Instalator Sanitar Sector 1 – servicii sigure si garantate de instalatii sanitare

Instalator profesionist pentru orice tip de urgenta

Cauti  instalator sanitar in sectorul 1 in Bucuresti? Cu noi lucrarile tale au rezolvare imediata. Instalator Sector 1 Bucuresti se afla permanent la dispozitia ta pentru lucrari la instalatiile sanitare, prompt si sigur.

De ce sa alegi serviciile unui instalator sanitar sector 1 Bucuresti

Avantajele colaborarii cu specialistii nostri

 • Firma autorizata ANRE
 • Suntem firma autorizata de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei pentru executarea de instalatii interioare si exterioare pentru constructii civile si industriale.
 • Specialisti in domeniul instalatiilor
 • Lucram cu instalatori autorizati cu experienta indelungata  in domeniul instalatiilor sanitare.
 • Servicii de inalta calitate la preturi transparente
 • Oferim doar servicii de inalta calitate iar estimarea este gratuita. Pretul unei lucrari este stabilit de la inceput.
 • Siguranta lucrarilor
 • Lucrarile de instalatii sunt efectuate doar de catre instalatori cu experienta, ce garanteaza interventiile o perioada indelungata de timp. Beneficiezi de chitanta si factura la finalul lucrarii.
 • Garantie pentru fiecare lucrare
 • Oferim garantie pentru fiecare lucrare efectuata, dar si pentru materialele utilizate in cadrul interventiei. Garantam doar servicii de inalta calitate.
 • Materiale de calitate si tehnica moderna
 • Folosim doar materiale de calitate inalta.  Aparatura si tehnica moderna stau la baza lucrarilor noastre profesionale, indiferent de complexitatea lor.

instalator sanitar sector 1

Ai nevoie de un instalator profesionist in sector 1? Contacteaza-ne pentru orice serviciu de instalatii sanitare in Bucuresti!

Instalator sanitar autorizat sector 1 – principalele calitati ce ne recomanda pe piata instalatiilor

Iata ce motive poti avea sa colaborezi cu firma noastra de instalatii sanitare

 • Suntem firma autorizata de instalatori sanitari in sectorul 1 Bucuresti.
 • Avem experienta indelungata in domeniul instalatiilor sanitare, lucram cu cei mai buni instalatori de pe piata din Bucuresti.
 • Detinem toate certificatele necesare desfasurarii activitatii pe piata instalatiilor.
 • Echipele noastre de instalatori sanitari din sectorul 1 se afla non-stop la dispozitia clientilor.
 • Dam dovada de profesionalism, promptitudine si experienta in domeniul instalatiilor sanitare.
 • Executam servicii complete de instalatii sanitare, atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice.
 • Utilizam doar materiale si echipamente moderne, care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare.
 • Colaboram doar cu instalatori sanitari autorizati, cu experienta vasta si atestate in domeniul instalatiilor sanitare.
 • Oferim consultanta si sfaturi competente in domeniul instalatiilor.
 • Detinem Autorizatie de Functionare de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei pentru instalatii .
 • Realizam lucrari sigure si garantate 5 ani , in functie de lucrarea efectuata.
 • Echipa noastra de instalatori profesionisti, din cadrul firmei noastre, este formata din oameni atestati, recunoscuti pentru competentele si aptitudinile lor in domeniul instalatiilor sanitare in Bucuresti, sectorul 1.
 • Oferim garantie si factura, atat pentru materialele utilizate, cat si pentru lucrarea executata.
 • Dispunem de asigurare de raspundere civila, ce acopera cheltuielile in cazul unor situatii neprevazute.
 • Suntem asigurati pentru orice eveniment neplacut ce pot sa apara in timpul lucrarilor.
 • Actionam in regim non-stop. Suntem la dispozitia clientului 24 de ore din 24, pentru urgente la instalatiile sanitare, pe raza sectorului 1.
 • Avem experienta necesara sa executam servicii de mentenanta, intretinere, dar si reparatii complexe la instalatiile sanitare.
 • Lucram doar cu echipe profesioniste si mesteri calificati in domeniul instalatiilor sanitare.
 • Experienta indelungata in domeniu ne permite sa standardizam lucrarile.
 • Echipele noastre de instalatori sanitari executa lucrari intr-un ritm rapid si profesionist.
 • Garantam preturi corecte in asa fel incat, la final fiecare client plateste doar lucrarile bine realizate, de inalta calitate.
 • Fiecare client beneficiaza de transparenta costului, comunicam pretul unei lucrari inca de la inceput. Estimarea este gratuita.
 • Detinem echipamente moderne si performante pentru orice tip de interventii pe piata instalatiilor.
 • Tehnica moderna ne ajuta sa ducem la bun sfarsit orice lucrare oricat de complexa ar fi ea.
 • Apeland la serviciile noastre de instalatii, beneficiezi de cele mai mici preturi din sectorul 1.

Instalator sanitar Sector 1 – zone de acoperire

Asiguram servicii non-stop de instalatii sanitare in sectorul 1

Zonele in care intervenim direct la adresa sau domiciliul tau sunt:

– B-dul Aviatorilor: asiguram instalatori sanitari autorizati in zonele Piata Victoriei, Piata Aviatorilor si Soseaua Nordului.

– Zona Aviatiei: asiguram specialisti instalatori sanitari pe strazile Nicolae Caranfil, Soseaua Pipera si Strada Capitan Av. Alexandru Serbanescu.

– Baneasa: acoperim strazile Aerogarii, Aeroportului, Agronomiei, Maresal Alexandru Averescu, Aleea Baneasa, Soseaua Bucuresti Ploiesti,  Damaroaia, Domenii.

