Schimbare ramificatie scurgere

Inlocuire/schimbare ramificație coloană scurgere

Cum să alegeți instalatorul potrivit pentru înlocuire/schimbare ramificație coloană scurgere

Instalațiile sanitare necesită abilități și instrumente speciale. Dacă trebuie să reparați sau să înlocuiți ceva, este o treabă pe care este mai bine să o lăsați în seama profesioniștilor. Chiar și așa, nu trebuie să angajați pe cineva pe oră doar pentru a repara instalațiile sanitare.

Puteți economisi bani prin contractarea unor lucrări specifice, în loc să angajați un antreprenor general cu instalatori în personal care cer mai mult pentru aceeași lucrare pe care puteți angaja un instalator să o facă la un preț mai mic.

Mulți proprietari de locuințe se tem să angajeze un instalator, deoarece cred că va fi scump. Dar dacă știți ce să căutați și ce întrebări să puneți, este mult mai ieftin decât credeți. Costul angajării unui profesionist variază foarte mult de la un instalator la altul, dar există unele lucruri pe care orice companie de renume nu le va percepe, așa că asigurați-vă că le cunoașteți înainte de a lua decizia finală.

Ce trebuie să cauți la un instalator specializat în înlocuire/schimbare ramificație coloană scurgere

– Experiență – De cât timp este firma în activitate? Care este durata medie de timp în care un instalator rămâne în cadrul companiei?

– Locația – Este compania aproape de locuința dumneavoastră? Vor putea să ajungă la dumneavoastră atunci când aveți nevoie și vor avea acces la proprietatea dumneavoastră?

– Referințe – Cereți referințe de la alți clienți. Ce au de spus aceștia despre experiența lor cu firma?

– Asigurare – Asigurați-vă că firma are o poliță de asigurare de răspundere civilă în vigoare. Aceasta este cerută prin lege.

– Obligație/licență – Asigurați-vă că firma are o licență curentă și o obligație de compensare a lucrătorilor.

– Garanții de servicii – Unele companii oferă o garanție de rambursare a banilor pentru piese și/sau manoperă. Dacă există o problemă, puteți pur și simplu să le cereți să vină și să o repare.

Importanța funcționării corecte a coloanei de scurgere

Un sistem de scurgere este o rețea de țevi care direcționează apa către un loc sigur și departe de fundația dumneavoastră. Sistemul include o coloană de scurgere, pietriș și o pompă de vidanjare. Este important să mențineți sistemul în stare bună de funcționare, deoarece o înfundare a conductei de canalizare poate avea consecințe destul de grave, inclusiv inundații serioase, pagube materiale și probleme la fundație. O coloană de scurgere înfundată sau ruptă poate deveni rapid o situație de urgență.

De fapt, acumularea de apă pe gazon sau inundațiile din subsol sunt semne destul de comune ale unei coloane de scurgere înfundate sau sparte. De obicei, vă puteți da seama dacă coloana de scurgere trebuie curățată dacă vedeți că se adună apă în gazon, în special după o ploaie puternică. Dacă apa se adună în gazon și nu puteți găsi sursa, există o șansă bună ca coloana de scurgere să fie înfundată și să trebuiască să fie curățată.

Firma specializată înlocuirea/schimbarea ramificației coloanei de scurgere

Dacă trebuie să înlocuiți sau să schimbați o coloană de scurgere a branșamentului, va trebui să angajați un instalator specializat în lucrări de acest tip, iar firma noastra ofera mereu o calitate optimă. Reparațiile de drenaj sunt diferite de reparațiile de instalații sanitare obișnuite în câteva moduri foarte importante.

Vechea coloană trebuie îndepărtată, inclusiv pietrișul de dedesubt. Noua coloană trebuie să fie instalată corect. Dacă noua coloană este prea joasă, veți avea apă în subsol. Dacă este prea înaltă, veți avea parte de inundații. De asemenea, trebuie să existe o pantă corespunzătoare de la noua coloană până la sistemul de scurgere a apelor pluviale al orașului. Acest lucru este pentru a preveni ca apa să se refuleze în casă după o ploaie puternică. Pentru a face treaba cum trebuie, instalatorul trebuie să fie familiarizat cu codul de construcție al orașului.

Pentru lucrări de calitate, nu ezitați să ne contactați.

Instalatii Sanitare Bucuresti - Interventii Non-Stop - 0771 302 745