Instalator Sanitar Bucuresti – servicii profesionale de instalatii sanitare

Servicii de calitate din partea instalatorilor autorizati ANRE

Ai nevoie de un instalator sanitar in Bucuresti pentru interventii si lucrari la instalatia sanitara sau termica? Daca te-ai saturat de lucrari de mantuiala, noi te putem ajuta. Suntem firma autorizata, cu experienta indelungata in domeniul instalatiilor sanitare, dar si termice, de gaze si electrice.

Ce motive ai sa alegi serviciile unui instalator sanitar Bucuresti

Alege corect un instalator București: Ce să cauți și unde îl găsești?

Trebuie să găsiți un instalator București de încredere și cu experiență. Este important să faceți cercetări înainte de a angaja un instalator pentru a vă asigura că primiți serviciile de cea mai bună calitate. De asemenea, este important să știți ce să căutați atunci când selectați un instalator București și unde să îl găsiți.

Acest articol oferă informații despre ce trebuie să căutați atunci când alegeți un instalator București și unde îl puteți găsi. De asemenea, va oferi sfaturi despre cum să vă asigurați că instalatorul este cel mai potrivit pentru proiectul dumneavoastră. Cu aceste cunoștințe, puteți alege cu încredere instalatorul potrivit pentru proiectul dvs. din București și vă puteți asigura că acesta este realizat cu succes.

Beneficiile oferite de un instalator București

Un instalator București poate fi un mare avantaj pentru oricine. De la reparații de urgență la întreținere curentă, un instalator din București poate oferi o gamă largă de servicii pentru a satisface nevoile oricărui proprietar.

Nu numai că un instalator din București poate efectua reparații, dar poate oferi și sfaturi și îndrumări cu privire la modul de întreținere a sistemului de instalații sanitare al locuinței. Aceste sfaturi pot ajuta la asigurarea faptului că sistemul funcționează eficient și în siguranță pentru anii următori.

În plus, un instalator din București poate instala noi corpuri de iluminat și aparate, precum și efectua sarcini de întreținere, cum ar fi curățarea scurgerilor și înlocuirea țevilor. Cu ajutorul unui instalator București, proprietarii de locuințe pot fi siguri că locuințele lor sunt pe mâini bune.

Cum să alegi corect un instalator București?

Alegerea unui instalator București este o decizie importantă. Ar trebui să căutați întotdeauna un instalator cu o bună reputație, care este certificat, cu experiență și are calificările necesare.

Vă puteți începe căutarea cerând recomandări de la familie, prieteni și vecini. Asigurați-vă că citiți recenzii online și cereți instalatorului referințe și dovezi de calificare. După ce ați redus lista de potențiali instalatori, luați legătura cu aceștia în vederea colaborării.

De asemenea, este important să vă asigurați că instalatorul București este pe deplin asigurat și oferă o garanție pentru munca lor. Odată ce ați ales instalatorul potrivit pentru nevoile dumneavoastră, puteți fi sigur că lucrarea de instalații sanitare va fi realizată la un standard ridicat.

Importanța unui instalator București specializat

A avea la dispoziție un instalator București specializat este extrem de important. Un instalator profesionist se poate ocupa de nevoile sanitare ale unei locuințe sau ale unei afaceri.

Aceștia pot oferi o varietate de servicii, de la repararea unei chiuvete care curge până la înlocuirea unei țevi sparte. De asemenea, instalatorii din București pot instala noi corpuri sanitare, cum ar fi toalete și dușuri. Aceștia cunosc bine codul de instalații sanitare și sunt capabili să identifice eventualele situații înainte ca acestea să devină o problemă.

Având un instalator care are experiență și cunoștințe se va asigura că locuința sau afacerea dvs. are cel mai bun sistem de instalații sanitare posibil. În plus, un instalator București vă poate oferi sfaturi și asistență de specialitate pentru a vă asigura că instalațiile sanitare funcționează întotdeauna corespunzător.

În plus, aceștia vă pot ajuta cu reparații sanitare de urgență. A avea un instalator București este esențial pentru a avea cel mai fiabil sistem de instalații sanitare.

Cauți un instalator București specializat?

Firma noastră îți pune la dispoziție instalatori profesioniști care au experiență și cunoștințe în domeniul instalărilor sanitare. Acestea sunt pregătiți să efectueze orice tip de reparații sanitare, indiferent de gradul de complexitate al acestora.