– Dorobanti:  actionam in zona strazilor Roma, Madrid, Londra, Paris, B-dul Primaverii, Radu Beller, Piata Romana, Rosetti, Zona Dacia.

– Gara de Nord:  zonele deservite de instalatorii nostri autorizati sunt:  Strada Garii de Nord, B-dul Alexandru Ioan Cuza, B-dul Dinicu Golescu, Calea Plevnei, Witing, Gara Basarab, Nicolae Titulescu,, Strada Berzei, Strada Mircea Vulcanescu, Strada Virgiliu.

– Grivita: acoperim zonele Calea Grivitei, Strada Buzesti, Bucurestii Noi.

– Victoriei: actionam in Zona Calea Victoriei, B-dul Lascar Catargiu, B-dul Unirii, Piata Unirii, Piata Universitatii, B-dul Iancu de Hunedoara.

– Floreasca: acoperim zona Calea Floreasca,  Piata Floreasca, Calea Dorobantilor, Piotr Ilici Ceaikovski, Mihail Ivanovici Glinka, B-dul Barbu Vacarescu, Soseaua Stefan cel Mare.

– Pajura: oferim servicii de instalatii sanitare in Piata Pajura, Jiului, B-dul Poligrafiei.

– Pipera: actionam in zonele Dimitrie Pompeiu, Zona Soseaua Pipera-Tunari, strada Erou Iancu Nicolae.

– Primaverii: acomperim B-dul Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Calea Dorobanti, strada Teheran, zona Liceului Jean Monnet.

Ai nevoie de un instalator profesionist in sector 1? Contacteaza-ne pentru orice serviciu de instalatii sanitare in Bucuresti!

Instalator Sanitar Sector 1

Alte tipuri de lucrari pe care instalatorii nostri le executa

Suntem firma serioasa in domeniul instalatiilor sanitare, dar oferim si  alte tipuri de servicii de instalatii

Iata care sunt lucrarile pe care le putem executa:

Instalatii sanitare

Efectuam lucrari complexe, reparatii si mentenanta, atat in cazul instalatiei sanitare interioare sau exterioare, in regim casnic sau industrial. Executam lucrari pentru alimentarea cu apa a unei cladiri noi sau vechi, lucrari de canalizare, defundari, montam obiecte si accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa. Lucrari complexe de inlocuire, montaj a intregii instalatii sanitare dintr-o anumita cladire. Inlocuim si montam tevi din PPR, polietilena, pexal, cupru sau zinc.

Instalatii termice

Ai probleme la instalatia termica? Realizam interventii rapide de montaj si reparatii instalatii termice si intretinere in regim non-stop, cu garantie. Rezolvam orice avarie aparuta la instalatiile termice, mentenanta si reparatii la instalatiile termice. Instalam centrale termice, aparate de aer conditionat si facem revizii periodice.Intervenim in caz de avarie la centrale termice de apartament sau calorifere, de orice tip.

Instalatii gaze

Avem experienta si autorizatie in domeniu pentru executarea de servicii de montaj si reparatii la instalatiile de gaze. Instalatorii nostri autorizati ANRE sunt in masura sa ofere consultanta, sa verifice si sa repare toate aparatele care functioneaza cu gaz metan dintr-o casa, centrale termice, pe gaz, aragazuri.

Electrician

Echipele noastre de electricieni se afla non-stop la dispozitia clientilor pentru lucrari de instalatii electrice, atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice. Efectuam servicii de montare, schimbare circuite electrice, montaj corpuri de iluminat, montare protectii la scurtcircuit, inlocuire tablouri electrice si alte interventii la instalatia electrica. Utilizam echipamente moderne ce garanteaza calitatea executiei unei lucrari.

Desfundari tevi si canalizari

Cu noi tevile infundate nu mai sunt o problema. Intervenim pentru desfundari tevi sau canalizari cu materiale si tehnica performante. Materialele si tehnica din dotare ne ajuta sa desfundam orice tip de teava si coloana. Desfundam tevi, coloane de scurgere, conducte, WC-uri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

Servicii in regim non-stop

Interventiile in caz de urgenta sunt prioritatea noastra numarul unu si problemele pentru care primim cele mai multe solicitari. Suntem la dispozitia clientului 24 de ore din 24. In caz de inundatii urgente, tevi sparte, surgeri infundate, reparatii avarie instalatie apa  ori alte lucrari urgente la instalatia sanitara sau termica intervenim in maximum doua ore de la solicitare, fara alte costuri suplimentare.  Un instalator urgente ajunge rapid la tine acasa.

Montaj si verificare apometre

Avem autorizatie necesara pentru interventii la apometrele de apa, din gospodarii. In cazul in care apometrul a iesit din garantie, s-a defectat sau nu mai inregistreaza corect consumul de apa calda sau rece, asiguram servicii profesionale de montaj, verificare si sigilare pe toata raza Bucurestiului. Fiecare lucrare de montaj, verificare sau sigilare apometre beneficiaza de garantie.

Mentenanta instalatii

Oferim servicii de mentenanta pentru instalatiile sanitare, termice sau de gaz. Asiguram mentenanta pentru instalatii sanitare, reparatii si racordari la coloana de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifoane de pardoseala.  Garantam functionarea optima a instalatiilor unei cladiri, marirea fiabilitatii si performantelor acestora prin intretinerea preventiva si corecta a acestora.

Te confrunti cu o urgenta la instalatia sanitara ori ai nevoie de un instalator sanitar in sectorul 1, Bucuresti? Contacteaza-ne urgent  si scapa de batai de cap. Alege doar lucrari efectuate de instalatori autorizati ANRE, facturate si garantate.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745