Preturi instalatie sanitara

Preturi instalatie sanitara si serviciile unui instalator

Preturi instalatie sanitara – cat costa serviciile unui instalator sanitar

Fie ca locuiesti la casa sau la apartament, este inevitabil ca la un moment dat sa ai nevoie de ajutor pe probleme la instalatiile sanitare. Acestea pot reprezenta un real disconfort si pericol daca raman nerezolvate, mai ales instalatiile realizate necorespunzator. Insa, inainte sa apelezi la serviciile unui instalator, ai nevoie sa stii si preturi la instalatie sanitare, pentru manopera si produsele folosite.

Preturi instalatie sanitara baie

Baia este una dintre incaperile casei in care se afla cele mai multe instalatii sanitare. De aceea, acestea trebuie realizate cat mai bine, e nevoie de o lucrare corect efectuata si de verificari periodice. Este important sa stii ca preturile pentru instalatia sanitara din baie difera in functie de problemele aparute la: bateria pentru cada, bateria de la chiuveta chiuveta sau la toaleta.
Apeleaza doar la instalatori sanitari priceputi si autorizati pentru lucrari sanitare in baie si care iti ofera transparenta in ceea ce priveste preturile pentru instalatie sanitara baie. Preturile pentru instalatii sanitare in baie incep de la 50 lei si difera in functie de complexitatea lucrarii si de materialele folosite. Suna si cere o oferta pentru un pret exact in functie de nevoile tale!

Preturi instalatie sanitara bucatarie

De cele mai multe ori in bucatarie pot aparea probleme la teava de scurgere de la chiuveta, care se poate infunda sau la care pot aparea scurgeri. In aceste situatii se impune interventia unui instalator cu experienta in instalatiile sanitare de bucatarie sau pentru locuinta in general. Inainte sa te decizi asupra unuia, este recomandat sa intrebi si care sunt preturile pentru instalatia sanitara de bucatarie pentru a sti cam care este costul final al lucrarii.
Un instalator sanitar autorizat si profesionist va sti cum sa iti evalueze problema de la distanta si sa iti faca un cost estimativ pentru a te putea decide daca doresti sa apelezi la serviciile lui si esti de acord cu preturile pentru instalatie sanitara.
Daca ai nevoie de un instalator sanitar pentru lucrarile din bucatarie, trebuie sa stii ca preturile incep de la 50 ron si pot sa difere in functie de cat de complexa este lucrarea. Contacteaza-ne pentru a afla un pret exact in functie de lucrarea de care ai nevoie!

La ce sa fii atent atunci cand apelezi la un instalator, in afara de preturi pentru instalatia sanitara

Este importanta siguranta casei tale si cel mai probabil iti doresti o firma serioasa pentru preturi de instalatii sanitare corecte. Pentru asta este necesar sa fii atent la cateva aspecte inainte sa iei o decizie in alegerea firmei sau a instalatorului pe care iti doresti sa il chemi in casa ta.

Preturile instalatiei sanitare si ale manoperei trebuie sa fie unele decente si accesibile. Pe langa asta, cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand chemi un instalator pentru reparatii sau inlocuiri ale instalatiilor sanitare din baie sau din bucatarie:
● Instalatorii sa fie autorizati ANRE
● Sa raspunda prompt solicitarii tale telefonice sau pe email referitoare la serviciile necesare sau la preturi pentru instalatia sanitara
● Sa iti ofere garantie si factura pentru lucrarile pe care le efectueaza
● Cauta daca si altcineva a apelat la serviciile instalatorului sanitar si daca a fost multumit de preturi instalatii sanitare si de manopera

Preturi instalatie sanitara bucatarie sau baie

Pentru ca fiecare problema survenita la tevile sau la instalatiile sanitare sunt de la cele mai simple la cele mai complexe si costurile pot sa fie diferite. Atunci cand iei legatura cu un instalator sanitar cere-i si o estimare de pret pentru instalatiile sanitare, pentru manopera si pentru produse pentru a sti cat te va costa in final toata lucrarea.

Un instalator sanitar sau o firma de instalatii sanitare serioasa iti va comunica un pret estimativ pentru instalatiile sanitare pentru ca tu sa te decizi daca doresti sa apelezi la serviciile lui.