De asemenea, aceștia oferă asistență tehnică pentru a vă asigura că instalațiile dvs. funcționează întotdeauna corespunzător. Instalatorii noștri sunt pregătiți să vină la domiciliul dvs. sau la sediu pentru a rezolva imediat urgentele.

Avantajele colaborarii cu noi:

 • Firma autorizata

Suntem firma autorizata in domeniul instalatiilor sanitare.

 • Firma atestata ANRE

Suntem firma atestata de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei pentru executarea de instalatii interioare si exterioare pentru constructii civile si industriale.

 • Suntem specialisti in domeniul instalatiilor

Poti lucra cu o firma cu experienta indelungata in domeniul instalatiilor sanitare.

 • Servicii de calitate si preturi corecte

Platesti o singura data pentru  servicii de inalta calitate, indiferent de complexitatea lucrarilor. Oferim transparenta preturilor.

 • Beneficiezi de estimari gratuite

Indiferent de lucrare, estimarile sunt gratuite si reprezinta pretul de pornire al fiecarei lucrari.

 • Garantia si siguranta lucrarilor

Oferim garantie atat pentru lucrarile efectuate, cat si pentru materialele folosite. Oferim factura si chitanta la final.

 • Profesionalism si lucrari standardizate

Lucram cu instalatori cu experienta vasta in domeniu si autorizatie de functionare. Garantam servicii profesionale si sigure.

 • Tehnica moderna

Folosim tehnica de ultima generatie. Cunostintele in domeniu si aparatura moderna din dotare  ne ajuta sa finalizam orice lucrare, oricat de complexa ar fi ea.

instalator sanitar bucuresti

Instalator sanitar Bucuresti – principalele atuuri

Ce ne recomanda pe piata instalatiilor sanitare din Bucuresti:

 • Suntem firma specializata in domeniul instalatiilor sanitare.
 • Avem o experienta indelungata pe piata instalatiilor sanitare, lucram cu cei mai buni instalatori si executam lucrari ca la carte.
 • Detinem toate certificarile necesare desfasurarii activitatii.
 • Lucram cu materialele cele mai rezistente. Experienta din spate ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim cele mai rezistente materiale si sa lucram cu cei mai buni instalatori.
 • Avem Autorizatie de functionare de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei pentru instalatii sanitare, termice, de gaze sau electrice.
 • Avem experienta indelungata in domeniul instalatiilor sanitare, in regim casnic sau industrial.
 • Seriozitatea si promptitudinea sunt principalele noastre atuuri.
 • Realizam lucrari sigure si oferim 5 ani garantie pentru lucrarile efectuate.
 • Echipa noastra de instalatori profesionisti, din cadrul firmei noastre, este formata din oameni atestati, recunoscuti pentru competentele si aptitudinile lor in domeniul instalatiilor sanitare in Bucuresti.
 • Oferim garantie si factura pentru materialele folosite in cadrul unei interventii si pentru fiecare lucrare in parte.
 • Dispunem de asigurare de raspundere civila pentru situatii neprevazute.
 • Suntem asigurati pentru orice evenimente neprevazute ce pot sa apara in timpul lucrarilor.
 • Lucram in regim de urgenta. Suntem la dispozitia clientului 24 de ore din 24, indiferent de ziua saptamanii pentru urgente la instalatiile sanitare, termice sau electrice.
 • Efectuam atat servicii de mentenanta, intretinere, cat si reparatii complexe la instalatiile sanitare.
 • Lucram doar cu echipe profesioniste, cu pregatire indelungata si mesteri calificati in domeniul instalatiilor sanitare.
 • Experienta indelungata in domeniu ne permite sa standardizam lucrarile.
 • Echipele noastre de instalatori sanitari executa lucrari intr-un ritm rapid si profesionist.
 • Asiguram preturi corecte in asa fel incat, la final fiecare client plateste doar lucrarile bine realizate.
 • Fiecare client beneficiaza de transparenta costului, comunicam pretul unei lucrari inca de la inceput. Estimarea pretului este gratuita.
 • La final platesti doar lucrari de cea mai buna calitate.
 • Detinem asigurare de raspundere civila, pentru evenimente neprevazute in timpul interventiilor. Astfel, o lucrare si bunurile expuse unui pericol iminent sunt asigurate.
 • Lucram cu cele mai bune echipamente si materiale de pe piata instalatiilor.
 • Aparatura de ultima generatie si tehnica moderna ne ajuta sa ducem la bun sfarsit orice lucrare oricat de complexa ar fi ea.
 • Datorita experientei indelungate in domeniu, putem interveni pentru orice tip de lucrare.
 • Oferim consultanta si sfaturi competente.

