolva-ti problemele in siguranta. Noi suntem o firma profesionista, cu peste 15 ani de experienta. In plus, suntem asigurati in cazul unor daune neprevazute aparute in timpul interventiei. Te putem ajuta cu adevarat in rezolvarea oricarei probleme cu instalatia sanitara, cu cea termica, cu instalatia electrica sau de gaz, dar si cu montajul difritelor elemente dintr-o locuinta.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745