Pentru ca este importanta siguranta casei tale nu lasa problemele sa se agraveze sau fara rezolvare. Cand constati o defectiune nu ezita sa cauti un instalator autorizat sanitar si sa vezi care sunt preturile pentru instalatiile sanitare. Ai grija de locuinta ta, instalatiile sanitare reprezinta o parte importanta care nu trebuie neglijata.

Oferim lucrari de instalatii sanitare pentru baie si bucatarie la preturi avantajoase incepand de la 50 ron. Afla mai multe despre oferta noastra consultand unul dintre specialistii nostri!

Preturile pentru desfundare wc, tevi, canalizare infundata?

O echipa specializata in desfundari canalizari, wc, tevi rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la cada, chiuveta, WC sau scurgere in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret.

Alege doar profesionisti pentru desfundarea canalizari, wc, tevi care asigura calitatea serviciilor si preturi competitive pentru executarea tuturor lucrarilor de desfundare instalatii la blocuri, case, hale sau zone industriale.

Preturile percepute pentru serviciile de desfundari canalizari,wc, tevi sunt cuprinse intre 50 de ron si 160 de ron pe ora, in cazul folosirii de autospeciale tip woma-vidanja si woma, pentru desfundat canale.

Daca insa infundarea persista si eforturile tale au efect prea mic cheama un instalator specializat in desfundare canalizari

Preturi pentru schimbare, inlocuire, sigilare si montaj apometre

Preturile pentru inlocuirea, schimbarea, sigilarea si montajul apometrelor sunt de aproximativ 150 de ron pentru fiecare apometru in parte, dar pot diferi in functie de tipul apometrului si de firma producatoare, pot diferi si de locul unde sunt montate,modul de lucru si numarul de armaturi ce trebuie montate pentru ca apometru sa poata contoriza corect.

Preturile de inlocuire sau schimbarea a apometrelor, cu sigilarea prealabila si montajul inclus, sunt negociate in functie de numarul de apometre inlocuite. Pentru detalii suplimentare despre preturi, montajul, schimbarea, inlocuirea, sigilarea si verificarea apometrelor contactati un specialist, cu experienta in astfel de servicii.

Pretul pentru montajul obiectelor sanitare

Preturile pentru reparatii sau montaj obiecte sanitare precum: montaj si inlocuire vas sau rezervor de WC, bideu, pisoar, lavoar sau chiuveta, montaj sau inlocuirea chiuvetei de la bucatarie, inlocuire cabina de hidromasaj, inlocuire baterii la cada, chiuvete lavoar, pisoar, bideu, montaj oglinda la baie, montaj suport prosop, pahar, sapun, dulap baie sau etajera, pret inlocuire robineti de trecere sau robineti tip coltar, montaj masina de spalat rufe sau vase, preturile sunt cuprinse intre 30 de ron si 350 de ron, pentru fiecare lucrare in parte. La aceste servicii se adauga, desigur, si costurile legate de transport, in functie de localitatea unde va aflati, cat si cele pentru materialele folosite.

Preturile pentru montajul obiectelor sanitare, si nu numai, pot urca in functie de complexitatea lucrarii.

Suna si cere o oferta pentru un pret exact in functie de nevoile tale!

Este bine de stiut, ca:

Nu cerem banii inainte!
Va spunem pretul intotdeauna inainte de a incepe o lucrare! Astfel Dvs. decideti costul final.
La interventiile pentru care pretul manoperei depaseste 50 lei, deplasarea si constatarea sunt gratuite.
Comanda minima este de 50 de lei.
Cumpararea materialelor – 25 de lei.
Oferim Garantie pentru toate lucrarile efectuate.
Pentru lucrarile executate in regim de urgenta se percepe suplimentar o taxa de deplasare daca nu aveti incheiat un abonament de servicii.Cotatiile de pret transmise prin telefon,sms,e-mail sau pe baza informatiilor relatate de client, fara o constatare la fata locului, sunt doar in scop informativ si nu cu caracter obligatoriu. In cazul in care va este comunicata o cotatie de pret, nu garantam costul lucrarii la valoarea estimata.

Realizam interventii si in week-end fara a va taxa suplimentar.
Preturile afisate sunt cu caracter informativ si nu cu caracrer obligatoriu nu contin TVA pot varia in functie de complexitatea lucrarii pentru alte detali sunati la 0771 302 745.

 

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745