Ai nevoie de o oferta de pret pentru servicii de instalatii sanitare sau ai o lucrare mai complexa de realizat? Contacteaza-ne!

Alte lucrari oferite de specialistii nostri in domeniul instalatiilor

Oferim o gama larga de servicii in domeniul instalatiilor sanitare, instalatiilor termice, instalatiilor de gaze si instalatiilor electrice.

Instalatii sanitare

Efectuam lucrari complexe, reparatii si mentenanta, atat in cazul instalatiei sanitare interioare sau exterioare, in regim casnic sau industrial. Executam lucrari pentru alimentarea cu apa a unei cladirii noi sau vechi, lucrari de canalizare, defundari, montam obiecte si accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa. Lucrari complexe de inlocuire a intregii instalatii sanitare dintr-o anumita cladire. Inlocuim si montam tevi din PPR, polietilena, pexal, cupru sau zinc.

Instalatii termice

Ai probleme cu instalatia termica? Realizam interventii rapide de montaj si reparatii instalatii termice si intretinere in regim non-stop, cu garantie. Rezolvam orice avarie aparuta la instalatiile termice, mentenanta si reparatii la instalatiile termice. Instalam centrale termice, aparate de aer conditionat si facem revizii periodice.Intervenim in caz de avarie la centrale termice de apartament sau calorifere, de orice tip.

Instalatii gaze

Avem experienta si autorizatie in domeniu pentru executarea de servicii de montaj si reparatii la instalatiile de gaze. Instalatorii nostri autorizati ANRE sunt in masura sa ofere consultanta, sa verifice si sa repare toate aparatele care functioneaza cu gaz metan dintr-o casa, centrale termice, pe gaz, aragazuri.

Electrician

Echipele noastre de electricieni se afla non-stop la dispozitia clientilor pentru lucrari de instalatii electrice, atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice. Efectuam servicii de montare, schimbare circuite electrice, montaj corpuri de iluminat, montare protectii la scurtcircuit, inlocuire tablouri electrice si alte interventii la instalatia electrica. Utilizam echipamente moderne ce garanteaza calitatea executiei unei lucrari.

Desfundari tevi si canalizari

Pentru noi tevile infundate nu reprezinta o problema. Intervenim pentru desfundari tevi sau canalizari cu materiale si tehnica performante. Materialele si tehnica din dotare ne ajuta sa desfundam orice tip de teava si coloana de scurgere. Desfundam tevi, coloane de scurgere, conducte, WC-uri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

Servicii in regim non-stop

Interventiile in caz de urgenta sunt prioritatea noastra numarul unu si problemele pentru care primim cele mai multe solicitari. Suntem la dispozitia clientului 24 de ore din 24, indiferent de zi. In caz de inundatii urgente, tevi sparte, surgeri infundate sau alte lucrari urgente la instalatia sanitara sau termica intervenim in maximum doua ore de la solicitare, fara alte costuri suplimentare.  Un instalator urgente ajunge rapid la tine acasa.

Montaj si verificare apometre

Avem autorizatie necesara pentru interventii la apometrele de apa, din gospodarii. In cazul in care apometrul a iesit din garantie, s-a defectat sau nu mai inregistreaza corect consumul de apa calda sau rece, asiguram servicii profesionale de  montaj, verificare si sigilare pe toata raza Bucurestiului. Fiecare lucrare de montaj, verificare sau sigilare apometre beneficiaza de garantie.

Mentenanta instalatii

Oferim servicii de mentenanta pentru instalatiile sanitare, termice sau de gaz. Asiguram mentenanta pentru instalatii sanitare, reparatii si racordari la coloana de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifoane de pardoseala, reparatii avarie instalatie apa.  Garantam functionarea optima a instalatiilor cladirii, marirea fiabilitatii si performantelor acestora prin intretinerea preventiva si corecta a acestora.

Te confrunti cu o urgenta la instalatia sanitara ori ai o lucrare complexa de facut? Contacteaza un specialist instalator sanitar autorizat din Bucuresti si scapa de batai de cap. Alege doar lucrari efectuate de instalatori autorizati ANRE, facturate si garantate.

Poti face oricand o solicitare referitor la reparatiile instalatiilor sanitare din locuinta ta. Contacteaza-ne la orice ora si iti vom trimite o echipa de instalatori profesionisti!

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745